Yok canım doktora sordum raporuda henüz kalbini duymadık bebeğimin inşallah onu duyduktan sonra çıkartırım. Yoksa can dayanmaz inşallah iğneler zamanla azalır
bende başka ilaçlarda vardı. 3 kutu oskopar, vitavin folik asit ve aspirin hepsine 45 TL ödedim. daha hesaplı gibi. ama bilmiyorum psikolojik mi clexane'ndan ilk gebeliğimde daha memnun kaldım. oscopar yakıyor gibi geldi. doktor farkı yok diyor ama.
Şuan tam 5+5 canım 6haftalık yani. Hcg değerlerim kese boyutum hep yüksek çıktı normallere göre. İkizmi diye düşünmedik değil ama moralim bozuldu ister istemez eşimde çok heves etmişti bu hafta kalbini duyarız diye. Yolk sac bile gözükmüyor. Doktor haftaya duyarız dedi inşallah bakalım
Kızlar şimdi dr dan geldim 2 kese 2 bebek crl bebeğin boyutu demi biri çok küçük dedi hatta kaybedebilirİz belki dedi kalp atışlarını ikisindede duymadık 5+6 haftalıkmış bir kese diğerini söylemedi iğne verdi bana da kanaman oldu mu dedi hayır dedim ama dün gece aşırı ağrım oldu dedim kese zorluyor dedi sizlerde yaşayan var mı böyle birşey
Öncesinde kahve leke varmıydı? Alllah ın izniyle bir şey olmaz. Gidebiliyorsan en azından acile bir görün istersen. Benim kahve lekelenmeler başladı hafta başı,dün gece kırmızı kan geldi. Bu sabahta akıntılı kalın pıhtı gibi koyu kırmızı kan geldi. O kadar üzüldüm ki sabahı zor ettim Acile gittim alttan muayene etti kese duruyor çok şükür yolk sac ta oluşmuş ama düşük riskin var progestan kullan dedi. Bugün 5+1 im. Allah’a emanetler artık. Ben iğne de yapıyorum hergün.
Kızlar şimdi dr dan geldim 2 kese 2 bebek crl bebeğin boyutu demi biri çok küçük dedi hatta kaybedebilirİz belki dedi kalp atışlarını ikisindede duymadık 5+6 haftalıkmış bir kese diğerini söylemedi iğne verdi bana da kanaman oldu mu dedi hayır dedim ama dün gece aşırı ağrım oldu dedim kese zorluyor dedi sizlerde yaşayan var mı böyle birşey
Bende yarın sabah gideceğim kalp atışı için çok heyecanlı inşallah bir sıkıntı yoktur bop miktarda beyaz akintim var ama enfeksiyonum yok ilk hamileliğimde de akintim cok olurdu
Canım ben de çok rahatıma düşkünüm aynıyız demek ki:) benim de midem bulandıkça sinirim bozuluyor gün boyu dünyanın en mutsuz insanı ben oluyorum sanki. Geçecek inşallah. Ben de dün sadece tost yedim. Bugün de kahvaltı yapmaya korkuyorum geri çıkarsa diye. Boğazım tahriş oldu zaten o da gıcık yapıyor. Ne zaman geçecek çok merak ediyorum.
O zaman beni bi tek sen anlarsın hemen ahkam kesmeye başlamışlar insanın elinde olan birşey değil böyle düşünmek zaten düşünmeyenlere bravoo aferin size iyi annelerr
Canım öncelikle böyle söyleme insanlar maddi manevi yıpranıyorlar evlat sahibi olabilmek için. Bak sen ne güzel buna sahip olabilmişsin. Birde tek çocuk sahibi olmak ikinci bir çocuğu fırsat varken yapmamak bu dünyanın en büyük bencilliği. Anne Baba öldüğünde geriye bir tek kardeş kalıyor insana. Akraba eş dost yalan. Kardeş gibisi asla olmuyor. Sana yada eşine birşey olduğunda çocuğun bir başına hayata tutunamaz. Babamı 10 yıl önce kaybettim abim ve kardeşim olmasa asla yaşayamazdım. Herkes evine gider kapisini kapatır geriye bir tek kardeş kalır. O yüzden lütfen büyük konuşma. Evet çok zor bir süreçmiş çocuk sahibi olmak. Bu yüzden cennet anaların ayaklarının altındaymış bunu daha iyi anlamaya başladım. Benimde ilk çocuğum olacak Allah izin verirse ve eminim kucağıma aldığımda çektiğim tüm sıkıntılar geçecek.. sende böyle düşün olur mu..
Bende maddi manevi yıprananlardanım 14 ay cocuk sahibi olmak için
ikinci cocuğu yapmamak bencillik demişsin bana göre bu dünyaya cocuk getirmek bencillik böyle bi dünyaya sırf o duyguları tadabilmek için
hormonlarımız değiştiği için farkı zamanlarda farklı hislere bürüneniliriz gidip kayınvalideme böyle bişey demiyeceğim için burda paylaşıyorum benim hamileliğim seninkine göre cok ağır geçiyordur 3 gündür hiç birşey yemedim sen benim yerimde olsan belki sende böyle düşünürdün bilemezsin
O zaman beni bi tek sen anlarsın hemen ahkam kesmeye başlamışlar insanın elinde olan birşey değil böyle düşünmek zaten düşünmeyenlere bravoo aferin size iyi annelerr
Canım çok iyi anlıyorum seni yaşamayan bilemez bana da arkadaşım herkeste oluyor bulantı dedi mesela çok sinirlendim ama sonra düşündüm o bunu yaşamadı bilemez ki dedim. Bizimki normal bulantıdan çok farklı bugün 3-4 tane tuzlu bisküvi yedim sadece onunla duruyorum su bile içemedim. Bu herkesteki bulantıdan değil malesef. Artık lavaboya gitmek bile istemiyorum orası kusmakla eşleşti kafamda resmen. Tüm gün bulantı kusma ne zaman geçer yazılarını okudum. Sonra bir daha çocuk yapamam diye düşündüm gerçekten psikolojim bozuldu ağlamak istiyorum sürekli. Çok zormuş( aklımdan neler geçiyor bir bilsen dile getirsem herkes yargılar biliyorum o yüzden içimde tutuyorum ya da yazıyorum bir yerlere iyi geliyor. İstemsizce düşünülüyor bunlar ve aynı anda ne diyorum ben diyosun filan tek tesellim bir gün geçecek olması.