- 20 Temmuz 2016
- 269
- 236
- 103
- 44
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #9.681
Hayırlısı olsun canım.Günaydın bugün 10. Günum şimdi kan verdim sonuç inşallah olumlu olur. Heyecanla bekliyorum
Hadi bakalim rabbim hakkinda hayirlisini versin bende 14 uncu gun yine kan verdim yukselme duzgun oluyormu diye dr um bilgi istiyorGünaydın bugün 10. Günum şimdi kan verdim sonuç inşallah olumlu olur. Heyecanla bekliyorum
Yaa kaçıncı gun embriyoyoydu nasildi ilkmiydiMaalesef negatif
Hadi bakalim rabbim hakkinda hayirlisini versin bende 14 uncu gun yine kan verdim yukselme duzgun oluyormu diye dr um bilgi istiyor
Cok uzuldum cnmm.. rabbime sığın vardir bi bildigi kurban oldugumunMaalesef negatif
Cok uzuldum rabbim yardim etsin herkeseMaalesef negatif
10 subatta transfer oldum 20 sı test gunumduKizlar 14 üncü gün ve beta 604 bu degerlerde ikizi olan var mi .. carsamba gorurum buyuk ihtimal keseyi ama merak icindeyim bu degerlerde ikizi olan var mi
Rabbım ferahlatsın canım ınsallah en yakın zamanda guzel haberını alırızMaalesef negatif
10 subatta transfer oldum 20 sı test gunumdu
20sı 345dı
22sı. 852
24u 1725 dı hemsıreye sordum sızcw ıkızmı dıye oda keseyıı gormeden bılemeyız dedı 13unde gıdecez keseyede bakalım bende merak edıyorum ınsallah ıkızdır[/QUOT
Insallah cnm bende oyle umut ediyorum ama senin degerler baya yuksek bana bakarak
Ben 10 uncu gun 200
12 inci gun 345
14 uncu gun 604
Rabbim hayirlisini versin saglicakla gelsin ler insallah
Tazenin arkasından olan dondurulmus tedavi cok tutmuyorda ara verip gittigimde 3bin civari istediler.Bende bugün görüştüm doktorumla fiyat söylemedi test sonucum olumsuz olunca tekrardan rahim kontrolü istedi eskstrada ücret onada alınır galiba 2 bin tl ye raziyim canım inşallah çok masraf cikmaz
Üzüldüm canım benimde negatifti yapacak birşey yok olmayınca olmuyor herşey takdir ilahi rabbimin bir bildiği vardır elbet hayırlısı olsun canim hakkımızda.Maalesef negatif
Ben sordum dün doktoruma bilgi vermediler gelin görüşelim dediler inşallah canım benim şimdiye kadar 13 bini geçtiTazenin arkasından olan dondurulmus tedavi cok tutmuyorda ara verip gittigimde 3bin civari istediler.
Oyle oluyor malesef masrafliBen sordum dün doktoruma bilgi vermediler gelin görüşelim dediler inşallah canım benim şimdiye kadar 13 bini geçti
Allah herkesin yardımcısı olsun canim seni çok iyi anlıyorum benden yine HSG istediler bu üçüncü yaptirisim olacak 2 ay önce istediler yaptırdım şimdi yine yaptiralim dedi doktorum.hayat bir sınav işte bizlerde bununla sinaniyoruz yapacak birşey yok malesefOyle oluyor malesef masrafli7 bin civaru tazeye vermistim tutmadi dondurmak ncin 900 verdim 1 ay sonra tekrar tranfer 1500 bişeydi tuttu kizim oldu. 3 yil sonra da işte 2 bin isterler blki dedim ama 3 bin dediler iste sen hesapla o da kimyasal simdi 4. Nekaadr tutar bi bilgim yok maddi manevi cok yipraniyorz ama kismet rabbim goruyor hepimizi
Aaa yeni cekmis aslnda niye ikidbir istiyor. Hic yapmasa tamam dicemde 2 ayde ne degisti. Cok kolay bi islem degil ki o. Benden de istedi kimyasaldan so nra ama ikinci bebeg istesigimde istemedi hemen yapmıştı. Tutmayinca tabi istesi.Allah herkesin yardımcısı olsun canim seni çok iyi anlıyorum benden yine HSG istediler bu üçüncü yaptirisim olacak 2 ay önce istediler yaptırdım şimdi yine yaptiralim dedi doktorum.hayat bir sınav işte bizlerde bununla sinaniyoruz yapacak birşey yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?