- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
- #1.241
Teşekkür ederim dostlarımm tuttuğunuz altın olsunnListe işi zordur kuzu, Allah yardımcın olsun.bu kadar kadınla uğraşmak kolay mı :))))her zaman yanında,yardimdayiz :))))
Böyle yazım da gör gününü :)))ocakta 2500 TL borç ödedim, 1,35 gr altın, 120 usd, 110 usd koin aldım. hedef ok.
şubat hedefim aradığım evi bulup konut kredisi ödemek :))))
Ahahhahaha :)))) kahkaha atiyorum şu an
Ah ahh nerde o günler kankim
Yıllık hedefim 1ata, Ocak hedef 15 ata
Benim Ocak birikimim 12 ata olmasa da, 1 ata tamam
M Maleficent2012 12 atayı alamadım diye bana kupa yokmuun M Maleficent2012 ile imtihanı:))) baaaak ödülünee:)
Ölcem şimdi yaaaaa :)))) seni etiketliceme K kahvemsi mutluluk u etiketledim korkudan nasıl silecegimi şaşırdım ahahahaHahha ayın en sabırlı üyesi ödülümü, teşekkürler
AA kuzum nolduki ?Nolur bisi deme ben kendi kendime ölmeye gidiyim ahahahe
Yaz yaz kız,Böyle yazım da gör gününü :)))
Ahahahha :))) artik kendi kendime şaştım yani daha ne kadar hata yapabilirim diye bakiyorumAA kuzum nolduki ?
Henüz yeni başladık, pes etmek yok
Ahahhahaha yazdım valla ev bulmak yazdim evi bulunca miktarı söylersin yazarımYaz yaz kız,
Şu saatten sonra tek hedefim ev kredisi ödemek cümle alem duysun tamammmm mi :)))
Olur olur takma düzeltirsin :)Ahahahha :))) artik kendi kendime şaştım yani daha ne kadar hata yapabilirim diye bakiyorum
Bence de pes etmesinAA kuzum nolduki ?
Henüz yeni başladık, pes etmek yok
Ahhahah :))) 2018 ı var 2019 u var bunun :)
İnssssaaaallllahhhhAhahhahaha yazdım valla ev bulmak yazdim evi bulunca miktarı söylersin yazarım)) zorla ev aldircam
"En baştan " olsun adı :)))
Dur güncelleme yapiciiiigiiimAhahhahaha yazdım valla ev bulmak yazdim evi bulunca miktarı söylersin yazarım)) zorla ev aldircam
Ahahah sil baştan... :)"En baştan " olsun adı :)))
Subat hedefi degil miDur güncelleme yapiciiiigiiim
2500 TL +1 gram+ 25 usd'yi de ekleyelim hedefe