- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
- Konu Sahibi Maleficent2012
- #1.221
:)) tamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk sayfada :))Bulamadım
Bakiyorum ama bi turlu goremedim seni eklemeyi mi unuttum acaba kaçıncı sırada göremiyorumİlk sayfada :))
Canım mavi patikli o. İsim değiştirdiBakiyorum ama bi turlu goremedim seni eklemeyi mi unuttum acaba kaçıncı sırada göremiyorum
Canim karamelli_turta daha önce mavipatikli ydi onu düzenleyeceksin M Maleficent2012Bakiyorum ama bi turlu goremedim seni eklemeyi mi unuttum acaba kaçıncı sırada göremiyorum
Yürü be kankam karamelli_turta o günleri de görürüz inşallah :))Ooo bide mavi patiklinin ocak ayı hedef 15 ata yazıyor :)) hay maşallah :))
Hahhaha hadi bakalım darısı başıma diyim o zaman :)))Yürü be kankam karamelli_turta o günleri de görürüz inşallah :))
Benim de benim de :))))Hahhaha hadi bakalım darısı başıma diyim o zaman :)))
Tamam 20 euro idi ya bende 33 daha ekledim ama toplamda 33 olmuş tamam düzeltiyorum kızma:))cnm benim 33 euro olacak 53 yazmışsın
Liste işi zordur kuzu, Allah yardımcın olsun.bu kadar kadınla uğraşmak kolay mı :))))her zaman yanında,yardimdayiz :))))Ahahaha böyle oldum yaa .
Kızlar ben biraz dalgın bir insanım yanlış yada eksik yazdığımda söyleyin olur mu duzelteyim bilerek yapmıyorum .
Ahaha :)) bide cok tatlısınız yaaaaa hemen yardim ediyorsunuz azar( şakadan) yedim diye ahahha :))))
Bakiyorum ama bi turlu goremedim seni eklemeyi mi unuttum acaba kaçıncı sırada göremiyorum
Canım mavi patikli o. İsim değiştirdi
Ooo bide mavi patiklinin ocak ayı hedef 15 ata yazıyor :)) hay maşallah :))
Amin tatlımm :)))Yürü be kankam karamelli_turta o günleri de görürüz inşallah :))
Aminn kuzucum :)))Hahhaha hadi bakalım darısı başıma diyim o zaman :)))
Benim de benim de :))))
Subat hedefini 10 gr altın 25 usd diye yazmışım 25 usd yi sileyimmiŞubat hedefim10 gram