2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kizlar yazamadim gunduz cok uzgundum. Sonucu aldim negatif. Hic tutunmamis benim meleklerim. Insallah sizlerden hayirli haberleri aliriz. Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insallah. Ne yapalim elden gelen bisey yok hayirlisi boyle imis demekki.

Keşke hep mutlu haberler alsak, hakkımızda hayırlısı, ben de test günümü bekliyorum nasipte varsa kucağımıza alırız inşallah.

Slm kızlar tüp bebek yaptırdığım yerle görüştüm yağ için 500 tl tekrardan transfer için de 1500 tl ücret istiyorlar sizce nasıl indirimli hali bu yanliz

Bende carsamba gunu kese görmeye gidecem insallah hersey yolunda dir.. tup bebegin stresi gercekden hic bitmiyor biri bitiyor bi diyer bekleme surevi basliyor.. keseyi gorunce de kalp atisi sonra 12 inci haftaya kadar riskli hersey olabilir allah korusun .. rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Bugün 8+5 olduk çok şükür çok zorlu bir süreç ama yavrum icin herşeye değer kalp atisini duyduktan sonra icinde büyüyen bir canli olduğunu anliyor ve ona baglaniyorsun
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle beklemesin inşallah sağ salim kucağıma alırım amin :)
Darısı tum bekleyen annelere olsun

Kizlar merhaba. Tum islemleri hallettikten sonra raporun cikmasi ve tedaviye baslama ne kadar suruyor aylarca bekliyor musun yoksa bi dahaki ay gelin mi deniyor. Ben smear ve kültürü verdim önümüzdeki ay hsg cektircem ve sonra sanirim dosyamiz mi acilcak ne olacak??? Ayyy neler olacak hic bilmiyorum .... :KK34:

Back