- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #9.761
Sagol canım tabi ki hicbirimiz uzman degiliz en azindan biraz tecrube paylasiyoruz.1hafta kadar bekle kanaman olmazsa bir jinekologa görün o en sağlıklı şekilde seni yonlendirir şimdi biz uzman değiliz yanlış bişey yapmayalim
Valla doktorum herhangi birsey soylemedi regl olunca goruselim dedi.Doktor 5 in altina düşene kadar takip ediyor. 2 gunde bir tahlil ister. Düşmezse kurtaj yapar. Insallh kendı kendine düşer
Iste olmazsan ? Kendilignden ineceğini düşündü ozmanValla doktorum herhangi birsey soylemedi regl olunca goruselim dedi.
Benim ilk gün başlandı ilaçlaraMerhaba arkadaşlar size bir sorum olacak lutfen bilen yardimci olursa cok sevinirim. Dondurulmuş embriyo ile tedavime devam edicem. Adet in ilk günü mu başlaniyor tedaviye. Adetin kaçıncı günü başliyor ilac tedavisine.
Ikinci günü muayene edip basliyor ilaclar canm. Adet olunca Ne kadar erken gidersen okadar iyi. 5. Gune yumurta buyumeye başlar gec kaliriz demisti bana 1 kersinde. Benm de 4. Olacak artikMerhaba arkadaşlar size bir sorum olacak lutfen bilen yardimci olursa cok sevinirim. Dondurulmuş embriyo ile tedavime devam edicem. Adet in ilk günü mu başlaniyor tedaviye. Adetin kaçıncı günü başliyor ilac tedavisine.
Şehir dışına çıktımIkinci günü muayene edip basliyor ilaclar canm. Adet olunca Ne kadar erken gidersen okadar iyi. 5. Gune yumurta buyumeye başlar gec kaliriz demisti bana 1 kersinde. Benm de 4. Olacak artik
Adetinin ilk günü tedavi merkezini aradım ikinci günü icin randevu verdiler folik asite başladım o günü bi hafta sonra tekrar kontrole gittim yine muyane oldum ve ikncik seferde kan tahlili yaptilar çıkan sonuca göre çatlatma iğnesi ve diğer ilaçları ne zaman ne kadar kullanacagimi söylediler bi hafta sinrada transfer için gittim bence Dr arayip onlara bilgi verin cunku onlar soruyor leke tarzında mi devamlı olan kanamami diye ilaclarum folidoce ovitrella rulid ve prednol duMerhaba arkadaşlar size bir sorum olacak lutfen bilen yardimci olursa cok sevinirim. Dondurulmuş embriyo ile tedavime devam edicem. Adet in ilk günü mu başlaniyor tedaviye. Adetin kaçıncı günü başliyor ilac tedavisine.
Adetin 2.günü başlanıyor canım genellikleMerhaba arkadaşlar size bir sorum olacak lutfen bilen yardimci olursa cok sevinirim. Dondurulmuş embriyo ile tedavime devam edicem. Adet in ilk günü mu başlaniyor tedaviye. Adetin kaçıncı günü başliyor ilac tedavisine.
Teşekkür ederim cevabin için lekelenme var. Yarin kanama başlar ise ararim olmadi ilac ismi verir ben alirim sali günü de giderim kontroleAdetinin ilk günü tedavi merkezini aradım ikinci günü icin randevu verdiler folik asite başladım o günü bi hafta sonra tekrar kontrole gittim yine muyane oldum ve ikncik seferde kan tahlili yaptilar çıkan sonuca göre çatlatma iğnesi ve diğer ilaçları ne zaman ne kadar kullanacagimi söylediler bi hafta sinrada transfer için gittim bence Dr arayip onlara bilgi verin cunku onlar soruyor leke tarzında mi devamlı olan kanamami diye ilaclarum folidoce ovitrella rulid ve prednol du
Lekelenme basladi yarin adet baslar ise sali 2 günüm olur. Beklenmedik zamanda geldi adet cok üzüldüm. Umarim geç kalmamAdetin 2.günü başlanıyor canım genellikle
Niye geç kalasınki canımm randevumu bulamıyorsunLekelenme basladi yarin adet baslar ise sali 2 günüm olur. Beklenmedik zamanda geldi adet cok üzüldüm. Umarim geç kalmam
Sehir dışındayım yarin aksam dönecem sali günü gidebilirim. 3gun geç mi olur sence?Niye geç kalasınki canımm randevumu bulamıyorsun
Yok canm bence gec kalmazsın.tam olurŞehir dışına çıktımbugün lekelenmem başladı. Kanamam başlamadi lekelenme başladi. En erken sali sabahi gidebilirim. Cok geç kalmis olur muyum? Kanama başlamadi lekelenme var sadece. Adetim baslamadan lekelenme başlar
Insallah insallah cok stres yaptimYok canm bence gec kalmazsın.tam olur
benim dondurulmuş tedavim adetin 3.gunu estrofem ile başlamıştı.Sehir dışındayım yarin aksam dönecem sali günü gidebilirim. 3gun geç mi olur sence?
Cok sevindim stres yaptimbenim dondurulmuş tedavim adetin 3.gunu estrofem ile başlamıştı.
Yapma canm. Istersen hemşirene yada doktoruna sor. Için rahatlar. Bence yetişirsin.4. Gun bile yetiyo dondurulmus için en geçCok sevindim stres yaptim
Cok teşekkür ederim yarın ararim doktorumu. Icimi rahattinYapma canm. Istersen hemşirene yada doktoruna sor. Için rahatlar. Bence yetişirsin.4. Gun bile yetiyo dondurulmus için en geç
Olabilir canim bakalım bekleyecegizIste olmazsan ? Kendilignden ineceğini düşündü ozman
Bence geç olmaz canım zaten adetin kaçıncı günü gittiysen ona göre ilaçlarını ayarlıyor doktorSehir dışındayım yarin aksam dönecem sali günü gidebilirim. 3gun geç mi olur sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?