2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

eh işte canım ,yani kendimi her iki sonuca hazırladım. zaman zaman oldu diyorum zaman zaman olmadı. ama ilk başlardaki gibi sıkıntı yapmıyorum artık kendime. Hayırlısı olsun napalım, elimizden geleni yapıyoruz. Senin nasıl geçiyor tatlım?
Benimde ayni canim.gecen aksam feci derece de sol bobregim agridi biraz idrar yolu enfeksiyonum vardi doktor ilac lullanmayacaksin dedi sanirim o yuzden agridi limon ictim sabaha gecmisti sukur.9.gunum oldu pazar gunu yapayim bari testi diyorum.

Benimde ayni canim.gecen aksam feci derece de sol bobregim agridi biraz idrar yolu enfeksiyonum vardi doktor ilac lullanmayacaksin dedi sanirim o yuzden agridi limon ictim sabaha gecmisti sukur.9.gunum oldu pazar gunu yapayim bari testi diyorum.
benim de 8. gün bugün,pazar günü idrar mı kan mı yapmayı düşünüyosun canım ? ben de pazar yani 10. günümde idrar yapmayı düşünüyorum da erken gebelikle çıkar mı acaba?

Slm kızlar sizlere birşey sormak istiyorum ikinci tüp bebek için ücret ne kadar ödeniyor benim 4 tane dondurulmuş embiyom var tekrar aynı ucretmi alınıyor yoksa daha azmi
Dondurulmuş embriyo transferi daha uygun biz toplam 3600tl verdik onuda trasfert günü işlemden önce oduyorsun ilaç olarak folik asit rulid prednol ve bi tane çatlatma iğnesi yazmışlardi

kizlar doktora instagramdan yazdm cvp.vermis tarlusal kullan bi kutu baslicaz yamis. Adetimin bugun 4. Gunu olacakdi erken gebelik testi yaotim dun negatif cikdi hamile olma ihtimalim yokdurdimi. Ona gore ilaca baslicam da

canım kandan gebelik testi yaptırdın ve negatif çıktıysa yanılma payı yok ama eczaneden aldığın bir testse onlar erken dönemde gebeliği göstermiyor

Yok canim bugun daha 9.gun ama yarin kan verecegim sanirim progestan hap 1 tane kalmış illa bir sonuc cikar diye dusunuyorum ona gore ilaci alayim bari diyorum. 10. Gunde hep cikanlar olmus. Cikar sanirim degil mi?
Kacinci gun embriosu cnm?
Kac embrio transfer di senin cnm.

Yok canim bugun daha 9.gun ama yarin kan verecegim sanirim progestan hap 1 tane kalmış illa bir sonuc cikar diye dusunuyorum ona gore ilaci alayim bari diyorum. 10. Gunde hep cikanlar olmus. Cikar sanirim degil mi?
Benim 5 inci gün iki tane transfer oldu..
6inci gun 28
8inci gun 91
10uncu gun 200.55
12inci gun 343.68
Yarin 14 uncu gunum bakalim kac cikacak...
Degerim 2000e cikana kadar iki gunde bi kan vermemi istedi dr um..

Benim 5 inci gün iki tane transfer oldu..
6inci gun 28
8inci gun 91
10uncu gun 200.55
12inci gun 343.68
Yarin 14 uncu gunum bakalim kac cikacak...
Degerim 2000e cikana kadar iki gunde bi kan vermemi istedi dr um..
Hayirli olsun canim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah. Hersey gönlüne gore olsun. Test sonuclarina bakilirsa yarj illaki birseyler.cikar o zman.Benim de sol.kasigimda biraz agri var bugun ve biraz once iki defa sanci girdi batma dedikleri seyse eger. Ama ben belirti aramiyorum hic. 3 gun once de sanaha kadar bobrek agrisi cektim.bir de benim kasiklarim ve alt.karnim sisti biraz acaba diyorum enfeksiyon falan midir.

Merhaba herkese iyi akşamlar yarın sabah benimde 1 tane 2. Gün embriyosu transferim olucak. Tutunmasını kolaylaştırmak için neler yapılabilir ? Birde 2. Gün yapılıp tutan varmı ?

Back