- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #75.561
Önce deri altındaki sivilceleri çıkarıyormuş dimi sonra kurutuyormuş, zorlanmışlar mı bu süreçteZayıflama ile bir bağlantısı mı var hiç bilmiyordum. Eşim ve arkadaslarimda gozlemlemedim öyle bisey
Nasıl yani lazerden saç dibin nasıl açılıyor? Yüz bölgesi mı ense mı?Ayy benim cildim de aşırı güneş lekesi var ve lazerden de saç diplerim 1 cm açıldı orası da cildimden daha beyaz ve şerit halinde çok kötü. Ben lazere yıllardır gidiyorum ve çook memnunun iyikilerimde en baştadır. Ama benim de ilk hedefim kilo vermek sonra da cilt lekelerim
Akıtma sikayetini biberon yorumlarında da okumuştum ama ben de iki biberonu var öyle problem yokHangi bardağı alacaksın canım. Avent almıştım ben kızlar çook kötü akıtıyor dediler iptal ettim
Evet canım burnu dudakları sürekli çatlıyordu arkadaşlarımın dudakları hep kanamalı idi. Sürekli nemlendirici sürüyorlardı. Aynı şekilde elleri de catliyordu. İlk başta sivilceler cosuyor söylediğin gibi. Sanırım bir kaç ay süre ile. Sonra kuruluk dönemi geliyor. Her ay karaciğer enzimleri bakılıyor kan testi ile. Bir arkadaşımın da hormonal dengesi sasmisti lise donemindeydik o ara. Dengesiz hareketleri vardı. İlaçtan diyorduÖnce deri altındaki sivilceleri çıkarıyormuş dimi sonra kurutuyormuş, zorlanmışlar mı bu süreçte
Ben tüm yüz lazer yaptırıyorum. Kızlar lazer yaparken alın kısmındaki saç diplerime de girmişler lazerle ordan bir iki sıra saç tabi yok olunca lazerle dip de beyaz ya leke gibi kaldı. Yüzüm çerçevelenmiş gibi beyaz işte alından favorilere kadar. Ayda bir gittikçe bende dikkat etmemişim çok girdiklerine öyle oldu siz dikkat edin saç dibine yaklaştırtmayın. Ama onun dışında ben tüm vücut kol göbek yaptırdım ve çook rahatım. Şimdi ensemden sırta inenlere taktım onlara da yaptırcam:)Nasıl yani lazerden saç dibin nasıl açılıyor? Yüz bölgesi mı ense mı?
Masallah cnm bizim de boy aynı gıbı Rabbim esirgesin hepsini inşallah70 cm 7900 canım normal dedi doktor
Canım ben de 13 yıl önce kullanmıştım ergenlikten çıkarken tam çok fena sivilce vardı yüz sırt vs bana iyi geldi o dönem ama dedikleri gibi cildimi dudaklarımı aşırı kurutmuştu o dönemlerden miras kronik dudak kuruluğum var ve evet asla hamile kalmaman lazım ben bekar olmama rağmen doktor tembih üstüne tembih yapardı diğer ilaçlarla falan düzenlemeyecek gibiysen mutlaka doktor kontrolünde başla bi de kışa gelmesi avantaj yazın güneş sorunsalı eklenir bi de ek olarak bana da emzirme riskli olabilir diye geldi çünkü ilacın içinde yanlış bilmiyorsam çok yoğun bir şekilde a vitamini vardı sütten bebeğe de a vitamini geçiyormuş vitamin iyi de aşırısı bebeğe toksik olabilir ama bu tamamen benim tahminim doktorlar daha iyi bilirSonuç almak önemli çoğunluk sonuç almış ergen gibiyim :)
NasilYarDiyeyim lazer büyük cesaret ben paket almıştım evlenmeden birkaç ay önce bebek çalışmalarına başlayınca dondurdum. Sonra ilk bebek oldu kürtaj oldu. Hadi tüp bebek derken hala donuk duruyor. Kaç seans kaldı tekrar gitsem estetikmerkezi problem çıkartırmı bilemiyorum. İşyerime yakındı. Su an isten çıkar çıkmaz kendimi eve ışınladığım için yine gidemem heralde umarım kalan seanslar buhar olmaz
Hydrafacial bakım diye bişey var onu araştırıcam yeni çıkmış herhalde. Leke dediğim şey aslında kılcal damarlar görünüyor bazı yerlerde benim onları lazerle yakiyorlarmis. Leke için dermapen yaptıran vardı
Yok değil aslında ama nasılsa olmaz diye düşünüyorum :) bugün anlaşmayı imzalarken kız da sordu hamilelik riski var mı diye. Var dedim istiyoruz. Ama telefonda 6 aylık sezaryen izim var demiştiniz dedi. Evet ama oğlumdan hemen bi tane daha olmaliiii
bu cesaret tedavisiz olmayacağına olan guvenimden kaynaklanıyor galiba ya
İkiz bebeli bir anne olarak derim ki çok zor. Bazen gücüm yetmeyecek gibi geliyor. 37 yaşındayım gerçi gençlere belki daha kolay olur.Yok değil aslında ama nasılsa olmaz diye düşünüyorum :) bugün anlaşmayı imzalarken kız da sordu hamilelik riski var mı diye. Var dedim istiyoruz. Ama telefonda 6 aylık sezaryen izim var demiştiniz dedi. Evet ama oğlumdan hemen bi tane daha olmaliiii
bu cesaret tedavisiz olmayacağına olan guvenimden kaynaklanıyor galiba ya
Ayy benim cildim de aşırı güneş lekesi var ve lazerden de saç diplerim 1 cm açıldı orası da cildimden daha beyaz ve şerit halinde çok kötü. Ben lazere yıllardır gidiyorum ve çook memnunun iyikilerimde en baştadır. Ama benim de ilk hedefim kilo vermek sonra da cilt lekelerim
Hangi bardağı alacaksın canım. Avent almıştım ben kızlar çook kötü akıtıyor dediler iptal ettim
Ek gıda alışverişini ozaman yapalım iyi olduKızlarrrr
26 aralıkta e bebekte primada yüzde 26 indirim
28 aralıkta beslenme gereçlerinde yüzde 28 indirim var. !!
Alıştırma bardağı alayım dedim 50-60 lira
chicco nunkini aldım ben memnunum akıtmıyor 35 40tl gibi bişeydiAa ben de Avent baktım canım ya. Kullanan var mı acaba grupta kimse memnun değilse almayalım boş yere?
NasilYarDiyeyim hadess nevesta81 mertugce35 Kızlar hangi alıştırma bardağını kullanıyorsunuz?
Gaz ilacını vs kesmemizi söyledi alerji doktoru. Bizimkinin laktoz intoleransı var, bir de süt ve yumurta alerjisi. Ben diyeti bozdum 1 hafta önce, ondan şuan çok kötü durumda. 2 hafta sonra daha iyi olur diye umuyorum. Olmazsa 2 yıl daha böyle gidecek herhaldeCanım gaz ilacı kullanıyor musun? Ne kullanıyorsun? Artık bu aylarda gaz sorunu biraz azalmış olmalı aslında. Gaz masajı ayaklarına sıcak su torbası ılık duş aklıma gelenler. İnş düzelir bir an önce. Bi de yüzüstü yatırmak da işe yarıyor çok güzel gaz çıkarıyorlar. Ayrıca sırtını göğsüme dayayıp bacalarını kıvırıyorum. Sanki tuvalete tutarmış gibi bi pozisyonda o da kaka yapmasını gaz çıkarmasını sağlıyor.
Yaa peki onlar kil gibi değil ya lazer görmez ki? Benim koluma bile yapmıyorlar bunu görmez makine diyeBen tüm yüz lazer yaptırıyorum. Kızlar lazer yaparken alın kısmındaki saç diplerime de girmişler lazerle ordan bir iki sıra saç tabi yok olunca lazerle dip de beyaz ya leke gibi kaldı. Yüzüm çerçevelenmiş gibi beyaz işte alından favorilere kadar. Ayda bir gittikçe bende dikkat etmemişim çok girdiklerine öyle oldu siz dikkat edin saç dibine yaklaştırtmayın. Ama onun dışında ben tüm vücut kol göbek yaptırdım ve çook rahatım. Şimdi ensemden sırta inenlere taktım onlara da yaptırcam:)
Amin canım teşekkürler :)Masallah cnm bizim de boy aynı gıbı Rabbim esirgesin hepsini inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?