• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar gunaydın dün akşam duramadık test yaptim..Allahıma şukür sonuc pozitif ama bu sefer de cok yuksek geldi korkuttu beni..881.7 daha 11. Gün dü..hic duydunuzmu boyle bisey
Cannıımm çok sevindim, Allah kucağına almayı nasip etsin. Ne güzel işte yüksek çıkmış düşük çıkmasından iyidir, hiç düşünme bence :) ay çok sevindim yaa, hadi gözün aydın :KK54:

Cannıımm çok sevindim, Allah kucağına almayı nasip etsin. Ne güzel işte yüksek çıkmış düşük çıkmasından iyidir, hiç düşünme bence :) ay çok sevindim yaa, hadi gözün aydın :KK54:
Ayyyy cok tesekkur ederim..aynen dusuk olmasindan iyidir de hic duymadim bu degerleri 11. Gunde ondan şey ettim

Kızlar bende transfererin 4. Günündeyim.ilk iki gün çok iyi geçmişti amadünden beri moralim çok bozul.adetten önce karnımda guruldama ve su akması gibi sesler olur.yine onları duymaya başladım ve umutsuzluğa kapıldım.benim gibi olup hamile olan var mıdır?

Kızlar gunaydın dün akşam duramadık test yaptim..Allahıma şukür sonuc pozitif ama bu sefer de cok yuksek geldi korkuttu beni..881.7 daha 11. Gün dü..hic duydunuzmu boyle bisey
Canım yaaa çok mutlu oldum maşallah maşallah
Allah tamamına erdirsin inşallah saglikla
Tek embriyo transferi dimi ben öyle hatırlıyorum

Maşallah ne güzel iste herkeste değer farklılık gösterebilir.bölünme olasılığı tabiki var önemli olan gün aşırı değerin sağlıklı artışı.sağlıkla kavuş ins

Kızlar bende transfererin 4. Günündeyim.ilk iki gün çok iyi geçmişti amadünden beri moralim çok bozul.adetten önce karnımda guruldama ve su akması gibi sesler olur.yine onları duymaya başladım ve umutsuzluğa kapıldım.benim gibi olup hamile olan var mıdır?
Merak etme cnm bu agrilar herkezde farklilik gosteriyor benim hala bile kasiklarim agriyor umudunu yitirme daha cok yen8

Merhaba canım, bende transferin 6. Günündeyim ve tüm adet belirtilerini yaşıyorum. Üşüme, bazen ateş basması, baş ağrısı, guruldama sesleri, bel ağrısı vs. Adet günlerim üstelik bu günler...
Açıkçası bende endişeleniyorum. İnşallah biz yanılıyoruzdur. Onun dışında gebeliğe dair en ufak bir belirtim yok benimde.

arkadaşlar merhaba herkese, ben yeni katıldım aranıza. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah. Bu konularda çok bilgisizim yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim. Ben de pcos vardı eşimde bir sorun yoktu. Doktor aşılama olacağını söyledi başladık tedaviye . Bu süreçte gonal f 75 ve femara kullandım. Perşembe günü 13 yumurtam toplandı ve bunlardan 9 tanesinin döllendiğini söyledi cuma günü embriyolog. Cumartesi aradğında da üçe ve dörde bölünen embriyolar olduğunu söyledi. SAlıya kadar bakmayacağız ortamlarını değiştirmek istemiyoruz eğer blastoist ( tam kavram bu muydu emin değilim) evresine gelirse salı günü transferiniz yapılacak dedi. Sizce bölünme hızı normal mi üçe dörde bölünmesi iyi bir şey mi

Ayy ne güzel bir haber, bence hiç endişelenme değerin çok güzel ... Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah. Bizler için de dua eder misin?
Benimde transfer sonrası 6.günüm
Bu arada belirtilerin oldu mu, pozitife dair

Bu arada fazla yumurta oluşmasından dolayı aşılamayı iptal edip tüp bebeğe geçildiğini yazmayı unutmuşum. Çoğul gebelik riski var diye aşılamadan tüp bebeğe dönüldü

Bu arada fazla yumurta oluşmasından dolayı aşılamayı iptal edip tüp bebeğe geçildiğini yazmayı unutmuşum. Çoğul gebelik riski var diye aşılamadan tüp bebeğe dönüldü
Cnm zaten hücreler bölünecek ki buyusun ins sağlıkla cogalirlar 5.gunu gorurler

Back