2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Yok canim bugun daha 9.gun ama yarin kan verecegim sanirim progestan hap 1 tane kalmış illa bir sonuc cikar diye dusunuyorum ona gore ilaci alayim bari diyorum. 10. Gunde hep cikanlar olmus. Cikar sanirim degil mi?
Canım merak ettim seni naptın yaptırabildin mi testini, hakkında hayırlısı, dualarım seninle ..

Kzlar bna birsey soyleyin daha cvp verin. Tedaviye baslicam adetim gecikdi test yaptm 3. Gunu erken gebelik testi negatif ckdi. Bugun 5 gun doktor tarlusal ic dedi sabah bsladim ama bir kac gundur cok kasik agrisi bel agrisi cekiyrm aha oldm diy yok gecede cok agridi kasigim belim gohuslerim sanki patlicak gibi acio hamile olsam testte cikardi dimi ? Usuttum bu hafta ayaklarim hic isinmiyor ondan olurmu bu agrilar

Kzlar bna birsey soyleyin daha cvp verin. Tedaviye baslicam adetim gecikdi test yaptm 3. Gunu erken gebelik testi negatif ckdi. Bugun 5 gun doktor tarlusal ic dedi sabah bsladim ama bir kac gundur cok kasik agrisi bel agrisi cekiyrm aha oldm diy yok gecede cok agridi kasigim belim gohuslerim sanki patlicak gibi acio hamile olsam testte cikardi dimi ? Usuttum bu hafta ayaklarim hic isinmiyor ondan olurmu bu agrilar

merhaba erken gebelik testi negatif çıktı ise, muhtemelen hamile değilsinidir.. çünkü şüpheli ilişkiden 5 gün sonra var ise erken gebelik testinde çıkar.. ben her ay bir sürü belirti yaşıyorum fakat henüz bir şey yok :( Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Aaa yeni cekmis aslnda niye ikidbir istiyor. Hic yapmasa tamam dicemde 2 ayde ne degisti. Cok kolay bi islem degil ki o. Benden de istedi kimyasaldan so nra ama ikinci bebeg istesigimde istemedi hemen yapmıştı. Tutmayinca tabi istesi.
Gecktn allahm yardmcmz olsn. Imtihanimz buymus diyorum bende hp. Bu bitince daha buyugunden korusun rabbim. :KK43:
Canim benim bundan önceki diş gebelikti çok ağır bir ameliyat oldum sonra tüp bebek tedavisine başladım doktorda gözden kaçırdığımız bir şey olmasın dedi bakalım bunuda yaptiralim çok zor bir işlem evet bir hafta toparlanamiyorum yaptirdiktan sonra ama ne yapayim ne diyorsa ona uyuyoruz mecburen

Kızlar selam salı yumurta toplamam oldu ne zaman adet olurum sizce?

merhaba, transferiniz iptal edildiyse, 15 güne kadar olursunuz muhtemelen.. Benim 18 kasımda yumurtalarım toplanmıştı.. Transfer iptal edilince, 11. gün yani 29 kasımda regl olmuştum..

merhaba, transferiniz iptal edildiyse, 15 güne kadar olursunuz muhtemelen.. Benim 18 kasımda yumurtalarım toplanmıştı.. Transfer iptal edilince, 11. gün yani 29 kasımda regl olmuştum..
Canım teşekkürler cevap için. Benim zaten tedavinin başımda taze transfer olmayacağı söylenmişti. Dondurulmuşka 2. Adetten aonra embriyom olursa tani transfer olacak

Merhaba herkese iyi akşamlar yarın sabah benimde 1 tane 2. Gün embriyosu transferim olucak. Tutunmasını kolaylaştırmak için neler yapılabilir ? Birde 2. Gün yapılıp tutan varmı ?

merhaba benim ablamın da sadece 1 yumurtası dollendi 2.gün.transfer edildi ve 4 yaşında yeğenim var yani kısmetinizde varsa her turlu olur. sadece transfer sonrasi bol.bol dinlenin

Canım teşekkürler cevap için. Benim zaten tedavinin başımda taze transfer olmayacağı söylenmişti. Dondurulmuşka 2. Adetten aonra embriyom olursa tani transfer olacak

Rabbim hayırlısıyla tez vakitte yüzünü güldürdün inşallah.. Benimde bir negatifim var.. Kromozom bozuluğu oldu transferim iptal edildi.. ikinci denemeyi yapıcam fakat korkuyorum :(

merhaba erken gebelik testi negatif çıktı ise, muhtemelen hamile değilsinidir.. çünkü şüpheli ilişkiden 5 gün sonra var ise erken gebelik testinde çıkar.. ben her ay bir sürü belirti yaşıyorum fakat henüz bir şey yok :KK43: Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Amin cnm amin

Rabbim hayırlısıyla tez vakitte yüzünü güldürdün inşallah.. Benimde bir negatifim var.. Kromozom bozuluğu oldu transferim iptal edildi.. ikinci denemeyi yapıcam fakat korkuyorum :KK43:
Hepimizin inş, çok geçmiş olsun. Dondurulmuştan mı transfer olacak baştan mı başlayacaksın canım tedaviye?

Hepimizin inş, çok geçmiş olsun. Dondurulmuştan mı transfer olacak baştan mı başlayacaksın canım tedaviye?

benim kısa protokol uygulandı 8 tane yumurtam toplanmıştı.. 2 tanesi döllendi ve ikisinde de kromozom bozukluğu oldu..
kromozom testim yapıldı hiç bir sorun çıkmadı çok şükür.. doktorum çok ilaç yükledik ondan da olabiliyor bu dedi.. ikinci tedavimizde uzun protokol olacak kısmetse.. Anlayacağın hiç dondurulmuşum olmadığı için sıfırdan başlayacağım..

bu arada 3 aydır hergün balık yağı hapı, b12, d vitamini, saf arı sütü, ve arı sütü bal polen karışımı yiyorum..
inşallah Rabbim şifamızı verecek..

bu arada 3 aydır hergün balık yağı hapı, b12, d vitamini, saf arı sütü, ve arı sütü bal polen karışımı yiyorum..
inşallah Rabbim şifamızı verecek..
Hayırlısı canım bende de pcos olduğundan yumurtalıklar çok uyarılıyor. Pgtye gönderip göndermemede hala çok kararsızım napsam bilemiyorum

Hayırlısı canım bende de pcos olduğundan yumurtalıklar çok uyarılıyor. Pgtye gönderip göndermemede hala çok kararsızım napsam bilemiyorum

imkanın varsa gönder derim.. En azından aklında kalacağına emeğin kalsın.. 2016 yılının kasım ayından bu yana uğraşıyorum.. Miyomlarım vardı büyüme yaptılar ameliyat oldum.. ameliyattan hemen sonra geçici menopoza soktular.. 6 ay menopoz dönemi yaşadım.. 6 ay sonrasında hemen 2017 kasım ayında tüpe başladık.. ama saati vakti gelmemiş demek ki dedim yine de şükrettim.. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin canım.. ama çok zor bir durum..

Kuzu 3aa blast deyil birinci kalite 3 uncu gun embriosu 10 uncu gun de idrar da cikmayabilir kani bilemicem
Idrarda cikmadi zaten negatifti. Kan verdim canim 4.bucukta belli olacak. Opu dan sonra 5.gun transfer edildi acaba neden 3.gun oluyor ki o zaman sonradan mi gelisiyor ki acaba. Off cok canim sıkkın cok korkuyorum.

Idrarda cikmadi zaten negatifti. Kan verdim canim 4.bucukta belli olacak. Opu dan sonra 5.gun transfer edildi acaba neden 3.gun oluyor ki o zaman sonradan mi gelisiyor ki acaba. Off cok canim sıkkın cok korkuyorum.
Canım hayırlısı olsun, sıkma canını. 3. Gün mü yazıyor kağıdında, bende de kağıt var ama açıklama yazmıyor sadece blastosist yaziyo.hiç belirtin var mı, lekelenme filan? hadi hayırlı haberler ver , sevindir bizi de :dua:

Canim
stres yapma benim de tedavi olacagim zaman ilk defa 3 gun gecikti. Stresten olsa gerek. Doktor ince kist falan mi var diye bakti sonra bisey cikmadi 3. Gun kendiliginden geldi. Hatta her ay 2 gun once olurdu.

Back