- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #9.821
Allah sağ sağlim kucağınada almayı nasip etsin inşallah.darısı isteyen herkesin başına.Slm kizlar cok sukur keseyi gördük .. iki hafta sonra kalp atisi icin gidecem insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağ sağlim kucağınada almayı nasip etsin inşallah.darısı isteyen herkesin başına.Slm kizlar cok sukur keseyi gördük .. iki hafta sonra kalp atisi icin gidecem insallah
Sagol cnm.. amin insallah kuzum darısı isteyen herkezin basina olsun.. bi kalp atisi kaldi allahin izniyleCanımmmm cokkk sevindimm hadi gözün aydın
Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallh
Darısı başımıza
Sagol cnm .. aynn darisi bekleyen isteyen herkeze olsun..Gözün aydin canım darisi basimiza.. onecki yazismalari pek takip edemedim ilk denemen mi ve nerde tedavi gordun
Amin cnm inşallah rabbim isteyen herkeze yasatsin.. cok sagolAllah sağ sağlim kucağınada almayı nasip etsin inşallah.darısı isteyen herkesin başına.
T
Allah kucağınada almayi nasip etsin inşaallah kese kaç ml kaçıncı ci haftada gördün acaba
T
Amin cnm sagol.. son adete gore 5+1 ultrasyon olcumune gore 4+4 cikdi karindan bakildi
Ben de sizinle aynı durumdayım. Raporda tüpler açık yazıyor, hsgyi çeken doktor açık diyor ama hsg cdsine balan doktor sağ tüpte tıkanıklık var sıvı birikmiş diyor. Eşimde de sperm sorunu olduğu için tüp bebek düşünüyorduk zaten. Bu tıkanıklığın tüp bebeğe engel olup olmadığını sordum tüp bebekle tüplerin hiç alakası yok dedi doktor. Ama şimdi sizden bunları okuyunca kafam karıştıKızlar merhaba ben geçen ay tüp denedim begatif sonuç çıktı hsg çektirdim tüpler normal açık yazıyo ama dr baktı filme sağ tüpte genişleme var sıvı birikimi var bu durumda tutmaz dedi hatta ultrasonda bile gördü. E ben bu güne kadar kaç muayene histereskooi oldum kimse bundan bahsetmedi acaba diyorum o sıvı hsg sonrası kalan sıvı olabilir mi . Bi dr da adet ol öyle bakalım dedi kafam çok karışık
Canım bana tıkanık demedi filme bakıp tüpte genişleme var dedi ama o tüpte sıvı varsa iyi araştır yoksa ben gibi negatif sonuç alırsın o sıvı emriyoyu zehirliyomuşBen de sizinle aynı durumdayım. Raporda tüpler açık yazıyor, hsgyi çeken doktor açık diyor ama hsg cdsine balan doktor sağ tüpte tıkanıklık var sıvı birikmiş diyor. Eşimde de sperm sorunu olduğu için tüp bebek düşünüyorduk zaten. Bu tıkanıklığın tüp bebeğe engel olup olmadığını sordum tüp bebekle tüplerin hiç alakası yok dedi doktor. Ama şimdi sizden bunları okuyunca kafam karıştıbu ayki adetimle biz de başlayacağız tüp bebek tedavisine. İlk denememiz olacak.
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini alırız inşallah bende dondurulmuş embriyo transferi oldu toplam 3 kere gittim ikinci gittiğimde kan aldılar lh degerunebakip ona göre çatlatma iğnesi oldumMerhaba arkadaşlaş 2. Tedavime basladim. Aklima takilan bir soru var. Dondurulmus embriyo ile devam edicem. Duyduğum bazi insanlar kan veriyormuş o niye acaba bilen varmi?
Amin insallahh canimHayırlı olsun canım güzel haberlerini alırız inşallah bende dondurulmuş embriyo transferi oldu toplam 3 kere gittim ikinci gittiğimde kan aldılar lh degerunebakip ona göre çatlatma iğnesi oldum
Bende dondurulmuş embriyo transferi olacağımMerhaba arkadaşlaş 2. Tedavime basladim. Aklima takilan bir soru var. Dondurulmus embriyo ile devam edicem. Duyduğum bazi insanlar kan veriyormuş o niye acaba bilen varmi?
Testin adini bilmiyorum lh tahlili olabilir bu test zaten paketin içinde oluyor benim recetem de ovilasyon testi de yazmışlardı kan verdigim gün Dr arayarak bilgi verdi ovilasyin testine gerek kalmadı yumurtalar istenilen büyüklükte çatlatma iğnesi ne zaman kullanacağımı söylediAmin insallahh canim
Kan testinin adi neydi sorayim
Merhaba benim de tek tupum doğuştan işlevi yok hiç diğer tüp dis gevrlikten geçirdim 3 kes zarar gördü o yüzden alındı o yüzden yani tüp ile tüp bebek tedavisinin ilgisi yok sadece kontrol ettir diğer arkadaşin dediği gibi sıvı olurmu diye .Bende tüp alınmasaydi dis gebelik riskim vardı ama sukur şimdi keseyi gördük 17 Mart'ta bebeği girmrye gidicez inşallahgoruruz Allah hepimize evlat nasip etsin .İnşallahBen de sizinle aynı durumdayım. Raporda tüpler açık yazıyor, hsgyi çeken doktor açık diyor ama hsg cdsine balan doktor sağ tüpte tıkanıklık var sıvı birikmiş diyor. Eşimde de sperm sorunu olduğu için tüp bebek düşünüyorduk zaten. Bu tıkanıklığın tüp bebeğe engel olup olmadığını sordum tüp bebekle tüplerin hiç alakası yok dedi doktor. Ama şimdi sizden bunları okuyunca kafam karıştıbu ayki adetimle biz de başlayacağız tüp bebek tedavisine. İlk denememiz olacak.
Selamlar.
Ben 6 ocakta 1. Aşılamamı yaptırdım, sonuç negatif.
27 şubatta 2. Aşılamamı yaptırdım , hiç umudum yok, 14 martta test yaptırcam.
Eğer 2. Aşılamadan da negatif görürsem tüp bebek düşünüyoruz, doktorumuz da 2. Aşılamayı bile yapmak istememişti tüp bebek yaptırın diye. Şimdiden araştırmaya başladım nasıl yapılıyor nerde yapılıyor diye.
Size birkaç sorum olacak, tecrübesi olanlar yazabilirse aşırı mutlu olurum. Çünkü kafamda hiçbir fikir yok işletişin nasıl yürüdüğü ile ilgili, bulunduğum şehirde yapılmıyor farklı bi yere gidecez bu da iyice strese sokuyor beni.
- ben de çikolata kisti var 2,5 cm kadar, eşimde sperm hızında düşüklük var (%12)
Eşim de ben de 5 yıldan fazladır sigortalıyız, devlet memuruyuz.
İkimiz de 35 yaşın üstündeyiz. 2 yıldır evliyiz. ( rapor için 3 yıldır evli olma şartı varmış)
Özel tüp bebek merkezlerinde yaptırmayı düşünüyoruz, böyle bi yerde yaptırmak için rapor çıkarabiliyor muyuz? Hangi durumlarda 3 yıl evlilik şartı gerekmiyor? Yada raporu bulunduğumuz yerde özel hastanede çıkarıp o raporla gitsek oluyor mu yoksa illa tüp bebek yaptıracağımız yerden mi çıkaracağız raporu?
-tedavi süresi nasıl başlıyor, randevu aldın doktorla ilk görüşmeni yaptın, o aşamadan itibaren transfer yapılma aşamasına kadar yaklaşık kaç gün geçiyor? Hangi testlerin yapılması şart, mesela bende çikolata kisti var ama tüp bebek merkezi birde biz kendimiz yapacaz testi çikolata kistini görmek için diyorlar mı, ben bulunduğum yerde hsg çektirdim, tüp bebek yaptıracağım yer tekrar kendisi hsg çekiyor mu illa. Bu testleri aynı gün yapıyorlar mı hepsini, sonra nasıl bi ilaç iğne tedavisi uygulayacakalarına karar verdiler diyelim, tedavi bitti, yumurtları topladılar, aynı gün sperm veriliyor mu yıkama için, embriyo oluşması için kaç gün bekleniyor, transfer işlemi aşılama gibi ağrısız ve kısa süren bişey mi yoksa anastezi ile yapılacak ağrılı zahmetli bişey mi?
Hani bi hedefiniz olur ama önünüz çalılık gibidir dikenlidir nerden geçeceğinizi bilemezsiniz ya kendimi öyle hissediyorum, nerden başlanacak nasıl olacak, kaç gün izin almamız gerekir işyerinden , işlem planlandığından uzun sürer mi ?? Bir sürü soru????
Allah hayırlı, sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin :) Benim sıvı tüplerde değil de tüp tıkalı olduğu için oraya giden damarlarda birikmiş sanırım. Doktorum ameliyata gerek görmedi. Zaten sperm sayısından dolayı tüp bebek yaptıracaktık. Direkt tüp bebeğe yönlendirdi.Merhaba benim de tek tupum doğuştan işlevi yok hiç diğer tüp dis gevrlikten geçirdim 3 kes zarar gördü o yüzden alındı o yüzden yani tüp ile tüp bebek tedavisinin ilgisi yok sadece kontrol ettir diğer arkadaşin dediği gibi sıvı olurmu diye .Bende tüp alınmasaydi dis gebelik riskim vardı ama sukur şimdi keseyi gördük 17 Mart'ta bebeği girmrye gidicez inşallahgoruruz Allah hepimize evlat nasip etsin .İnşallah
Bana hic bir test yapmadi. Rahime bakti sadece. Soylesem mi acabaBende dondurulmuş embriyo transferi olacağım
Adetin ikinci günü tsh e2 ve p4 tahlilleri yaptırdım adetin 12. Günü kontrol var o zamanda bakılacak arkadaşım aynı hormonlara