- 5 Kasım 2017
- 641
- 475
- 53
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #9.781
Cok teşekkür ederimBence geç olmaz canım zaten adetin kaçıncı günü gittiysen ona göre ilaçlarını ayarlıyor doktor
Kizlar yazamadim gunduz cok uzgundum. Sonucu aldim negatif. Hic tutunmamis benim meleklerim. Insallah sizlerden hayirli haberleri aliriz. Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insallah. Ne yapalim elden gelen bisey yok hayirlisi boyle imis demekki.
Yağ derken?Slm kızlar tüp bebek yaptırdığım yerle görüştüm yağ için 500 tl tekrardan transfer için de 1500 tl ücret istiyorlar sizce nasıl indirimli hali bu yanliz
hayırlı olsun arkadaşım şimdiden rabbim emeklerinin karşılığını göstersinSelam kızlarrr
Yarın transferim var Allah'ın izniyle.
Öğleden sonra arayıp saati söyleyecekler^
Çok heycanlıyım
Amin inşallah canım Allah hepimizin yüzüne gülsünhayırlı olsun arkadaşım şimdiden rabbim emeklerinin karşılığını göstersin
Pardon canım hsg için olacaktı yanlış yazmişim tekrardan istedi hsg yiYağ derken?
Hsg için 500 normal ben yıllar önce o fiyata yaptirmistimPardon canım hsg için olacaktı yanlış yazmişim tekrardan istedi hsg yi
Hayurlisi olsun insallah. Guzel haberler verirsn insllah. Benm de buay içinde inşallahSelam kızlarrr
Çok heycanlıyım
Çok iyi demiş . Indirim yapti heraldePardon canım hsg için olacaktı yanlış yazmişim tekrardan istedi hsg yi
Evet yaptı canimÇok iyi demiş . Indirim yapti heralde
Hayirlisi olur inşallah arkadasim..Selam kızlarrr
Çok heycanlıyım
Katildim cnm bende .. bencede faydali bi anket olmusmerhaba arkadaşlar pozitifi görenler anketi doldurursa faydalı olacağını düşünüyorum
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/embriyo-kalitesi-ve-gunu.1060631/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?