2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İnşallah hüsnü kuruntu yapıyoruzdur.benim adete bir kaç günüm var.beklemek çok zor.Aşlah inşallah hepimizin yüzünü güldürür...

yani ben üçe dörde bölünmeleri iyi mi yoksa yavaş mı onu merak ettm aslında.daha mı cok bölünmeleri gerekirdi diye

Cook tesekkur ederim..Insallah allahim...etmezmiyim bu sureci bende yasadim zorluklarini cok iyi biliyorum..Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin allah herkese nasib etsin

yani ben üçe dörde bölünmeleri iyi mi yoksa yavaş mı onu merak ettm aslında.daha mı cok bölünmeleri gerekirdi diye
Kusum gün aşırı 2 e bolunuyorlar.zaten sana transfer ettiklerinde 8 12 hücrelı minnacik şeyler.3.günden sonrası biraz daha önemli ama varsa nasibi illaki dünyaya gelecek gönlünü ferah tut dua et

Kızlar gunaydın dün akşam duramadık test yaptim..Allahıma şukür sonuc pozitif ama bu sefer de cok yuksek geldi korkuttu beni..881.7 daha 11. Gün dü..hic duydunuzmu boyle bisey
Canım çooookkk sevindim gözün aydınnn
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Darısı başımıza

Yaş 25 eskişehir acıbadem ilk denemem transferin 12. Gunu bhcg 203

Canım benimde aynı korkma ben bekliyordum parçalı olmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…