2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Sadece 3AA yaziyor canim bana ikintane koydular digeri raporda yazmiyor tip fakultesi onu kayitlara yazmicaz dediler o neydi bilmiyorum onun bundan kalitesi dusuktu biraz. Dua edin insallah olsun.

Bu a
Sadece 3AA yaziyor canim bana ikintane koydular digeri raporda yazmiyor tip fakultesi onu kayitlara yazmicaz dediler o neydi bilmiyorum onun bundan kalitesi dusuktu biraz. Dua edin insallah olsun.
Rada dun aksam kasik batmam vardi bugun de kasik agrim var baska hicbir sey yok canim. Adetime de 12. Gune de 3 gun var gozukuyor.

Bu a

Rada dun aksam kasik batmam vardi bugun de kasik agrim var baska hicbir sey yok canim. Adetime de 12. Gune de 3 gun var gozukuyor.
Hayırlısı olsun canım, ne gelirse hayrımıza deyip kabul etmekten başka şansımız yok, idrarda çıkmamasına canını sıkma çünkü çıkmayabilir normal yani. Allah yüzünü güldürsün tatlım, mutlu haberi verirsin inşallah

Merhaba herkese iyi akşamlar yarın sabah benimde 1 tane 2. Gün embriyosu transferim olucak. Tutunmasını kolaylaştırmak için neler yapılabilir ? Birde 2. Gün yapılıp tutan varmı ?

Merhaba transferin hayırlı olsun :) benim de 26 şubatta 2. Gün embriyo transferim oldu. Test gününü bekliyorum, 2. Gün embriyosu olsa da umudum var Allah kısmet edecekse gününü de o bilir :)
Transferden beri pozitif olmaya çalışıyorum şu an hiç bir belirtim yok, taze meyve sebze tüketiyorım, evdeyim kendimi yormadan zaman geçiriyorum.
Allah yüzümüzü güldürür inşallah

3aa 3 uncu gu ebriosu cnm ama belki bi 3 uncu bi 5 inci gun embriosu koydular o yizden 5inci gun transferi oldu bilemiyoeum boyle bisey oluyor mu.. me oldu aldin mi test sonucunu

Haklisim uyuyoruz mecburen. Tabi film çekmek zorunda 2 defa da ben oldum. Arldastanda defa istedi. Ama hani 2 ay once yapmış ya ondan merak ettm. Benm de polip varmis girişte transfere zarari yok ama buda lamzsa aluck hrlde. Senn br fikrin bvarmi bu konuda

Arkadaslar muayenede polip oldugunu görüyor giriste. Baskasi olsa normal derim ama transfer için biraz durakladi sonra transferi yapmaya karar verdi. Rahim ici temiz hsg de temiz çıkıyor. Polipler giristeymis rahimici ultrasonda cikiyor bitek. Sizce sorun yaratırmı.

Üzüldüm canım benimde negatifti yapacak birşey yok olmayınca olmuyor herşey takdir ilahi rabbimin bir bildiği vardır elbet hayırlısı olsun canim hakkımızda.
Aynen takdiri ilahi en iyi birbirimizi anlarız. Senin ilk tedavin mi canım. Sürecin ne durumda. Benim ilkti 1 tane daha dondurulmuş var bakalım onu da deneyeceğim sonrası için gücüm yok benim

Çok sağol canım senin son durum ne şuan. Tekrar başladın mı? Inşallah gönlüne göre olur herşey
Ben de iste başladım ilaçlara. 8 martta randevu var . o gun belli olcak ne zaman transfer olacagi bakalm. Hayırlısı. Martta olup bitcekmi bakalm

Aynen takdiri ilahi en iyi birbirimizi anlarız. Senin ilk tedavin mi canım. Sürecin ne durumda. Benim ilkti 1 tane daha dondurulmuş var bakalım onu da deneyeceğim sonrası için gücüm yok benim
Ilk tedavimi di canım tekrar dan başlıycam benim 4 tane dondurulmuş var onlarla şansımı deniycem yine pazartesi belli olacak artik ne derse doktorum allah güç kuvvet versin canım sıkma canını ben 3 gündür ne yerdeyim ne gökte ama sonuç aynı elimize birşey geçmiyor üzülme olmuyorsa vardır bir sebebi belki daha iyisi olacaktır hakkımızda ben kendimi böyle teselli ediyorum

Ben 4srne önce yaptirdim hsg en son denemede bile ona baktı niye sürekli istiyirlarki

Kizlar yazamadim gunduz cok uzgundum. Sonucu aldim negatif. Hic tutunmamis benim meleklerim. Insallah sizlerden hayirli haberleri aliriz. Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insallah. Ne yapalim elden gelen bisey yok hayirlisi boyle imis demekki.

Cok uzuldum canm .. rabbim hayirlisini versin uzulme insallah bidahaki sefer olur arkadasim

Allah gonlunuze gore versin insallah canim. Insallah hayirli hanerlerinizi aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…