• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Pozitifi De Negatifi De İçinde Barındıran Kocamannnn Bir Liste Yapalım Mı??

slm bizim yaşlar 25 ve 30. 1 aşılama ve 1 tüp bebek yaptırdık.sperm sayısı ve hareketliliği bende de 5-6 ayda bir ormonlarda yükseliş oluyor. geçen aydı tedavi negatif sonuç. 5. günde 2 tane çok kaliteli embriyo transfer edildi. maddi yöndeb birikim oluca yola devam inşallah tutacak daha 7 tane dondurulmuş bebiş bizi bekliyor.

inşallah umutlarımız bebişlerin sağlıkla dünyaya gelmesiyle daha heyecanlı hale gelecek inşallah :Saruboceq:

Herkese merhabalar...

Benim malesef 2. denemede de olmadı...Sonucum 2 çıktı...

Hayırlısı böyleymiş deyip,yolumuza devm ediyoruz...

Allah herkesin yardımcısı olsun...

Nevrosky canım,
Hamileler listesine ekleyebilirsin beni.28 temmuzda veremedim haberimi bugün verebiliyorum.Çok sağol bizler için uğraş veriyorsun.

bir yerde negatif bir yerde pozitiffisfisfis

bizede kaderde negatif düştü:1no2:

meraba arkadaşlar bende katılmak istedim benimtüplerim kapalı oldugu için tüp bebek oldu uzun protokol oldu 17 yumurta toplandı 10 tanesi işlem gördü 3tae iyi kalitede emriyo transfer edildi ama sonuç negatif cıktı 2 ay sonra dondurulmuşlarla deneyecegiz

canım ben 29 eşim 30 yaşında sorunumuz erkek inf idi. maya tüp bebek merkezinde uzun protokolle ilk denememizi yaptık. sonucummuz şimdilik pozitif ama düşük riskimiz yüksek.. takipteyiz hayırlısını bekliyorum ama şimdilik hamileyim :)

Tebrikler canım tekrardan. Ekledim seni de. İnşallah sorunsuz bir şekilde devam eder sağlıkla kucaklarsın. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amin canım allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah

canım allahım herkeze nasip etsin gerçekten çok büyük bir mutluluk

Amin canım inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

slm bizim yaşlar 25 ve 30. 1 aşılama ve 1 tüp bebek yaptırdık.sperm sayısı ve hareketliliği bende de 5-6 ayda bir ormonlarda yükseliş oluyor. geçen aydı tedavi negatif sonuç. 5. günde 2 tane çok kaliteli embriyo transfer edildi. maddi yöndeb birikim oluca yola devam inşallah tutacak daha 7 tane dondurulmuş bebiş bizi bekliyor.

inşallah umutlarımız bebişlerin sağlıkla dünyaya gelmesiyle daha heyecanlı hale gelecek inşallah :Saruboceq:

Canım Allahım inşallah dondurulmuşlarla yüzünü güldürür tatlım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Herkese merhabalar...

Benim malesef 2. denemede de olmadı...Sonucum 2 çıktı...

Hayırlısı böyleymiş deyip,yolumuza devm ediyoruz...

Allah herkesin yardımcısı olsun...

:çok üzgünüm: Üzüldüm nevinimmm. mafoldumben Allah yardımcınız olsun. İnşallah sizlerin de yüzünü güldürecek. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Nevrosky canım,
Hamileler listesine ekleyebilirsin beni.28 temmuzda veremedim haberimi bugün verebiliyorum.Çok sağol bizler için uğraş veriyorsun.

Tebrikler bitanemmm. :teytey: :teytey: :teytey: Çok sevindimmmm. a.s. Sağlıkla kucağına almanı diliyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bir yerde negatif bir yerde pozitiffisfisfis

bizede kaderde negatif düştü:1no2:

Canım benimm. :teselli: Allahım sana da nasip etsin inşallah. Dualarımız bebek yolu gözleyen tüm arkadaşlarımızla. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

meraba arkadaşlar bende katılmak istedim benimtüplerim kapalı oldugu için tüp bebek oldu uzun protokol oldu 17 yumurta toplandı 10 tanesi işlem gördü 3tae iyi kalitede emriyo transfer edildi ama sonuç negatif cıktı 2 ay sonra dondurulmuşlarla deneyecegiz

Tatlım inşallah Rabbim dondurulmuşlarla yüzünüzü güldürür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

1. K-25, E-27
2. Ilk – Uzun, 2- Krio (dondurulmus), 3-kisa
3. Erken infertilise, sperm kalitesi kotu
4. Ilk – 3 tane 2 gunluk (negatif), 2 – 5 tane dondurulmus ve cozulmus (kimyasal gebelik), 3cu – 2 tane blast (negatif)
5. 3 tane demene
6. 4nde yazdim
7. Hamile degilim
8. Ilk 2 demene Antalya Tup Bebek Merkezi, 3 deneme Memorial
9. 3 ay sonra ya da ilk baharda 2010 da ya Umut ya Alman Tup bebek merkezine gidecez

nevrosky benimde sonucum pozitif çıktııı.negatif çıkanlarr inş diğer denemenizde yüzünüz güler ve hayırlı bi şekilde evletlarınızı ve evlatlarımızı kucağımıza alırızz...

merhaba rakadaşım ben de eklenmek istedim listeye

1-ben 33 eşim 28 yaşında
2-kısa protokoldü
3-sorun sperm az olması ve olanların yavaş hareketli olması
4-4 embriyo transferi yapıldı .çok iyi değillerdi.
5-ilk denememizdi
6-sonuç negatif
7-medikana hastanesinde dr suha sönmezle ile tedavimizi yürüttük.çok memnunm 2. de kendisine gidecegim

mrb arkadaşlar bend 3 yıllık evliyim bir tp bebek demnemem var ama bebeğimi dokuzuncu haftada cennete yolladım.sorun erkek infertilitesi 3 embryo tranfer edildi biri tuttu.şimdi6 dondurulmuşum var ekim ayındada inşallh onları transfer ettirice.anatoli tüp bebek merkezinde şimdilik doktoruma güveniyorum

bende katılayım arkadaşlar
ben 35 eşim 38 yaşında
3,5 yıllık evliyiz
1 aşılama 1 tüp bebek yapıldı tutmadı
sebep ikimizdede yok
geçen yıl normal yolla hamile kaldım ama düşük yaptım
tedaviye düşükten sonra başladık
tabzon özel karadenizde tedavi oluyorum
2, denememi ekimde yapmayı düşünüyoruz
herkese kolay gelsin
bebişler kucaklarımıza dolsun

merhaba bende listeye girmek istedim.
1-ben 31 yaşındayım eşim 33
2-uzun protokol
3-erkek infertilitesi
4-3 tane 1. kalite embriyo
5-1. deneme
6-sonuç pozitif keseyi gördük ancak henüz kalp atışını duymadık.
7-bebek sayısı 1
8-gaziantep sani konukoğlu tıp merkezi

inşallah bebeğimin kalp atışını duyarım ve gelişimi de normal olur da liste değiştirmem.negatif listesinde kimsecikler kalmasın duasına ben de amin diyorum.allah bütün isteyen arkadaşlarımıza da bizlerede hayırlı sağlıklı bebeklere kavuşmayı nasip etsin.sevgiler.

arkadaşlar bende katılayım dedim ilk denememi umutta yaptıdım embriyolar orta kaliteydi olmadı.şimdide mayada denedim 2 tane 1,kalite 2 tanesi orta kalite şimdi sonuç bekliyorum.allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah

merhaba listeye bende katılmak istedim....

ben 29 eşim 33 yaşında.
sorun pko
ilk tüp bebek denememiz
kısa protokol
3 orta kaliteli embriyo transfer edildi
medikal park bahçelievler hastanesi
dr. serkan oral
4 eylül tahlil sonucu pozitif..

12 gün sonra ultrasonum var.inşallah herşey yolunda gider ve keseleri görürüz...

rabbim herkese hayılı sağlıklı evletler nasip etsin inşallah..

nevrocum.. ben pozitif sonuç almıştım..ikiz gebelikti.. yalnız benimkiler düşükle sonuçlandı.. beni meleklerin listesine ekleyebilirsin.....:sinifsinif:

Arkadaşlar listeye benide ekleyin, oligosppermi sebebiyle, anadolu sağlık merkezinde 1 defa tüp bebk denedik. 2 tane 1 . kalite embriyo transver adildi, 27+3 haftalıkken preeklemsi ve Hellp sendromu sebebiyle doğum yaptım , 1,5 gün sonra oğlumu cennete meleklerle beraber gönderdim.Oğluşuma cennette kavuşmayı bekliyorum.

Back