- 11 Kasım 2014
- 937
- 1.031
- 113
- 40
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #9.921
Iste sorun o ki tek koyuldu yoksa ikiz dicem..Gozun aydin cnm olabiliyor iki tanne mi koyuldu
Belki imiye bolunmustur olabiliyor boyle seyler testi imi gune tekrar et korkmaIste sorun o ki tek koyuldu yoksa ikiz dicem..
Cannıımm çok sevindim, Allah kucağına almayı nasip etsin. Ne güzel işte yüksek çıkmış düşük çıkmasından iyidir, hiç düşünme bence :) ay çok sevindim yaa, hadi gözün aydınKızlar gunaydın dün akşam duramadık test yaptim..Allahıma şukür sonuc pozitif ama bu sefer de cok yuksek geldi korkuttu beni..881.7 daha 11. Gün dü..hic duydunuzmu boyle bisey
Ayyyy cok tesekkur ederim..aynen dusuk olmasindan iyidir de hic duymadim bu degerleri 11. Gunde ondan şey ettimCannıımm çok sevindim, Allah kucağına almayı nasip etsin. Ne güzel işte yüksek çıkmış düşük çıkmasından iyidir, hiç düşünme bence :) ay çok sevindim yaa, hadi gözün aydın
Aynen normal test tarihim yarın zaten yine tekrarlayacağimBelki imiye bolunmustur olabiliyor boyle seyler testi imi gune tekrar et korkma
Canım yaaa çok mutlu oldum maşallah maşallahKızlar gunaydın dün akşam duramadık test yaptim..Allahıma şukür sonuc pozitif ama bu sefer de cok yuksek geldi korkuttu beni..881.7 daha 11. Gün dü..hic duydunuzmu boyle bisey
Maşallah ne güzel iste herkeste değer farklılık gösterebilir.bölünme olasılığı tabiki var önemli olan gün aşırı değerin sağlıklı artışı.sağlıkla kavuş insKızlar gunaydın dün akşam duramadık test yaptim..Allahıma şukür sonuc pozitif ama bu sefer de cok yuksek geldi korkuttu beni..881.7 daha 11. Gün dü..hic duydunuzmu boyle bisey
Canım cok tesekkur ederim..allahım heebirimize nasib etsin inşallah..evet evet tek embriyo transferi olmuştuCanım yaaa çok mutlu oldum maşallah maşallah
Allah tamamına erdirsin inşallah saglikla
Tek embriyo transferi dimi ben öyle hatırlıyorum
Aynen onemli olan saglıklı bölünmesi bakalım yarın sabahta yapacagımMaşallah ne güzel iste herkeste değer farklılık gösterebilir.bölünme olasılığı tabiki var önemli olan gün aşırı değerin sağlıklı artışı.sağlıkla kavuş ins
Cok guzel benm 12. Gunde 1500 lerdeydi . Iki taneden bir tane tutmustu :)Kızlar gunaydın dün akşam duramadık test yaptim..Allahıma şukür sonuc pozitif ama bu sefer de cok yuksek geldi korkuttu beni..881.7 daha 11. Gün dü..hic duydunuzmu boyle bisey
Merak etme cnm bu agrilar herkezde farklilik gosteriyor benim hala bile kasiklarim agriyor umudunu yitirme daha cok yen8Kızlar bende transfererin 4. Günündeyim.ilk iki gün çok iyi geçmişti amadünden beri moralim çok bozul.adetten önce karnımda guruldama ve su akması gibi sesler olur.yine onları duymaya başladım ve umutsuzluğa kapıldım.benim gibi olup hamile olan var mıdır?
Benimde 11. Gün oyle cikti ikizlere hamileyim gözün aydın rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlar gunaydın dün akşam duramadık test yaptim..Allahıma şukür sonuc pozitif ama bu sefer de cok yuksek geldi korkuttu beni..881.7 daha 11. Gün dü..hic duydunuzmu boyle bisey
Merhaba canım, bende transferin 6. Günündeyim ve tüm adet belirtilerini yaşıyorum. Üşüme, bazen ateş basması, baş ağrısı, guruldama sesleri, bel ağrısı vs. Adet günlerim üstelik bu günler...Kızlar bende transfererin 4. Günündeyim.ilk iki gün çok iyi geçmişti amadünden beri moralim çok bozul.adetten önce karnımda guruldama ve su akması gibi sesler olur.yine onları duymaya başladım ve umutsuzluğa kapıldım.benim gibi olup hamile olan var mıdır?
Ayy ne güzel bir haber, bence hiç endişelenme değerin çok güzel ... Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah. Bizler için de dua eder misin?Kızlar gunaydın dün akşam duramadık test yaptim..Allahıma şukür sonuc pozitif ama bu sefer de cok yuksek geldi korkuttu beni..881.7 daha 11. Gün dü..hic duydunuzmu boyle bisey
Cnm zaten hücreler bölünecek ki buyusun ins sağlıkla cogalirlar 5.gunu gorurlerBu arada fazla yumurta oluşmasından dolayı aşılamayı iptal edip tüp bebeğe geçildiğini yazmayı unutmuşum. Çoğul gebelik riski var diye aşılamadan tüp bebeğe dönüldü
Haklısın canım inşallah sonuç iyi olurMerak etme cnm bu agrilar herkezde farklilik gosteriyor benim hala bile kasiklarim agriyor umudunu yitirme daha cok yen8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?