Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Pozitifi De Negatifi De İçinde Barındıran Kocamannnn Bir Liste Yapalım Mı??
- Konu Sahibi nevrosky
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım bende ıyıyım bışey hıssetmıyorım tabı halıyle.............ınş haftaya gorucem ınşş teyzesı.........evet sende hıssedersın yavaş yavaş ıyı olsunlra ..........rabbım cumlemızı tamamnısa erdırsın canım................opuyorumnanaktan
Hayırlısıyla görürüsün inşallah bebişini ya da bebişlerini tatlım. Aminnnnnnnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
nevrocum saol duaların için bende heyecanla bekliyorum.liste inşallah banada ıugurlu gelir.senda baya büyütmüşsün maşalllaaahh.allah nazarlardan korusun sizleri.
olmuyo canım gözünaydın.cok güzel bir duygudur o annn.allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.
İnşallah canım. Aminnnnnnn. Allah senden de razı olsun. Şeniz
nevro transferim oldu
2 haftadır yoktum tatlım. Taşınma durumlarımız vardı. Ben yokken herşey olup bitmiş. Çok şükür pozitif sonuç da almışsın. Seni tebrik ediyorummmm. :teytey::teytey: :teytey: Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allaha emanet olun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar herkese merhabalar inşallah en kısa zamanda hepimiz hamişler bölümünde olacağız.benimde 1.denemem negatif 2.denememiz yarıda iptal oldu arkadaşlar bizde anlamadık.şimdi evde çalışmalara devam ediyoruz tedavimizde 2 yumoşumuz olmuştu ozaman onunla yeni iptal oldu.
canım benim 1.deneme negatif
2.deneme iptal oldu
sebepsiz infertilite
K 27 E 28 yaş
amerikan hastanesi
durmak yok yola devam diyoruz iptal olan tedavimizdeki yumurtalarımızla rabbim ne eylerse güzel eyler diyoruz hiçbirzaman umudumuzu kaybetmeyelim.
arkadaşlar bizlere güç olsun bir arkadaşım 12 yıllık evli tokattan geldi 2 senedir yılmadı mücadele etti ilk denemesi negatif oldu 2. denemede başardı. şimdi 1 haftalık oğlu var okadar tatlı ki anlatamam. rabbim sabrının mükafatını verdi onlara inşallah en kısa zamanda bizlerede verecek
2.deneme iptal oldu
sebepsiz infertilite
K 27 E 28 yaş
amerikan hastanesi
durmak yok yola devam diyoruz iptal olan tedavimizdeki yumurtalarımızla rabbim ne eylerse güzel eyler diyoruz hiçbirzaman umudumuzu kaybetmeyelim.
arkadaşlar bizlere güç olsun bir arkadaşım 12 yıllık evli tokattan geldi 2 senedir yılmadı mücadele etti ilk denemesi negatif oldu 2. denemede başardı. şimdi 1 haftalık oğlu var okadar tatlı ki anlatamam. rabbim sabrının mükafatını verdi onlara inşallah en kısa zamanda bizlerede verecek
Nevrocum ben de en sonunda listeye dahil olayım dedim , belki negatif sonuç alan arkadaşlara umut olurum...
1-Sizin ve Eşinizin Yaşı :Ben 29 Eşim 35 yaşında
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı?Kısa protokolle başladım , OHSS olmamayayım diye 2 ay önce embriyolar donduruldu ve bu ayda Dondurulmuş transferim oldum.
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)Kadın inf.-PCO var.
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı?Blast transferim oldu , 2 tane 1. kalite
5-Kaçıncı deneme:3. Deneme.Arkadaşlar yılmayın azmedin ve inanıp isteyin...
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz):Şimdilik pozitif 14 temmuzda keseleri görmeye gideceğiz inşallah
7-Sonuç pozitif ise kaç bebişe hamilesiniz?Daha belli değil.
8-Tedavi gördüğünüz merkez: Umut Tüp bebek-Tavsiye ederim arkadaşlar.
9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir?Arkadaşlar doktorunuza soru sormaktan ve isteklerinizi belirtmekten kaçınmayın.Allahım herkesin yardımcısı olsun...
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı?Kısa protokolle başladım , OHSS olmamayayım diye 2 ay önce embriyolar donduruldu ve bu ayda Dondurulmuş transferim oldum.
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)Kadın inf.-PCO var.
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı?Blast transferim oldu , 2 tane 1. kalite
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz):Şimdilik pozitif 14 temmuzda keseleri görmeye gideceğiz inşallah
9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir?Arkadaşlar doktorunuza soru sormaktan ve isteklerinizi belirtmekten kaçınmayın.Allahım herkesin yardımcısı olsun...
L
linet72
Ziyaretçi
Herkese merhaba,yeni üyeyim son 10 sayfayı okudum ama belirtilerle ilgili hiçbir yazı bulamadım Hiçbir belirti olmadan hamile kalan var mı ,bugün transferimin 5.günü ama hiçbir belirti hissetmiyoruum.ılk 3 gün kasıklarda batma,dolgunluk v.s. gibi belirtiler vardı ama bugün hiçbirşey yok 2.denemem ve tutmazsa diye çok korkuyorum...
kızlar herkese merhabalar inşallah en kısa zamanda hepimiz hamişler bölümünde olacağız.benimde 1.denemem negatif 2.denememiz yarıda iptal oldu arkadaşlar bizde anlamadık.şimdi evde çalışmalara devam ediyoruz tedavimizde 2 yumoşumuz olmuştu ozaman onunla yeni iptal oldu.
2.deneme iptal oldu
sebepsiz infertilite
K 27 E 28 yaş
amerikan hastanesi
Canım sen böyle pozitif düşündükçe çok geçmeden pozitifi de göreceksin inşallah. Allah bu yolda yardımcın olsun. Mükafaatını tez zamanda göndersin dilerim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Nevrocum ben de en sonunda listeye dahil olayım dedim , belki negatif sonuç alan arkadaşlara umut olurum...
Canım tebrik ederim. Yılmadan devam etmiş ve sonunda mutluluğu yakalamışsın. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Sorunsuz bir gebelik geçirip sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Herkese merhaba,yeni üyeyim son 10 sayfayı okudum ama belirtilerle ilgili hiçbir yazı bulamadım Hiçbir belirti olmadan hamile kalan var mı ,bugün transferimin 5.günü ama hiçbir belirti hissetmiyoruum.İlk 3 gün kasıklarda batma,dolgunluk v.s. gibi belirtiler vardı ama bugün hiçbirşey yok 2.denemem ve tutmazsa diye çok korkuyorum...
Canım benim de dediğin günlerde belirti denemecek bir şeyimi olmamıştı. Kafana bunları takma. Ki herkesin bünyesi farklı. İnşallah sonucun pozitiftir tatlım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hallisna-1. Mikro-Kadın İnfertilitesi(PKO)-Yaş(K:24-E:31)-Brüksel tüp bebek
canımmm... benide tedavide olanlar kısmından hamiş kısmına aktarabilir misin..
RABBİM herkese nasip etsin sağlıkla...
Aktardım bitanem büyük bir zevkle. :hooray: Çok sevindim senin adına. Allah sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin. Maşallahhh.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
L
linet72
Ziyaretçi
Çok teşekkür ederim nevrosky,dediğin gibi kafaya takmamak en iyisi ama olmuyor işte bilirsin :) İnsan kendi gibi birisini arıyor :) Oysa herşeyin Evrenin tek sahibinin,büyük Rabbimin elinde olduğunu biliyoruz...Sana da hayırlısıyla sağlıklı doğumlar diliyorum...
Sağol canım Allah razı olsun. Darısı başına inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ya benide hamişler listesine ekleyiverin bakıyım
artık karşınızda hamile:CüvCüv: bir bayan var:Saruboceq:
Canım tebriklerrrrrrrr. :teytey: :teytey: :teytey: Büyük bir zevkle aldım seni hamilelerin arasına. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah bitanem. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Darısı isteyen , tedavide olan bütün arkadaşların başına. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Merhaba liste çok iiolmuş benide eklersen sevinirim ben 29 eşim 40 yaşında sorunu olmayan bir anne idim 9 yaşında bir kızım vardaha sonra dış gebelik geçirdim sağ tüpümü aldılar ameliyatla daha sonra sol tüpümün dağıldığını söylediler 3. Aşılama oldu birkere tüp bebek denedik şimdi ise tedaviye devam dondurulmuş emryolarla allah nasip ederse ağustosta tıransfer anatolya ankara
devam edip etmeyeceği belirsiz de olsa şimdilik hamileyimm beni de ekler misin canım?
Canım diğer bilgilerini vermemişsin. İlk sayfaya bakarak istediğimiz bilgileri verirsen eklerim. Tebrik ediyorum seni. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Merhaba liste çok iiolmuş benide eklersen sevinirim ben 29 eşim 40 yaşında sorunu olmayan bir anne idim 9 yaşında bir kızım vardaha sonra dış gebelik geçirdim sağ tüpümü aldılar ameliyatla daha sonra sol tüpümün dağıldığını söylediler 3. Aşılama oldu birkere tüp bebek denedik şimdi ise tedaviye devam dondurulmuş emryolarla allah nasip ederse ağustosta tıransfer anatolya ankara
Canım ekledim seni de. Tedaviye başlarken yine haber verirmisin. Tedavidekiler bölümüne alırız. İnşallah 2. meleğine bu denemede kavuşursun tatlım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Nevrosky canım benimde ilk Micro denemem yapıldı.Dün kaliteli 3 embriyo ile transver edildi.Sebebsiz infertil ikimizde 33 yaşındayız.Adana Seyhan Başkent Üniv.Hastanesi sonuç 28 Temmuz benide listene eklersen sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Canım hayırlı olsun. İnşallah sonucu pozitif olur. Seni de listemize ekledim. İnşallah 28 Temmuz'da pozitif sonuç alanlar listemize eklemek de nasip olur. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Canım tebriklerrrrrrrr. :teytey: :teytey: :teytey: Büyük bir zevkle aldım seni hamilelerin arasına. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah bitanem. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Darısı isteyen , tedavide olan bütün arkadaşların başına. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
amin canım allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah
canım allahım herkeze nasip etsin gerçekten çok büyük bir mutluluk