2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım günaydın bende geçen hafta ağır bir grip geçirdim doktorum İhlamur içebileceğimi ve burun tıkanıklığı içinde tuzlu su kullanabileceğimi söyledi tabi bol su ve meyve geçmiş olsun

Aaa süper ozaman bende içeyim tazesini alıpta :) geçmiş olsun sanada . çok halsiz bırakıyor ya

İnş. Gec dollenmedir ve inş. Saglıkla alırım bende.Herseyi basta soylemelleri iyi ama işde psikolojik olarak iyiye hazırlayınca kötü bişey olsa daha cok üzlüyorum daha önce tecrübe ettim cok sukurki bir kzım var ya o olmasaydı rabbim herkese hayırlısından evlatlar nasip etsin

Bende merak ediyorum Bahçelievler hastane Önerisi

Benim bir arkadaşım medicana da düzgün beye gidiyordu. Hamileliğin başından sonuna kadar hep düzgün beye gitti doğumu da o yaptırdı. Bana da tavsiye etti ama uzak geldi gitmedim.

Kızlar günaydın. bu bulantılar hangi hafta geçiyor :) 7.haftamıza giriyoruz. çalışıyorum zorluyor beni . birde bugün burnum akıyor nezle gibi. ıhlamur fln içebilir miyiz acaba ?

Ben ıhlamur içiyorum ama demlenmiş sadece ıhlamur. Ben geçen iki hafta boyunca çok hastaydım doktor adaçayı dahil herşeyi içebilirsin ama iki su bardağı kadar sadece demişti. Ben yine de içmedim adaçayı ama elmalı naneli karışık çay yapıp fln içtim. İşyerinde bulantı bana ekstra bir stres yaratıyor, naneli sakızla bastırıyorum. Bende acayip uyku olayı var başımı koyup uyuyorum işyerinde bu da çok zor

Bende okuyabilirim ne için kim için okunacak diğer mesajları göremedim de

Kizlar folik asit ne içiyorsunuz ben diofol diye bi ilac kullanıyorum doktorum onu kullandirmaya başladı

kızlar ben ilk hamileliğimde doğmamış bebeğin gizli yaşamı diye bir kitap okumuştum. çok etkilenmiştim. bulantısı olmayan bayanlara öneririm.

Arkadaslar ankaradan kimler var. Ben bugun tamamlayici saglik sigortasi yaptirip liv hospital basak gulerden paket almayi dusunuyorum.sizin doktorlariniz. kimler ? basak hanima gidip memnun olaniz var mi acaba
ankaradayim ben. medical park ertan ozturk. sgk ve tamamlayici sigortalar ile anlasmasini bozmus. hastane paketi de 7500tl.

ihlamuru maksimum gunde 2 fincan veriyorda doktor bana ogluma hamile iken. o da hastalik zamanimda... yoksa icme demisti.

İsmim eda canım kendim için rica ediyorum hayırlı Salih evlat olması için okumak isteyen olursa diye

nirmal canim. bende de oldu 1 hafta boyunca. suan daha iyi.

olcumlerde +-1 hafta oynamasi cok normal hic endise etme

korkutmamaya calisin kendizi. triodi takmayin, ben hasimatoyum. duzenli ilac aliyrm. proluton da oluyorm.

Kizlar folik asit ne içiyorsunuz ben diofol diye bi ilac kullanıyorum doktorum onu kullandirmaya başladı

folic trio vermisti dr. o dr ile anlasamadim, yeni dr mthfr genimdeki pohtilasmadan dolayi yuksek dozlu folbiol verdi.

ben folbiol kullanıyorum. ıyımı bılmıyorum da
ben ilk öğrenir öğrenmez eşim eczaneden folbiol almış ama doktorum değiştirdi. o ilacı folik asit eksikliği olana veriyoruz. hamilelikte 4mg fazla demişti doktorum. ama çok kişi duydum folbiol kullanan benim doktorum tercih etmedi

Canım geç dollnme ile ilgili olablr ki doktor demiş zaten haftaya görürüz diye kendini ve bebeği strese sokma. Guzel düşün güzel olsun diyorlar ya aynen öyle yap. Bebeklerimiz Allahın izni ile bizimle sen hiç merak etme. Dua edelim bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…