- 24 Ocak 2018
- 444
- 531
- 33
- 38
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #9.641
7 hafta da kurtaj için erken bence benim ki 8 haftalikdi duyulmadı gelişimi 3 gün önce durmustu Dr hemen kürtaj olman gerekiyor dedi üniversite de 10haftalik olana kadar takip ettiler böyle durumlarda son anda duyulabilir diye ama en son kanama başlayınca kürtaj oldum çok gecmig olsun rabbim bidaha yasatmasinBenimde 22 ocakta transfer olmuştu 6. Hafta kalp atışı duyulmadığı için bir hafta daha beklediler 7. Haftada kürtaj yaptılar. Hala çok kötüyüm hiç aklımdan çıkmıyor. Allah sizin bebeklerinizi size bağışlasın inşallah.
Çok geçmiş olsun rabbim evladiniza uzun sağlıklı omur versin inşallah herşey Allah'tan vardır bunda da hayırBen çok üzülmedim kızlar hep hayırlı olanı istedim rabbimden hayirsiz ise hiç olmasın diye dualar ettim demekki hayırlı değilmiş yapacak bir şey yok benim bir kızım var çok şükür hiç olmayanlar ne yapsın diye düşünüyorum herşey taktir ilahî bizim istememizle olmuyor bazı şeyler rabbim umutsuz etmesin kimseyi
Benimki 6 haftaliktu duyuldu ikiz olduğu için kesenin biri küçük o belki duyulmaya bilir demişti istersen vajinal usg ile bakabilir iz ddei ben zaten vajinal usg için gitmiştim ve öyle bakti ikisini de net duyduk yine iki hafta sonra tekrar dinledik bide devlet Hastanesine kontrole gittim USG cihazlari ozellerdeki gibi olmadı haldeduyulmaz dediyse açmamıştır canım.zaten bu drlarin ağzından bilgiyi cımbızla alıyoruz,,zamanlarım iz yakın o zaman seninle,,
offf kıyamam kuzum rabbim sabir yagdirsin sana,,dondurulmuslarin var miydi,,sebebini araştırdılar miBenimde 22 ocakta transfer olmuştu 6. Hafta kalp atışı duyulmadığı için bir hafta daha beklediler 7. Haftada kürtaj yaptılar. Hala çok kötüyüm hiç aklımdan çıkmıyor. Allah sizin bebeklerinizi size bağışlasın inşallah.
bende aynen senin gittiğin gibi vajinal usg için gitmiştim dr geç tarihe vermişti keseyi gördükten sonra kontrol tarihinden çıkmam tekrar ücret ödemem için :)bende o süre dolmadan gittim kendi kafama göre vajinal usg den duyduk çok şükür,,insalah cnm allah hayırlısıyla saglik la.kucagina almayı nasip eder,,benimde 2 transferden tek kese göründü diğeri tutunmamış rabbim böyle nasip etti,,çok şükür hamd olsunBenimki 6 haftaliktu duyuldu ikiz olduğu için kesenin biri küçük o belki duyulmaya bilir demişti istersen vajinal usg ile bakabilir iz ddei ben zaten vajinal usg için gitmiştim ve öyle bakti ikisini de net duyduk yine iki hafta sonra tekrar dinledik bide devlet Hastanesine kontrole gittim USG cihazlari ozellerdeki gibi olmadı halde
Ben de internette böyle okumuştum doktoruma söyledim. Bizim ultrasonlarımız çok hassas beşinci haftada görüyoruz kalp atışını ama her ihtimale karşı yedinci haftanın sonuna kadar bekleyelim dedi ama bir şey değişmedi maalesef.7 hafta da kurtaj için erken bence benim ki 8 haftalikdi duyulmadı gelişimi 3 gün önce durmustu Dr hemen kürtaj olman gerekiyor dedi üniversite de 10haftalik olana kadar takip ettiler böyle durumlarda son anda duyulabilir diye ama en son kanama başlayınca kürtaj oldum çok gecmig olsun rabbim bidaha yasatmasin
Dondurulmuşlarım var ama kalitesi ilk transferdekilerden daha düşük. Sebebini araştırmadılar ilk olduğu için sadece rahim toparlansın histeroskopi yaparız dedi doktorum. Aslında hepsi boş imtihan sanırım ama bu bile çok zor Rabbim daha ağırından saklasın.offf kıyamam kuzum rabbim sabir yagdirsin sana,,dondurulmuslarin var miydi,,sebebini araştırdılar mi
Bnmde buna çok benzer bir kaybım oldu.düşürmek için ilaç kullandırdılar düşmedi 10.hafta kürtaj oldum.nasip değilmiş sınanıyoruz sürekli Ama olsun bugünlere şükür. 26.da 2.denemeyi yaptık ins ilkinde nasip olmayan şimdi olur.kendini çok üzme Allah ol diyince olacak vakti zamanını bekliyor.tekrar geçmiş olsunDondurulmuşlarım var ama kalitesi ilk transferdekilerden daha düşük. Sebebini araştırmadılar ilk olduğu için sadece rahim toparlansın histeroskopi yaparız dedi doktorum. Aslında hepsi boş imtihan sanırım ama bu bile çok zor Rabbim daha ağırından saklasın.
Evet şükürler olsun tabi ki çok daha kötülerini yaşayanlar var. Allah sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Sizin iyi haberleriniz bana da umut olacak.Bnmde buna çok benzer bir kaybım oldu.düşürmek için ilaç kullandırdılar düşmedi 10.hafta kürtaj oldum.nasip değilmiş sınanıyoruz sürekli Ama olsun bugünlere şükür. 26.da 2.denemeyi yaptık ins ilkinde nasip olmayan şimdi olur.kendini çok üzme Allah ol diyince olacak vakti zamanını bekliyor.tekrar geçmiş olsun
polikistik over olupta hemen hamile kalan çok bende duydum,,benim çok düzeniydi herşeyim olmadı,,eşimde hareket sıfır morf bozukluğu vardı,,nasıp işte,,herkes farklı şeylerle sınaniyor hayatta,,kaliteler düşükse dondurulmuslarla deneme bence yinede araştırılır cnmDaha kürtaj olmamın üzerinden birkaç gün geçmişken az önce bir arkadaşım aradı. Hamileymiş. Polikistik over teşhisi konulmuştu yıllar önce ve doktor büyük ihtimalle çocuğun olmaz demişti ama korunmadığı ilk ay hamile kaldı. Elbetteki çok mutlu oldum sadece insanız işte imrenmemek elde değil. Allah herkesin evladını bağışlasın isteyen herkese de hayırlı evlatlar bağışlasın inşallah.
Bizde hiçbir sıkıntı yok eşimde de bende de bu yaşıma kadar da reglimle ilgili hiç sıkıntı yaşamadım ama olmuyor nasip her şey. Kalite düşük derken ilk transferedilenler birinci kaliteydi dondurulanlar ikinci kalite doktorum belki onlar daha güçlüdür onu bilemeyiz dedi Allah isterse olur canım gerisi boş.polikistik over olupta hemen hamile kalan çok bende duydum,,benim çok düzeniydi herşeyim olmadı,,eşimde hareket sıfır morf bozukluğu vardı,,nasıp işte,,herkes farklı şeylerle sınaniyor hayatta,,kaliteler düşükse dondurulmuslarla deneme bence yinede araştırılır cnm
Bazen adet olacakmışım gibi belim kasıklarım ağrıyo bazen hiçbirşeyim yok miğdem tam anlamıyla bulanmadı 2 defa da siyah kahve rengi kanamam oldubenimde 26 ocakta,,ağrın sizin var.mi nasıl geçiyor canım,,
Ben 2 bin ödeyeceğim ama yapilan tahliller falan icinde degil sanirimSlm kızlar sizlere birşey sormak istiyorum ikinci tüp bebek için ücret ne kadar ödeniyor benim 4 tane dondurulmuş embiyom var tekrar aynı ucretmi alınıyor yoksa daha azmi
Dondurulmuş olunca daha az alınıyor diye biliyorum canım.mübarek cuma günü hatrına Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.Slm kızlar sizlere birşey sormak istiyorum ikinci tüp bebek için ücret ne kadar ödeniyor benim 4 tane dondurulmuş embiyom var tekrar aynı ucretmi alınıyor yoksa daha azmi
eh işte canım ,yani kendimi her iki sonuca hazırladım. zaman zaman oldu diyorum zaman zaman olmadı. ama ilk başlardaki gibi sıkıntı yapmıyorum artık kendime. Hayırlısı olsun napalım, elimizden geleni yapıyoruz. Senin nasıl geçiyor tatlım?Sisam nasil geciyor gunlerin?
Bende bugün görüştüm doktorumla fiyat söylemedi test sonucum olumsuz olunca tekrardan rahim kontrolü istedi eskstrada ücret onada alınır galiba 2 bin tl ye raziyim canım inşallah çok masraf cikmazBen 2 bin ödeyeceğim ama yapilan tahliller falan icinde degil sanirim
Amin canım dünden beri dua ediyorum inşallah fazla masraf çıkarmazlarDondurulmuş olunca daha az alınıyor diye biliyorum canım.mübarek cuma günü hatrına Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?