2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Gunaydin kizlar o kadar kimyasaldan dis gebelikten sonra sanirim hamileyim 10.gun testim 96.11 11.gun testim 237.94 cikti ne dusunecegimi bilmiyorum iki hafta so ra ultrason var insallah bi aksilik daha olmaz cuknku bu 5
Denemem.
Canımm hadi gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzunu
Benimde 2 gün önce transferim oldu
Senin belirtin olmuşmuydu hiç ?

Canımm hadi gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzunu
Benimde 2 gün önce transferim oldu
Senin belirtin olmuşmuydu hiç ?
Yok cnm hic belirtim ama 7 ve 8 gun adet gunumdu bobrek agrisina benzer agrim ardi ide karnimda sislik oldu simdi bisey yok

Ne de güzel yazmışsın canım, bir gün değil her gün anlaşılabilmek dileğiyle.
Kutlu olsun günümüz

canım ya benimde 5 aa olan 2 embriyom tutmadı.ne desek boş.öylede tutmuyo böylede tutmuyo.Rabbim ol demedikten sonra gününün hiç önemi yok.

Haklısın canım, vakti gelmemiş demek ki. Bizim için hayırlısı böyleymiş.
Bazen çok bunalıyorum ben ağlarken komşumun küçük çocugunu dövdüğünü duyuyorum, allahım ona çocuklar vermiş kıymetini bilmiyor, bana da bir sürü çaresizlik

Canim rapor bölümü için bilgim yok ama tedavi süreci için yardımcı olayım ben özel bi hastanede ve sigortadan faydalanmadim yani raporla ugrasmadik adetin 2 yada 3 günü gidiyosun ben elimde hsg hormon tahlillerim ve eşimin sperm tahlilleriyle gittik bizim sebebi bilinmeyen inferteliteydi doktor 35 yaşında olduğum için tüp bebek tedavisi yada aşılama önerdi ben tüp bebekte karar verdim muayenede rahminde kist miyom yapisiklik falan yoksa ogün tedavi başlıyor her hastanın dozu degisik oluyor 12 15 gün arası devam ediyor 3 veya 4 günde bir kontrole gidiyorsun yumurtaların gelişimine göre ilaç dozu ayarlanıyor sonrası yumurta toplama günü korkulacak bisey yok aslında :) ama sen bunu bilemiyorsum stres hat safhada oluyor yanindakilerden cok etkileniyorsun benim odamdaki kadincok aglamisti ve ben cok korkmustum ama cok basit bi islem 10 dk suruyor vehafif anestesi veriyolar hicbirsey hissetmiyorsun bence mutlu olunmasi gereken bi surec çünkü her hasta bu aşamaya ulasmiyor sperm bugün alınıyor eşi bizden 3 gün perhiz sonrası ve sonrası sizi aramalarını bekliyorsunuz 2 veya 5 gün içinde transfer yapılır emriyonun gelişimi ve kalitesine göre benim 3. Gün transferiydi oda 10 dk bi islem sonrası iki saat hastanede yattım her hastane farklı tutuyo kimi yarım saat kimi 2 saat sonra eve gidebilirsin iki gün yatak istirahati sonrasi da çok yorulmamak kaydiyla dikkat ederek normal yasantina donebilirsin deniyor benim eşim 5 gün evdeydi ben çoğunlukla yattım o bana baktı ama ikinci gün çat katı misafir geldi tedavi den habersizdiler kalkıp yemek yapıp agirladim
Yinede herşey kısmet rabbim nasip etti çok şükür hamileymiş :) darısı basina

Kizlar arastirma hastanesinden rapor cikarmaya ugrasiyorum. Devlet 3 tup bebegi karsiliyor tamam diyelim 3 denemede de tutmadi devlet destegiyle. Rapor yaniyor mu. Çünkü soyle bir sey duydum. Rapor aldiktan sonra tup bebegi ozelde yaptirirsan yari yariya indirim yapiliyormus. Devlette 3 basarisiz denemeden sonra ozele gitsem bu indirimden artik faydalanamaz miyim?? Umarim anlatabilmisimdir. Cevap verirseniz sevinirim

Çok teşekkür ederim :) bizde sperm sayısında sıkıntı yok ama ileri hız hareketliliği mi ne o düşük (%12) bende de yumurta rezervi düşüklüğü var , tüplerden biri kapalı biri açık. Raporu burdan çıkarsam tedaviyi burda olcaksın diyemezler bana çünkü burda olmadığı için başka şehre gitmek zorundayım zaten yoksa burda yaptırırdım canıma minnet, muğla ilçesindeyim ama tedaviyi ankarada düşünüyorum :) doğru insanı buldum sanırım :) hangisinde yaptıracaksınız , tam da araştıran birine rasgeldim ne şanslıyım :)

Çok teşekkür ederim epey bi fikir oldu kafamda , bunları not alıp ders çalışır gibi çalışcam :) teşekkürler. Hayırlı olsun bu arada ne mutlu size

11. Gün kan sonucum negatif çıktı. 2. gün 2 embriyo transfer olmuştu. Tutmamış
E Eliz1034 üzülme desekte boş... Bende bekliyorum, seni çok iyi anlıyorum. Daha önce 2 defa negatif denemem oldu. Çok üzücü, tüm dünya sana karşıymış gibi ama geçiyor zamanla. Sonra toparlanıp yeni tedavi için hazırlanıyorsun daha temkinli... Geçecek ve bir gün bizlerde o kutsal duyguyu yaşayacağız inşallah
Bu arada ilk denemeniz miydi? Sorununuz neydi?

merhaba aklıma takılan bıseyı sormak ıstıyorum dun 2 tane embrıyo transferım oldu fakat kabızlık problemındn dolayı bıraz ıkınmak zorunda kaldım sonrasında şurup ıctım ama hala bıraz problemım var acaba dun ıkındım dıe tutunmayı etkıler mı???

Ben ankara’da özel bir üniversite hastanesinden çıkarttım raporu. Ama tedavimi Centrum tüp bebek merkezi Recai Pabuçcu’ya yaptıracağım.recai hoca bu alanda çok iyi gerçekten. Birkaç ay önce Başkent hastanesi Göğşen Önalan’a gidiyordum, göğşen hoca da çok iyi ama bizim elektriğimiz tutmadı. Orada başlamadım tedaviye. Centrum’da bu ayki adetimle başlayacağım. Çıkartacağın rapor bu merkezde geçiyor ve ücret neredeyse yarıya düşüyor. İlaç için de yine yarı ücret ödüyorsun. Ankarada Başkent hastanesi, centrum tüp bebek merkezi ve Gürgan Clinik’te geçiyor rapor. Benim bildiğim rapor geçen özel hastaneler bunlar.

Son düzenleme:
Merhaba. Toplamda 3 kere rapor çıkarma hakkınız var. Bunu isterseniz devlette isterseniz özelde kullanabilirsiniz. Devlette yaptırırken de raporçıkarmış oluyorsunuz ve 3 hakkınızdan 1’i gidiyor. Her tüp bebek denemesinde yeni rapor çıkarmak zorundasınız. Rapor çıkardığınızda devlette yaptırırsanız fark ödemiyorsunuz, özelde yaptırırsanız yarı yarıya fark ödüyorsunuz.

Allah bin kere razı olsun sağolun. Ben de baktım biraz, göğşen ismine takıldım, centrumu da listeme almıştım incelemek için :) ben de mayıs hazirana anca hazır olurum sanırım inşallah siz o zamana kadar sonuca ulaşmış olursunuz ben de centruma koşarım :)

kızlar bende centruma gidiyorum.recai hoca çok iyi bir doktor.elinden gelen herşeyi yapıyor.diğer yerlere hiç bakmayın.hele başkentten uzak durun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…