2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Anlaştık canım desteğin için çok teşekkür ederim Seninde inşallah değerlerin sağlıklı bir şekilde katlanır ve sağlıkla kucağına alırsın yavrunu

Dündü adet günüm canım silikte olsa varmı yokmu anlamadımki zaten bi bakıyorum var gibi bi bakıyorum yok belkide görmek istediğim için görüyordum
Adet gününü baz almayin. Hormon ilaclari kullaniyoruz. Adet olmayiz zaten. Onlrin kontrlunde hersey

Moral bozmak için çok erken değil mi canım yaa :))

Bendede hiç belirti yoktu herkesin farklıdır ama hala sen buralardasin hadi güzel bir aşk romanı al eline oku.olmadı güzel bir film seç ara ara dua et
:) Tamam canım sana son bir sorum olacak
Sen kaçıncı gün öğrendin (kanda mı , idarda mı )

Evet tatlım tekrarladim benim degerler bi enteresan 11.gün=881,7 13.gun=1817 doktor cok normal dedi..20 gün sonra gel dedi de ben 20 gun dayanamayabilirim baska doktora gidebilirim..bide tekrarla da demedi..öyle yani
gerek yok artık tekrarlamaya maşallah maşallah ne güzel muallakta değilsin kesin yükselişler ile yavrun/yavruların burdayız diyor
bahçeciyemi gideceksin 20 gün sonra

gerek yok artık tekrarlamaya maşallah maşallah ne güzel muallakta değilsin kesin yükselişler ile yavrun/yavruların burdayız diyor
bahçeciyemi gideceksin 20 gün sonra
Yaaa aslinda oyle dusünuyordum ama bugun baska doktora mi gitsem bilemedim.. ya cok aliskınlar bilmiyorum ama bi sakin, bi ilgisiz hissetim doktoru..tabi benim gibi heyecanlanmayacak ama ne bilim ne bekliyorsam bende..

Yaaa aslinda oyle dusünuyordum ama bugun baska doktora mi gitsem bilemedim.. ya cok aliskınlar bilmiyorum ama bi sakin, bi ilgisiz hissetim doktoru..tabi benim gibi heyecanlanmayacak ama ne bilim ne bekliyorsam bende..
canım il dışındamısın canım eğer oyle ise kendine gebelik süresinde takip edecek bir dr bulmanı tavsiye ederim. birde her muayene 500 TL imiş merkezde diye biliyorum ben kendi adıma gebe kalınca gitmeyi düşünmüyorum

Slm benide eklermisin listeye yaş 23 Gaziantep Novafertil Ruşen atmaca ilk tüp bebek denememiz 1 tane 5inci gün embriyosu transfer edildi sebepsiz infertilite test günüm 22 mart

Anadolu yakasindayim istanbuldayim ama o ne oyle 500 lira..benim bide ozel saglik sigortam var hayatta gitmem o halde..ne gerek varmis zaten bi ton para doktuk

Anadolu yakasindayim istanbuldayim ama o ne oyle 500 lira..benim bide ozel saglik sigortam var hayatta gitmem o halde..ne gerek varmis zaten bi ton para doktuk
bahçecide benim dr.dan tedavi gören bir arkadaşımız gidiyor ona 500 TL diye duydum kesin bilmiyorum sen yinede sorarsın olmazsa. bende gereksiz görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…