- 15 Şubat 2011
- 12
- 0
önemli değil anladım canım aslında lazere çok karşıyım doğal yollarla herşeyin tedavisi mümkün lazer yaptıran arkadaşlarım var çilleri lazerle yaktırdılar teni çok güzel oldu çilleri gitti diyorduk evlendi çilleri tekrar çıktı cildimde çil olsaydı hiç kafama takmazdı seviyorum çilli olanları ama lekelerden nefret ediyorum ben psikolojik nedenlerden dolayı sürekli yüzümle oynadım çok derin yaralar açtım yüzümde o yaraların yerinde kırmızı lekeler kaldı normal leke olsa bu kadar üzülmiyecem ama benimki kırmızı denemediğim yöntem kalmadı oynamasam yerinde izi pek kalmıyor ama stres yapıyım oynadığım yerler yüzümde kıpkırmızı oluyor kendim ettim kendim buldum cildim prüsüz tabiri caizse porselen gibiydi kendimi nasıl bu hala getirdim hala inanamıyorum sinirden çok ağlamışımdır ama geri dönüşü yok bende dediğim gibi mavi anemon çiceğini aldım hodan jojoba gül yağı bunlar cilde çok iyi geliyor canım bir dene istersen leken çok belirgin ve büyük değilse jojoba yağı ve mavi anemonu birlikte sür farkı görürsün inş sana iyi gelir bu arada ben orjinin yüz bakım setinide aldım onuda kullanıcam inş lekelerimin hepsi gider artık lekesiz bir yüz istiyorum bıktım bu lekelerden psikolojim alt üst oldu bu yüzden ..