- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #75.581
Vallahi dipte küçük küçük olanları gördü gayet benim bilmiyorum ki. Ama çok dertliyim bu konuda çok istiyorum düzelsinYaa peki onlar kil gibi değil ya lazer görmez ki? Benim koluma bile yapmıyorlar bunu görmez makine diye
Çocuk ve bebekle ilgili şeylerde ben de ağlayacak gibi oluyorum canım. Haber izlemiyorum o yüzden kalbim dayanmiyor. Artık anneliği bildiğimiz için bu durum değişmeyecek benceKızlar şu çizim durup dururken beni ağlattı saçma yere allahım bu duygusallık ne zaman bitecek yoksa ölene kadar hep böyle ağlak mı olacağım sizde de var mı böyle şeyler görünce ağlama
Kesinlikle çok zordur tahmin ediyorum ama hayatımın bir dönemi bu zorluğu yasayayim ve bitsin istiyorum 40 li yaşlara kadar büyümüş olurlarsa rahat ederim. Davulun sesi uzaktan hoş gelir di mi :)İkiz bebeli bir anne olarak derim ki çok zor. Bazen gücüm yetmeyecek gibi geliyor. 37 yaşındayım gerçi gençlere belki daha kolay olur.
Bebelac gold kullanıyoruz cnm gec3n ay başladık.Hangi kasik mamasini kullanıyorsun canim ?
Bir de ne zaman başladın?
Şu lazer işini hamileyken dondurmustum 6 seansım kalmıştı daha gidemedim. Avrupa yakasından pendige çocukla gitmeye şuan için cesaret edemiyorum. Umarim benimkide buhar olmaz.NasilYarDiyeyim lazer büyük cesaret ben paket almıştım evlenmeden birkaç ay önce bebek çalışmalarına başlayınca dondurdum. Sonra ilk bebek oldu kürtaj oldu. Hadi tüp bebek derken hala donuk duruyor. Kaç seans kaldı tekrar gitsem estetikmerkezi problem çıkartırmı bilemiyorum. İşyerime yakındı. Su an isten çıkar çıkmaz kendimi eve ışınladığım için yine gidemem heralde umarım kalan seanslar buhar olmaz
Estetikmed mi :)Şu lazer işini hamileyken dondurmustum 6 seansım kalmıştı daha gidemedim. Avrupa yakasından pendige çocukla gitmeye şuan için cesaret edemiyorum. Umarim benimkide buhar olmaz.
Ben munchkin bardak aldımda daha kullanmıyorum. Doktorum hala su vermedi.Aa ben de Avent baktım canım ya. Kullanan var mı acaba grupta kimse memnun değilse almayalım boş yere?
NasilYarDiyeyim hadess @nevesta81 @mertugce35 Kızlar hangi alıştırma bardağını kullanıyorsunuz?
Resmini attıklarımdan hangisi iyi acaba?
Estanbulestetik:) sen oraya mi gidiyorsun?Estetikmed mi :)
Yanmadıysa kaydım bir şekilde giderim birgün en son ne yaptılar bilmiyorum :)Estanbulestetik:) sen oraya mi gidiyorsun?
Bir arayıp sor cnm, benimde aramam lazım estetik merkezi yerindemi taşındimi haberim yok. Yandıysa artık bu taraftan başka bi yer bakarım.Yanmadıysa kaydım bir şekilde giderim birgün en son ne yaptılar bilmiyorum :)
Hahaha evet :) görümcem geldi haftasonu yanına çocuklarıyla onlarda ikiz ama 9 yaşındalar artık. Sürekli soru bombardımanına soktum. Ne zmn uyudular ne zaman kolaylandı vs vs ilk bir kaç sene zor kaçarı yok anladım. Ama akıllandıkça kendi yaşıtlarında bir kardeş olmasınında bir avantajı var. Her zaman oyun arkadaşı. Anne baba daha rahat ediyor kendi kendilerine oyalandıklaru için. Yaş farkı az kardeşlerde ikiz gibi büyüyor. Uzun lafın kısası başlarda ağzımıza sıçılıyor sabretmek gerekiyor sonrası için yada beni ağır kandırıyorlar :)Kesinlikle çok zordur tahmin ediyorum ama hayatımın bir dönemi bu zorluğu yasayayim ve bitsin istiyorum 40 li yaşlara kadar büyümüş olurlarsa rahat ederim. Davulun sesi uzaktan hoş gelir di mi :)
Emzirmeyi bitirdiğim için başlamak istiyorum bende bu sorun epeydir var antibiyotik, krem, jel dermokozmetik vs hepsinden geçici çözüm buldum, hamile olduğum yıl yani geçen yıl ara ara az çıkıp geçşyorlardı hiç müdahale etmeden, son iki aydır eskiye döndü hem kızarık hem de milyon tane sivilce bu yüzden tak etti canıma yüzümün belirli bölgesinde çıkıyorlar, tabiki doktor kontrolünde kullanırım veya kullanmam, sen kullandığın dönemde zayıflamış mıydınCanım ben de 13 yıl önce kullanmıştım ergenlikten çıkarken tam çok fena sivilce vardı yüz sırt vs bana iyi geldi o dönem ama dedikleri gibi cildimi dudaklarımı aşırı kurutmuştu o dönemlerden miras kronik dudak kuruluğum var ve evet asla hamile kalmaman lazım ben bekar olmama rağmen doktor tembih üstüne tembih yapardı diğer ilaçlarla falan düzenlemeyecek gibiysen mutlaka doktor kontrolünde başla bi de kışa gelmesi avantaj yazın güneş sorunsalı eklenir bi de ek olarak bana da emzirme riskli olabilir diye geldi çünkü ilacın içinde yanlış bilmiyorsam çok yoğun bir şekilde a vitamini vardı sütten bebeğe de a vitamini geçiyormuş vitamin iyi de aşırısı bebeğe toksik olabilir ama bu tamamen benim tahminim doktorlar daha iyi bilir
Buharda pişirme aparatı Migrosta var mı hemen bakayım bence de pek abartmamak gerekli alınacakları içlerinden en çok işimize yarayanı hep kullanırız zatenKızlar bu arada bugün ek gıda malzemeleri araştırdım baya. Kapitalizm burda da kendini göstermiş. Yok buharda pişirici yok ezici soyucu 500er lira hepsi. Epi topu yemek yiyecek bizim bebeler uzayda yeni bir hayata geçmiyoruz:) ben aliexpresten 2 tane silikon yapışan 3 bölmeli tabakla 1 tane 3 bölmeli çatal kaşıklı melamin tabak almıştım hepsi 50 tl yolda inş gelirler. Onun dışında babyjemin kollu önlğklerinden aldım 2 tane indirimden. Bunları kullanacağım eğer ki gerek görürsem oioi önlük almayı düşünüyorum. Buharda pişirmek için aparat aldım migrostan. Silikon kaşığım vardı zateb. Birde suluk alacağım alıştırma bardağı olanlardan. Ha sadece fileli meyve süzgeci almıştım onun yerine boon ya da wee baby silikon meyve süzgeçleri var daha hijyenik bence onu alabilirim. Ki boon baya pahalı wee ninkş 20 tl bişey. 2. 3. Çocuğu olan arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz? Neler kullandınız nasıl çözümler buldunuz?
Değişik bir bardakmış, emzik vs yok mormsl bardak gibi sanırım ama içerken dökme yapmıyor doğru mu anladım cnmBen munchkin bardak aldımda daha kullanmıyorum. Doktorum hala su vermedi.
https://m.joker.com.tr/urun/munchki...trTIU7lyqwL6QAoxVGAaAgEpEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Emzirmeyi bitirdiğim için başlamak istiyorum bende bu sorun epeydir var antibiyotik, krem, jel dermokozmetik vs hepsinden geçici çözüm buldum, hamile olduğum yıl yani geçen yıl ara ara az çıkıp geçşyorlardı hiç müdahale etmeden, son iki aydır eskiye döndü hem kızarık hem de milyon tane sivilce bu yüzden tak etti canıma yüzümün belirli bölgesinde çıkıyorlar, tabiki doktor kontrolünde kullanırım veya kullanmam, sen kullandığın dönemde zayıflamış mıydın
Canım bende roaccutanekullandım 2003 yılında. Muhteşem bi şey, keşke hep kullanılsa. Vücuttaki sebum üretimi duruyor, saç yağlanmıyor, tüm selülitler gidiyor. Ama zayıflatmıyor.
Sivilceden baya çekmiş biri olarak o dönem 7 ay kullandım ve ondan sonra tek tük çıktı nadiren.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?