- 23 Şubat 2018
- 284
- 296
- 33
- 40
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #9.741
Çok geçmiş olsun canim seni çok iyi anlıyorum inşallah birdhaki sefere olur benimde negatif malesef hayırlısı hakkimizdaKizlar yazamadim gunduz cok uzgundum. Sonucu aldim negatif. Hic tutunmamis benim meleklerim. Insallah sizlerden hayirli haberleri aliriz. Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insallah. Ne yapalim elden gelen bisey yok hayirlisi boyle imis demekki.
Insallah canim. Sen de sorun neydi bize sebepsiz diyorlar. Esimde biraz morfoloji sıkıntısi vardi ama doktor engel degil diyordu. Yazin ikinciyi deneyecegim. O zamana kadar dogal biseyler mi denesem diyorum. Sen ne yapacaksin?Çok geçmiş olsun canim seni çok iyi anlıyorum inşallah birdhaki sefere olur benimde negatif malesef hayırlısı hakkimizda
Allahim allahmm hayurlsini ver yarabbiKizlar yazamadim gunduz cok uzgundum. Sonucu aldim negatif. Hic tutunmamis benim meleklerim. Insallah sizlerden hayirli haberleri aliriz. Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insallah. Ne yapalim elden gelen bisey yok hayirlisi boyle imis demekki.
Canim benimde sebebsiz herşey yolundaydı doktorum çok umutlu kokuşmuştu ama malesef olmadi ben 2 ay sonra yeniden deniycem 4 tane dondurulmuş embriyom var zamanda kaybetmek istemiyorumInsallah canim. Sen de sorun neydi bize sebepsiz diyorlar. Esimde biraz morfoloji sıkıntısi vardi ama doktor engel degil diyordu. Yazin ikinciyi deneyecegim. O zamana kadar dogal biseyler mi denesem diyorum. Sen ne yapacaksin?
Gecmis olsun canim ben de ayni durumdayim sen de kanama oldu mu ? Benim henüz olmadi da bekliyorum ilk regl ile ben de baslayacagim.Meraba.. Benim de 27 şubatta transferim oldu 6. Günündeyim. Bu ikinci tüp bebek ilki kimyasal oldu. Sebepsiz infetiliteyiz. 13 mart test günümüz. Rabbim herkese güzel haberler almayı nasip etsin..Inşallah
Canım bende aynı haberi aldım üzme kendini hayırlısı böyleymiş. Elbet bir gün bizimde çocuğumuz olacak ben buna inanıyorum.Kizlar yazamadim gunduz cok uzgundum. Sonucu aldim negatif. Hic tutunmamis benim meleklerim. Insallah sizlerden hayirli haberleri aliriz. Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insallah. Ne yapalim elden gelen bisey yok hayirlisi boyle imis demekki.
Gecmis olsun canim ben de ayni durumdayim sen de kanama oldu mu ? Benim henüz olmadi da bekliyorum ilk regl ile ben de baslayacagim.
Hayırlı olsun canim umarim pozitif olur guzel devam eder. Ben de yapmamistim gunu gelmeden 9. Gun 126 11.gun 188 13.gun 288. 15. Gun 275 e dustu doktorum kimyasal dedi. Henuz kanama falan olmadı ne zaman olur bilemiyorum ben.Canım ben test günümü bekliyorum henüz. Kanama olmadi cok şükür. Henüz erken zaten. Geçen denememde 10. Gun pembe kahverengi 1 gün süren akintim olmuştu. Ertesi gün hemen bitti. Akabinde bel ve şiddetli kuyruk sokumu ağrısı oldu. 4 gün kadar ağrılar devam etti. Idrarda kanda gebelik cıktı. Ama kimyasal.oldu. 4 gün hamileyim diye dolaştım. Test gününden önce bir daha hayatta erken test yapmayı düşünmüyorum. Ve şimdi aynısını yasamam umarım.:)))
İki defa polip alındı benim sonra Doğum yaptım tekrarlamadı doktor tüp bebekte pek istemiyor polip olmasını tutunmaya engel oluyormuş az da olsaKizlar yokmu bilgisi olan. Poliplerle ilgili
Hayırlı olsun canim umarim pozitif olur guzel devam eder. Ben de yapmamistim gunu gelmeden 9. Gun 126 11.gun 188 13.gun 288. 15. Gun 275 e dustu doktorum kimyasal dedi. Henuz kanama falan olmadı ne zaman olur bilemiyorum ben.
Sence bir daha olcturmem gerekir mi ?Hayırlısı olsun canım.. Umarım olmaz ne diyelim.. bekliyoruz.. kandaki hcg hormonun sifirlanmadan adet olunmuyor sanirim. Cunku benim hcg değeri 7 olduğu günün erteis gun adetim başladı..
Canımmmm hayırlisi olsun...Vakti degilmiş demek..İnşallsah alıcaksın bir gün mutlu haberiKizlar yazamadim gunduz cok uzgundum. Sonucu aldim negatif. Hic tutunmamis benim meleklerim. Insallah sizlerden hayirli haberleri aliriz. Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insallah. Ne yapalim elden gelen bisey yok hayirlisi boyle imis demekki.
Bende yoktu yeni oldu kucuk ve giriste olduğu icin sorun olmaz dedi ama korkuyrm yinedeİki defa polip alındı benim sonra Doğum yaptım tekrarlamadı doktor tüp bebekte pek istemiyor polip olmasını tutunmaya engel oluyormuş az da olsa
Bence gerek yok ilaçlarını kestin degilmi?Sence bir daha olcturmem gerekir mi ?
Evet canım kestim son testin oldugu gun kestim en son deger 275 tiBence gerek yok ilaçlarını kestin degilmi?
1hafta kadar bekle kanaman olmazsa bir jinekologa görün o en sağlıklı şekilde seni yonlendirir şimdi biz uzman değiliz yanlış bişey yapmayalimEvet canım kestim son testin oldugu gun kestim en son deger 275 ti
Doktor 5 in altina düşene kadar takip ediyor. 2 gunde bir tahlil ister. Düşmezse kurtaj yapar. Insallh kendı kendine düşerEvet canım kestim son testin oldugu gun kestim en son deger 275 ti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?