2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Arkadaş lar merhaba bende 2?. Tüp bebek transferini 8 Şubat'ta yaptırdım . 3.gun embriyo su 11.gun 94 13.gun 210 16. Gün 622 çıktı bu pazar keseyi gördük resimde attım şimdi ama daha bebek yok 17 Mart'ta kontrole çağırdı bebek görmek için kese nasıl sizce arkadadlar Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Allah kucağınada almayıda nasip etsin canım benim:)

Bende Kayseri Acıbadem hastanesinde ilk tüp bebek tedavime baslıycam 27 yasındayım bi kaç gün sonra hsg çekilecek Nisan ayındaki adetimle de tüp bebeğe başlıycaz inşallah

Kizlar bizimde 4 senedir olmuyor tup bebege karar verdik o kadar merkez icinden birini zorla sectim doktorumu sectim gittim. Tup bebekten rahim filmi istedi sonra laparoskobi yapacaz dedi. 1-2 evre endometriozismişim ameliyat oldum ilk adetimden sonra calismalara basladik. Ama olmadi bu ay hamile kalamadim.

Doktorda 1 sene olmassa gel dedi. Her ayi boyle gecirmek istemiyorum. Ameliyat olali 1bucuk -2 ay oldu sizce tup bebege ne zmaan gitmeliyimm. Burda ne guzel hamile kalmislar tup bebekle benimde son umudum tup bebek. Hem rahim temizken olsun istiyorum.
Hemde dogal yolla olsum istiyorum ne yapacagimi bilemedim

Benimde içimde bi bi umutsuzluk.. daha hic bir tedaviye baslamadik ama bendeki dusuk amh ve esimdeki yuksek fsh dusuk testesteron seviyesi sanki olmayacak gibi düşündürüyor. Yasim 24 bu arada. Önümüzdeki ay hsg çektirip tüp bebek tedavisine basliycaz. O kadar cok düşünüyorum o kadar cok arastirma yapiyorum ki kafayi yemek uzereyim.. nasil olacak? Olacak mi? Tutmazsa ben bu psikolojiye dayanabilir miyim hic bisey bisey bilmiyorum. Esim bana sakin ol derken simdi kendi hormonlarinin da dengesiz oldugunu ogrendi ve onun da benim gibi dunyasi basina yikildi. Bana birak su telefonu kafayı yiceksin diyen adam saatlerce arastirma yapmaya basladi.. birbirimize destek oluyoruz ama daha hic bir seye baslamadan çöktük...

Merhaba canım benimde esimde dorun vardı kemik erimesi vsr oda onda hormin bozukluğu azosperm ve bisuru sry tüp bebek ile anne baba olduk bizde cok araştırıp istİstan şişli Memorial hastanesi de Dr Mehmet Murat Başar uroloji ve androloji uzmanı dalında çok iyi bi Dr bize en başta 9 ay tedavi surecimiz olacak dedi ve 9 ay sürdü iğne tedavisi ile hic canlı sperm yokken çoğaldı istenilen seviyeye gelince örnek alıp dondurdu ve hemen o ay tüp bebek tedavisi ne basladik yumurta toplandığı gun esimden taze sperm alarak döllenme oldu bizim hiç umudumuz yokken murat bey bize hic tahliller konusunda Zorluk cikarmadi hep dışardan yaptırdık tahlilleri sadece en son sperm testinde orada yaptırdık muayene ücreti pahalı ama tavsiye ederim hastaneyi ve Dr larini hakkınızda hayırlı neyse o olsun rabbim tez zamanda anne baba olmayı nasip etsin size ve isteyen herkese

Bizde zeynep kamilde başladık sadece bi muayeneye gitmistim doktorum amh degerin dusuk oldugundan direk tup bebek ve ucretsiz dedi. O yuzden cok fazla doktor hastane arastirmadik. Evliligimizden daha bisey anlamadan tadini cikaramadan bu sorunla birden yuzyuze gelmek cok kotu. Allah bagislasin yavrunuzu insallah bizim de güldürür Rabbim yüzümüzü..

Bence gayet guzel gorunuyor kese

Cnm erkenmi gordun keseyi 1000 ni asinca kese gorunuyor fiye biliyorum da.masallah insallah kalp atisinida duyarsin kisa zamands

Hayirli olsun. Sorurnuz nedir ?
Eşimde sayı hareket ve DNA hasarı problemi var morfoloji de düşük 3 yıldır bebek sahibi olamadık bütün tıbbi tedaviler denendi artık kullanacak ilaç kalmadı dedi doktor tüp bebek yapalım dedi bazı genetik testleri verdik bi kısmı çıktı bi kısmının sonucunu bekliyoruz önümüzdeki hafta hsg çekilecek bütün sonuçları toplayıp önümüzdeki ayın adetiyle tüp bebeğe başlıycaz doktorun planı böyle

Ben
Bende 24 yasindayim tedaviye baslicaz vitamin kullandim adetim gecikdi simdide sokturucu kullanicam sonrasinda baslicz Allah izin verirse esimde sperm.dusuklugu ve prolaktin yuksekligi var bende suan bisey gozukmuyor bnde zaman zaman dusunuyorum ayni senin gibi ama bu tedavide onemli olan seylerdeb biride bende olumlu ve pozitif dusunmek lutfen pozitif ol
Anladim cnm bnmde esimde sperm dusuklugu var ilk deneme bakalim hayirlisi olsun ikimiz hakkindada

Esimde de ilk sperm testinde 5 tane sperm vardi onlarin da hepsi ölüydü. Dosya actirmak icin 3 kez sperm testi gerekiyormus 2 tane daha yapticaz sonrasi belirsiz.. inan pozitif olmaya calisiyorum ama ne olacak bundan sonraki asamalar ne bizi ne bekliyo bilmedigimizden hep bi sıkıntı stres. Tabi ki burdaki herkes hemen hemen ayni dertlerden muzdarip ama bilemiyorum bu yasta boyle biseyle karsilasmak sanirim iinsana dokunan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…