- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
- #79.661
Çok geçmiş olsun canım Allah korumus cok şükür , cay maceraları bundan sonra başlıyacak daha canım eskiden biz çocuktan önce masaya çaydanlığı koyardik bebekten sonra bardağı bile ulaşamadığı yerlere koyduk onunla bile kaç defa çay kazası atlattık heleki eve misafir geldi onlara çay koyarken sehpalara giderdi kızım, tepside çay getirirken emekleyerek gelip bacağıma yapışırdı falan şu an 4 yaşında hala çok dikkat ederiz ve onca çayla yanmasına rağmen kızım hala hiç dikkat etmiyor elimizde bardak varken kucagimiza aniden atlaya biliyor yıllardır çantamda yanık merhemi ile geziyorum hatta küçük ilk yardım çantam var büyük çantamın çantanın içinde gezdiriryorum içinde batikon gazlı bez sargı bezi yanık merhemi pamuk cımbız yara bandı falan , geçenlerde küçük sipam da az daha cay kazası geçirecekti ama olan bana oldu elimde bardak çay içiyordum o da bana bakıyordu aniden çayı ağzıma götürdüğüm an bardağın altından eliyle pat vurdu burnumun içine kadar çay doldu cenemden aşağıya hepsi haşlandı biraz Allah'tan fazla sıcak değildi :)))Kızlar verilmiş sadakamız varmış. Dün oğlum annemin kucağındayken çay döküldü. Annemin üzerinden oğlanın bacağına. Hafif kızarıklık vardı ama çok şükür birşey olmadı geçti. Nasıl ağladı anlatamam. Bir de ortam kalabalıktı herkes birşeyler sürmek istedi falan. O panikle haşlamışım milleti neyse ki birşey olmadı. Aman birşey olmaz diye elinizde çay kucağınızda bebe olmasın. Kaza oldu mu oluyor ne kadar dikkatli olsak da.