2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canm benide ekle tabloya
Sevda Adana yaş 32 sat 13 ekim tahmini dogum tarihi 19 temmuz ilk cocuk not kismina da 5 yillik hasret yaz
 
Merhabalar Allah nasip ederse bende temmuz annesiyim :) listeye ekleyebilirsiniz. Istanbul yasim 25 sat 4 ekim tahmini dogum 11 temmuz. 2.5 sene mucadele verdikten sonra kismet oldu :) cok heyecanliym ve cok korkuyorum 5+5 gunluk hamileyim. Bulanti kusmam hic yok. Sadece asiri bel kasik agrisi ve gogus agrisi yasiyorum.
 
Cnm sen 2015 aralik ve 2016 ekim topiklerinde varmiydin sanki hatirliyorum kacinci denemen tuttu hayirli ugurlu olsun insallah Rabbim tamamina erdirsin
varımdır. topik topik dolandım bebek serüveni süresince ehhehehhe:)) 1.normal 2.dondurulmuş bu 3. deneme idi normal taze yine:)
 
hoşgeldin aramıza...
 
Oy yaa supersin cnm bende bu haftasonu bebek magazalarina girip biraz uzaktan bakim diyodum alsammi yoksam
Ah bi kalp atışlarını duyalım da neler alırız kızlar ya Rabbim sağlıkla büyütsün onları ya :):) bu arada çarşamba günkü randevum doktor sebebıyle ıptal edılmıs bende cumaya zor buldum nasıl gecıcek günler ya :)
 
kizlar merhaba benim bebisim bugun altinci haftasina girdi henuz doktor randevumun gunu gelmedi.benim hamileligimin ilk ogrendigim gunden beri yani ogrendigimde 4 haftalikti,goguslerimden sikildiginda bir damla su ile karisik sut geliyo.sizce bu normal mi yada boyle bisey yasayip duyan var mi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…