- 14 Mayıs 2013
- 1.219
- 1.128
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.241
Canm benide ekle tabloyaTEMMUZ 2018 ANNELERİ
HERKESE SAĞLIKLI BİR GEBELİK SÜRECİ VE KOLAY DOĞUMLAR DİLİYORUZ ...İŞTE TEMMUZ ANNELERİMİZ ....
[tr][td][/td][/tr][tr][td][/td][/tr]
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td]
TEMMUZ ANNESİ Yaşı Yaşadığı İl SAT tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Çocuk Notlar [tr][td] [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][/tr]
[tr][td] [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][/tr]
[tr][td] [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][/tr]
Oy yaa supersin cnm bende bu haftasonu bebek magazalarina girip biraz uzaktan bakim diyodum alsammi yoksamSence almamış olabılırmıyım olmayan kokusunu içime çekiyorum ben bebeğimin canım
Gözün aydın cnm darısı başımıza inşallahKızlarrrrrrrr bebeğimin kalp atışlarını gördümm :) böyle bi mutluluk yok. Darısı bekleyen herkesin başına :))))
Aminnnsağol canm inşallah hepimize nasip olur sağlıkla kucağımıza almak
Cnm sen 2015 aralik ve 2016 ekim topiklerinde varmiydin sanki hatirliyorum kacinci denemen tuttu hayirli ugurlu olsun insallah Rabbim tamamina erdirsinBenim tüp bebek çok zor oldu o yüzden söylemiyorum şimdilik. yakın bir kaç kişiye söyledim
Gozun aydin cnm aminnKızlarrrrrrrr bebeğimin kalp atışlarını gördümm :) böyle bi mutluluk yok. Darısı bekleyen herkesin başına :))))
varımdır. topik topik dolandım bebek serüveni süresince ehhehehhe:)) 1.normal 2.dondurulmuş bu 3. deneme idi normal taze yine:)Cnm sen 2015 aralik ve 2016 ekim topiklerinde varmiydin sanki hatirliyorum kacinci denemen tuttu hayirli ugurlu olsun insallah Rabbim tamamina erdirsin
hoşgeldin aramıza...Merhabalar Allah nasip ederse bende temmuz annesiyim :) listeye ekleyebilirsiniz. Istanbul yasim 25 sat 4 ekim tahmini dogum 11 temmuz. 2.5 sene mucadele verdikten sonra kismet oldu :) cok heyecanliym ve cok korkuyorum 5+5 gunluk hamileyim. Bulanti kusmam hic yok. Sadece asiri bel kasik agrisi ve gogus agrisi yasiyorum.
Ay maşallah canım benim rabbim bizlere nasip etsin inşallah :)Kızlarrrrrrrr bebeğimin kalp atışlarını gördümm :) böyle bi mutluluk yok. Darısı bekleyen herkesin başına :))))
hoşgeldin aramıza...
Ah bi kalp atışlarını duyalım da neler alırız kızlar ya Rabbim sağlıkla büyütsün onları ya :):) bu arada çarşamba günkü randevum doktor sebebıyle ıptal edılmıs bende cumaya zor buldum nasıl gecıcek günler ya :)Oy yaa supersin cnm bende bu haftasonu bebek magazalarina girip biraz uzaktan bakim diyodum alsammi yoksam
Amin inşallah canım benim Allahım olmayanlara sağlıklı evlatlar nasıp etsın bızmkılerınde sağlıkla büyüyüp kucağımıza almayı nasıp etsin:)Hosbulduk ne guzel bir topik bu. Masallah tum hamile annelerimize saglikla kucaklarina almayi nasip etsin Allah :))
Kızlarrrrrrrr bebeğimin kalp atışlarını gördümm :) böyle bi mutluluk yok. Darısı bekleyen herkesin başına :))))
Amin inşallah canım benim Allahım olmayanlara sağlıklı evlatlar nasıp etsın bızmkılerınde sağlıkla büyüyüp kucağımıza almayı nasıp etsin:)
Bu değişiyor canım altı haftaya da yedı haftalıkken duyuluyor :) Allahım en cok ıstedıgım şey o pıt pıtlar:)Amin canim. Ben 5+5 gunluk hamileyim. Acaba kalp atislari kacinca haftada duyulur ?
ultrasonla duydun demi alttan değil ???
ANNE ADI | YASI | SAT | BEK.DOG.TARiHi | CiNSiYETiMiZ | iSMiMiZ | Arlev | 05.10.2017 | 12.07.2018 | |||
dehaa | 05.10.2017 | 12.07.2018 |