- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
- #1.221
:)) tamam
:)) tamam
İlk sayfada :))Bulamadım
Bakiyorum ama bi turlu goremedim seni eklemeyi mi unuttum acaba kaçıncı sırada göremiyorumİlk sayfada :))
Canım mavi patikli o. İsim değiştirdiBakiyorum ama bi turlu goremedim seni eklemeyi mi unuttum acaba kaçıncı sırada göremiyorum
CanimBakiyorum ama bi turlu goremedim seni eklemeyi mi unuttum acaba kaçıncı sırada göremiyorum
Yürü be kankamOoo bide mavi patiklinin ocak ayı hedef 15 ata yazıyor :)) hay maşallah :))
Hahhaha hadi bakalım darısı başıma diyim o zaman :)))Yürü be kankamkaramelli_turta o günleri de görürüz inşallah :))
Benim de benim de :))))Hahhaha hadi bakalım darısı başıma diyim o zaman :)))
Tamam 20 euro idi ya bende 33 daha ekledim ama toplamda 33 olmuş tamam düzeltiyorum kızma:))cnm benim 33 euro olacak 53 yazmışsın
Liste işi zordur kuzu, Allah yardımcın olsun.bu kadar kadınla uğraşmak kolay mı :))))her zaman yanında,yardimdayiz :))))Ahahahaböyle oldum yaa .
Kızlar ben biraz dalgın bir insanım yanlış yada eksik yazdığımda söyleyin olur mu duzelteyim bilerek yapmıyorum.
Ahaha :)) bide cok tatlısınız yaaaaa hemen yardim ediyorsunuz azar( şakadan) yedim diye ahahha :))))
Bakiyorum ama bi turlu goremedim seni eklemeyi mi unuttum acaba kaçıncı sırada göremiyorum
Canım mavi patikli o. İsim değiştirdi
Ooo bide mavi patiklinin ocak ayı hedef 15 ata yazıyor :)) hay maşallah :))
Amin tatlımm :)))Yürü be kankamkaramelli_turta o günleri de görürüz inşallah :))
Aminn kuzucum :)))Hahhaha hadi bakalım darısı başıma diyim o zaman :)))
Benim de benim de :))))
Subat hedefini 10 gr altın 25 usd diye yazmışım 25 usd yi sileyimmiŞubat hedefim10 gram