- 25 Şubat 2017
- 1.066
- 1.499
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #9.961
5750 transfer ve toplama islemi arti ilac lar onlar kisiye gore değişiyor .. ben 10 bine yakin ödedim.. tobguc bey cok sesiz fazla konusmuyor fakat ekibi cok iyi cok memnjn kaldim .. sonucum da pozitifMerhablar tonguc beyin ucretleri ne kadar
Gozun aydin cnm.. rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinCok tesekkur ederim..benim tek yumurta konuldu ama ikiz zor bi ihtimal..Allah seninkinide saglicakla nasib etsin insallah
Ne mutlu size allah sizede bebeginizede uzun ömurler versin insallh bizimde olur 2 yil once gitmistik tonguc beye kararsiz kalmistim olmadim tedavimi sizin probleminiz neydi acaba5750 transfer ve toplama islemi arti ilac lar onlar kisiye gore değişiyor .. ben 10 bine yakin ödedim.. tobguc bey cok sesiz fazla konusmuyor fakat ekibi cok iyi cok memnjn kaldim .. sonucum da pozitif
Kaç yumurta toplandı canım bende de pko varSağol canım evet 26 şubatta yaptırdık bende polikistkover var o sebeple olmadi galiba
2 buçuk yaşında simdi kizim :)Ayyy süper o zaman rahatladim simdi. Tesekkurler
Onumuzdeki persembe mi canimBenim ya persembe ya cumà günü ama diger hafta
Geri gelmesi normal ama yeşil ilk defa duydumKızlar bugün transferin 5.günüydü
Jel benden yeşil renk ve topak topak geri gelmiş
Normal mi ?
Bu Persembe zannettim yazdim hatta sonra duzelttim diger perşembeOnumuzdeki persembe mi canim
Sağol canımMaşallah canımkaçıncı gün embriyosu transfer edildi bide kalitesi neydi kısaca anlatırmısın ?
Sağol canım 5. Gün embeiyosuyduMaşallah canımkaçıncı gün embriyosu transfer edildi bide kalitesi neydi kısaca anlatırmısın ?
15 yumurta toplandı canımKaç yumurta toplandı canım bende de pko var
Hayırlısı olsun. :)Bu Persembe zannettim yazdim hatta sonra duzelttim diger perşembe
Benim de 15 ti ama 5. Güne 2 tane gitti canım senin nasıl olduSağol canım
Sağol canım 5. Gün embeiyosuydu
15 yumurta toplandı canım
Dis gebelik sonrasi bi tüpüm alindi .. sonra da 2 sene herseyi denememize ragmen olmadi .. diger tupum de yapisiyormus.. dogal yollardan olmicak dusuncesiyle bu yola basvurdumMerhablar tonguc beyin ucretleri ne kadar
Adetine kaç gün var bı de 6. Gün çok erken canım ama silik çıktıysa da vardır bence.Selam kızlar
Bugün transferin 6.günü biraz önce dayanamayıp fortest marka erken gebelik testi yaptım
Işığa tutunca cok cok cok silik ikinci cizgi var gibi yada ben öyle görmek istediğim için görüyorum
bi bakıyorum yok sanki. tutsaydı erken gebelik testinde koyu bi şekilde çıkmazmıydı
Çok morelim bozuldu
Gerçekten şu stresi kendinize yaşatmanızı anlayamıyorum .pozitifse sonuç içerde etkilenen bir bebek var unutmayın lütfen. 6.gun çok erken daha bir okadar beklemeniz gerekiyorki test günü 12.gün olarak belirlenmiş. Şimdi unutun test yaptiginizı sakın sakın keyfini çıkarın bu surecinSelam kızlar
Bugün transferin 6.günü biraz önce dayanamayıp fortest marka erken gebelik testi yaptım
Işığa tutunca cok cok cok silik ikinci cizgi var gibi yada ben öyle görmek istediğim için görüyorum
bi bakıyorum yok sanki. tutsaydı erken gebelik testinde koyu bi şekilde çıkmazmıydı
Çok morelim bozuldu
Dündü adet günüm canım silikte olsa varmı yokmu anlamadımki zaten bi bakıyorum var gibi bi bakıyorum yok belkide görmek istediğim için görüyordumAdetine kaç gün var bı de 6. Gün çok erken canım ama silik çıktıysa da vardır bence.
Çoookk ama çok haklısın canım nasıl gaza geldim nasıl gittim test aldım yaptım hala anlamıyorum gerçektenGerçekten şu stresi kendinize yaşatmanızı anlayamıyorum .pozitifse sonuç içerde etkilenen bir bebek var unutmayın lütfen. 6.gun çok erken daha bir okadar beklemeniz gerekiyorki test günü 12.gün olarak belirlenmiş. Şimdi unutun test yaptiginizı sakın sakın keyfini çıkarın bu surecin
Şimdi size o gazı verenler bu ruh halinizi duzeltebilecekler mi? Lutfen kendinize bu çileyi çektirmeyin. 12.günümde yaptım niye yıllarca bekledim 12 gün mü bekleyemeyecgim dedim.birazdan tekrar gidip kan vereceğim sağlıklı artmışmı peki ya sonra keseyi görecekmiyiz kalp atisi varmi sagliklimi zaten upuzun stresli bir süreç önümüzde var neden erkenden başlıyorsun strese hadi unut yapmadin o testi.bekliyoruz gününü anlastikmiÇoookk ama çok haklısın canım nasıl gaza geldim nasıl gittim test aldım yaptım hala anlamıyorum gerçekten
O zaman bekle canım ne diyeyim stres yapmaDündü adet günüm canım silikte olsa varmı yokmu anlamadımki zaten bi bakıyorum var gibi bi bakıyorum yok belkide görmek istediğim için görüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?