• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Pozitifi De Negatifi De İçinde Barındıran Kocamannnn Bir Liste Yapalım Mı??

arkadaşlar nevrosky arkadaşımız gelemiyomuş siteye doğumu çok yaklaştı rahatsız sanırım oyüzden listeler yenilenemiyor zaten 1 aydırda yazan olmamış bu topik böyle kalıcak sanırım

uzun zaman sonra tekrar selam.Baktım hala listedeyim ama tedavi görenlerde.Benim tedavi negatif sonuçlandı.4tane dondurulmuş var onları denemek için başladım tekrar tedaviye.Allah hepimiz için hayırlısını versin.

arkadaşlar nevrosky arkadaşımız gelemiyomuş siteye doğumu çok yaklaştı rahatsız sanırım oyüzden listeler yenilenemiyor zaten 1 aydırda yazan olmamış bu topik böyle kalıcak sanırım

Evet ya şu liste yenilense çok güzel olacak, bizede fikir oluyordu.

merhaba,
1- ben 37 , eşim 38
2- mikroenjeksiyon
3- kısa protokol
4- bende myomektomi ameliyatı ve yumurta azlığı, eşimde sperm azlığı ve hareketsiz
5- tek embriyo, kaliteli
6- sonuç negatif
7- memorial hastanesi- semra kahraman

32 ben eşimde 32 azosperm eşimde ilk denemiz uzun gıbı sperm arayıp duruyorlar oda bulunacak gıbı degil...........sonum meçhulllllllllllll

selam bende su an tedavideyim,benim yasim 29 esiminki 31 bizde bi asilama ve bi tüp bebek negativ sonucu alanlardaniz,su anki tedavim uzun pro , sperm sayimiz cok az aldu icin sorun yasiyoruz aslinda almanyada yasiyorum ama tedavimi maya tüp bebek merkezinde ankarada yaptircam bu aksam ankaraya yollcuyum....

Ben de negatif listedeyim. 2 kez Amerikan da uzun protokol denendi. iyi ve en iyi kalite 6 embriyo transferi yapıldı. Sonuç negatif ve sebep bilinmiyor.

Merhaba ben 21 eŞım 25 sorun tÜplerım tıkalı endometrıozıs hastasıyım gecen ay denedık 1 deneme 18 yumurta toplandı 14 dÖllendı 2 embrıyo transfer edıldı ankara anatolıa merkezı sonuc negatıf 1 sene kadar dÜŞÜnmÜyorum ara verecem uzun protokoldÜ embrıyolar 1 kalıte ıdı

sizlere son yazdimda tedavim icin yollara düsümüsdüm,geri geldim ama tek degil su hamileyim ve insallah ikiz annesi olcam....

tebrikler canım darısı başımıza bu halay senin için gelsin:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Back