2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın canım, ne güzel çok sevindim bulantının hafiflemesine darısı benim başıma:) benim her geçen gün artıyor sanki

Canım insallahh azalir cok zoe bulantilar doktorum bulanti icin hap verdi ama daha almadan hafifleyince gerek duymadım kullanmaya

Canım ıhlamur çayını ben çok içerim severim hiç sıkıntı yaşamadım hamilelikleeimde halende içiyorum ama kendim demliyorum hazır içmiyorum

Ya aslında ben doktor belirleyemedim. Ilk gebeligimde tıp fakultesinde yapmıstim.simdi ankarada yapmak istiyorum. Okudugum kadar livde basak hanimi öneriyolar. Bende onu dusundum

canim bende daha once bos gebelik gecirdim ama kesem cok kucuktu doktor gormekte zorlandi gelismiyodu kese.su an kac haftalik senin? kese guzel buyumus bence haftaya gorünur bebisin

Kızlar günaydın. bu bulantılar hangi hafta geçiyor :) 7.haftamıza giriyoruz. çalışıyorum zorluyor beni . birde bugün burnum akıyor nezle gibi. ıhlamur fln içebilir miyiz acaba ?
Canım günaydın bende geçen hafta ağır bir grip geçirdim doktorum İhlamur içebileceğimi ve burun tıkanıklığı içinde tuzlu su kullanabileceğimi söyledi tabi bol su ve meyve geçmiş olsun

Aman aman olmaz canım inşallah canım .iştahım yok hiçbir şey istemiyor canım.
Cok zor bir durum kuzenimden biliyorum ama azalacak tabi anne icin cok zor bir durum cok yoruyor anneyi mide bosaldikca kotu oluyor sabah yataktan kalkmadan tuzlu cubuk veya leblebi yemeyi deneseniz

Kızlar dün sabaha karşı ağrı ile uyandım sol kasığım inanılmaz ağrıdı 1 saat sürdü hemen hemen kıpırdamak bile eziyet oldu çok şükür sonra uyumuşum int baktım bu haftalarda normal diyor kanama leke falan olmadı çok şükür ama korktum baya siz yaşadınız mı böyle birşey ?

Ya aslında ben doktor belirleyemedim. Ilk gebeligimde tıp fakultesinde yapmıstim.simdi ankarada yapmak istiyorum. Okudugum kadar livde basak hanimi öneriyolar. Bende onu dusundum
Özellerde artık devlet gibi olmuş.ben hafta sonu koru hastanesine gittim,devlet hastanesinden farklı bir muamele görmedim canım,çalışmasam yani izin imkanım olsa ben o kadar paraya ünv.hastanesinin hocalarının muayehanesine giderim,onlarda tahlil için ünv.yönlendiriyorlar,daha tecrübeliler bence,ama özelde olunca işte c.tesi gidebiliyorsun falan,hayırlısı ,inşAllah iyi insanlara denk geliriz

canim bende daha once bos gebelik gecirdim ama kesem cok kucuktu doktor gormekte zorlandi gelismiyodu kese.su an kac haftalik senin? kese guzel buyumus bence haftaya gorünur bebisin
Şuan tam 5+5 canım 6haftalık yani. Hcg değerlerim kese boyutum hep yüksek çıktı normallere göre. İkizmi diye düşünmedik değil ama moralim bozuldu ister istemez eşimde çok heves etmişti bu hafta kalbini duyarız diye. Yolk sac bile gözükmüyor. Doktor haftaya duyarız dedi inşallah bakalım

Kızlar az önce doktordan çıktım. Sat a göre 8+3 . Doktor iki kere ölçtü birinde 8+0 cikti . Ikinci ölçüsünde 8+6 cıktı . Verdigi kagitta da 8+0 yaziyor bir kac gun oynamasi normal dedi. Kafama takmamaya çalışıyorum ama . Bakalim ne kadar becerecem :)
Bi daha 15 ocakta gel dedi ama ben haftaya bide devlete gidecem bekleyemem o zamana kadar :)

Uyku sorunu beni de mahvediyor. Dis cikariyor bir de. Doguma kadar yola koymam lazim. Burdan iletisimde kalalim. Basaricaz insaallah emzirmeyi de.

Kesinlikle kesinlikle!!!

Kızlar ben hiç su içemiyorum ,ağzıma alınca direk midem bulanıyor.Sanki midem su dolu .Siz içeblyor musnz?
Bende ayni durumdayim doktora da söyledim bana dediki su iccem diye zorlama sakin suan kusmaman daha onemli bitki cayi ic ihlamur kusburnu papatya dedi maden sodasi ic hatta yarisini ayranla karistir emilimi artar dedi canim suyu içemiyorum ama icimde.yaniyo dudaklarim catladi ama maden sodasini sakir sakir iciyorum

Kızlar benim bir sorum var. Bazı gebelik takvimleri SAT'ı sıfırıncı hafta olarak hesaplıyor, bazı takvimler ise birinci hafta.

Ultrason sonuçları takvimle uyumlu olanlar bana yardımcı olabilir mi SAT 0 mı yoksa 1 olarak mı hesaplanıyor? Ya da siz kaç haftalık olduğunuzu hangi takvime göre takip ediyorsunuz?

hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…