- 5 Kasım 2017
- 641
- 475
- 53
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #9.661
Nerde tedavi oluyorsunBende bugün görüştüm doktorumla fiyat söylemedi test sonucum olumsuz olunca tekrardan rahim kontrolü istedi eskstrada ücret onada alınır galiba 2 bin tl ye raziyim canım inşallah çok masraf cikmaz
Adanada canimNerde tedavi oluyorsun
Bu benim indirimli hali bide
Benimde ayni canim.gecen aksam feci derece de sol bobregim agridi biraz idrar yolu enfeksiyonum vardi doktor ilac lullanmayacaksin dedi sanirim o yuzden agridi limon ictim sabaha gecmisti sukur.9.gunum oldu pazar gunu yapayim bari testi diyorum.eh işte canım ,yani kendimi her iki sonuca hazırladım. zaman zaman oldu diyorum zaman zaman olmadı. ama ilk başlardaki gibi sıkıntı yapmıyorum artık kendime. Hayırlısı olsun napalım, elimizden geleni yapıyoruz. Senin nasıl geçiyor tatlım?
benim de 8. gün bugün,pazar günü idrar mı kan mı yapmayı düşünüyosun canım ? ben de pazar yani 10. günümde idrar yapmayı düşünüyorum da erken gebelikle çıkar mı acaba?Benimde ayni canim.gecen aksam feci derece de sol bobregim agridi biraz idrar yolu enfeksiyonum vardi doktor ilac lullanmayacaksin dedi sanirim o yuzden agridi limon ictim sabaha gecmisti sukur.9.gunum oldu pazar gunu yapayim bari testi diyorum.
canım ben 1.500 tl transfer ücreti ödedim sadece hastaneyeSlm kızlar sizlere birşey sormak istiyorum ikinci tüp bebek için ücret ne kadar ödeniyor benim 4 tane dondurulmuş embiyom var tekrar aynı ucretmi alınıyor yoksa daha azmi
Dondurulmuş embriyo transferi daha uygun biz toplam 3600tl verdik onuda trasfert günü işlemden önce oduyorsun ilaç olarak folik asit rulid prednol ve bi tane çatlatma iğnesi yazmışlardiSlm kızlar sizlere birşey sormak istiyorum ikinci tüp bebek için ücret ne kadar ödeniyor benim 4 tane dondurulmuş embiyom var tekrar aynı ucretmi alınıyor yoksa daha azmi
Kan verecegim canim 11.gun olacak cikar sanirim diye dusnuyorum.benim de 8. gün bugün,pazar günü idrar mı kan mı yapmayı düşünüyosun canım ? ben de pazar yani 10. günümde idrar yapmayı düşünüyorum da erken gebelikle çıkar mı acaba?
evet canım çıkar , Allah yüzünü güldürür inşallahKan verecegim canim 11.gun olacak cikar sanirim diye dusnuyorum.
Yapdin mi cnm test?Kan verecegim canim 11.gun olacak cikar sanirim diye dusnuyorum.
Yok canim bugun daha 9.gun ama yarin kan verecegim sanirim progestan hap 1 tane kalmış illa bir sonuc cikar diye dusunuyorum ona gore ilaci alayim bari diyorum. 10. Gunde hep cikanlar olmus. Cikar sanirim degil mi?Yapdin mi cnm test?
Kacinci gun embriosu cnm?Yok canim bugun daha 9.gun ama yarin kan verecegim sanirim progestan hap 1 tane kalmış illa bir sonuc cikar diye dusunuyorum ona gore ilaci alayim bari diyorum. 10. Gunde hep cikanlar olmus. Cikar sanirim degil mi?
Benim 5 inci gün iki tane transfer oldu..Yok canim bugun daha 9.gun ama yarin kan verecegim sanirim progestan hap 1 tane kalmış illa bir sonuc cikar diye dusunuyorum ona gore ilaci alayim bari diyorum. 10. Gunde hep cikanlar olmus. Cikar sanirim degil mi?
Hayirli olsun canim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah. Hersey gönlüne gore olsun. Test sonuclarina bakilirsa yarj illaki birseyler.cikar o zman.Benim de sol.kasigimda biraz agri var bugun ve biraz once iki defa sanci girdi batma dedikleri seyse eger. Ama ben belirti aramiyorum hic. 3 gun once de sanaha kadar bobrek agrisi cektim.bir de benim kasiklarim ve alt.karnim sisti biraz acaba diyorum enfeksiyon falan midir.Benim 5 inci gün iki tane transfer oldu..
6inci gun 28
8inci gun 91
10uncu gun 200.55
12inci gun 343.68
Yarin 14 uncu gunum bakalim kac cikacak...
Degerim 2000e cikana kadar iki gunde bi kan vermemi istedi dr um..
Bu arada blast embriyo idi 3AA yaziyordu ve ik tane transfer ettiler canim.Kacinci gun embriosu cnm?
Kac embrio transfer di senin cnm.
Kuzu 3aa blast deyil birinci kalite 3 uncu gun embriosu 10 uncu gun de idrar da cikmayabilir kani bilemicemBu arada blast embriyo idi 3AA yaziyordu ve ik tane transfer ettiler canim.
Merhaba bir tane kk kulübünde tanıdığım var 1 tane 2 gün embriyosu vardi ve şuan hamileMerhaba herkese iyi akşamlar yarın sabah benimde 1 tane 2. Gün embriyosu transferim olucak. Tutunmasını kolaylaştırmak için neler yapılabilir ? Birde 2. Gün yapılıp tutan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?