• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

N
5750 transfer ve toplama islemi arti ilac lar onlar kisiye gore değişiyor .. ben 10 bine yakin ödedim.. tobguc bey cok sesiz fazla konusmuyor fakat ekibi cok iyi cok memnjn kaldim .. sonucum da pozitif
Ne mutlu size allah sizede bebeginizede uzun ömurler versin insallh bizimde olur 2 yil once gitmistik tonguc beye kararsiz kalmistim olmadim tedavimi sizin probleminiz neydi acaba

Kızlar bugün transferin 5.günüydü
Jel benden yeşil renk ve topak topak geri gelmiş
Normal mi ?

Maşallah canım ☺️ kaçıncı gün embriyosu transfer edildi bide kalitesi neydi kısaca anlatırmısın ?
Sağol canım
Maşallah canım ☺️ kaçıncı gün embriyosu transfer edildi bide kalitesi neydi kısaca anlatırmısın ?
Sağol canım 5. Gün embeiyosuydu
Kaç yumurta toplandı canım bende de pko var
15 yumurta toplandı canım

Selam kızlar
Bugün transferin 6.günü biraz önce dayanamayıp fortest marka erken gebelik testi yaptım
Işığa tutunca cok cok cok silik ikinci cizgi var gibi yada ben öyle görmek istediğim için görüyorum
bi bakıyorum yok sanki. tutsaydı erken gebelik testinde koyu bi şekilde çıkmazmıydı
Çok morelim bozuldu

Selam kızlar
Bugün transferin 6.günü biraz önce dayanamayıp fortest marka erken gebelik testi yaptım
Işığa tutunca cok cok cok silik ikinci cizgi var gibi yada ben öyle görmek istediğim için görüyorum
bi bakıyorum yok sanki. tutsaydı erken gebelik testinde koyu bi şekilde çıkmazmıydı
Çok morelim bozuldu
Adetine kaç gün var bı de 6. Gün çok erken canım ama silik çıktıysa da vardır bence.

Selam kızlar
Çok morelim bozuldu
Gerçekten şu stresi kendinize yaşatmanızı anlayamıyorum .pozitifse sonuç içerde etkilenen bir bebek var unutmayın lütfen. 6.gun çok erken daha bir okadar beklemeniz gerekiyorki test günü 12.gün olarak belirlenmiş. Şimdi unutun test yaptiginizı sakın sakın keyfini çıkarın bu surecin

Gerçekten şu stresi kendinize yaşatmanızı anlayamıyorum .pozitifse sonuç içerde etkilenen bir bebek var unutmayın lütfen. 6.gun çok erken daha bir okadar beklemeniz gerekiyorki test günü 12.gün olarak belirlenmiş. Şimdi unutun test yaptiginizı sakın sakın keyfini çıkarın bu surecin
Çoookk ama çok haklısın canım nasıl gaza geldim nasıl gittim test aldım yaptım hala anlamıyorum gerçekten

Çoookk ama çok haklısın canım nasıl gaza geldim nasıl gittim test aldım yaptım hala anlamıyorum gerçekten
Şimdi size o gazı verenler bu ruh halinizi duzeltebilecekler mi? Lutfen kendinize bu çileyi çektirmeyin. 12.günümde yaptım niye yıllarca bekledim 12 gün mü bekleyemeyecgim dedim.birazdan tekrar gidip kan vereceğim sağlıklı artmışmı peki ya sonra keseyi görecekmiyiz kalp atisi varmi sagliklimi zaten upuzun stresli bir süreç önümüzde var neden erkenden başlıyorsun strese hadi unut yapmadin o testi.bekliyoruz gününü anlastikmi

Back