2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl yani lazerden saç dibin nasıl açılıyor? Yüz bölgesi mı ense mı?

Önce deri altındaki sivilceleri çıkarıyormuş dimi sonra kurutuyormuş, zorlanmışlar mı bu süreçte
Evet canım burnu dudakları sürekli çatlıyordu arkadaşlarımın dudakları hep kanamalı idi. Sürekli nemlendirici sürüyorlardı. Aynı şekilde elleri de catliyordu. İlk başta sivilceler cosuyor söylediğin gibi. Sanırım bir kaç ay süre ile. Sonra kuruluk dönemi geliyor. Her ay karaciğer enzimleri bakılıyor kan testi ile. Bir arkadaşımın da hormonal dengesi sasmisti lise donemindeydik o ara. Dengesiz hareketleri vardı. İlaçtan diyordu
Ha bir de güneş kremi olmadan dışarı çıkmaları yasakti

Nasıl yani lazerden saç dibin nasıl açılıyor? Yüz bölgesi mı ense mı?
Ben tüm yüz lazer yaptırıyorum. Kızlar lazer yaparken alın kısmındaki saç diplerime de girmişler lazerle ordan bir iki sıra saç tabi yok olunca lazerle dip de beyaz ya leke gibi kaldı. Yüzüm çerçevelenmiş gibi beyaz işte alından favorilere kadar. Ayda bir gittikçe bende dikkat etmemişim çok girdiklerine öyle oldu siz dikkat edin saç dibine yaklaştırtmayın. Ama onun dışında ben tüm vücut kol göbek yaptırdım ve çook rahatım. Şimdi ensemden sırta inenlere taktım onlara da yaptırcam:)

Kızlar şu çizim durup dururken beni ağlattı saçma yere allahım bu duygusallık ne zaman bitecek yoksa ölene kadar hep böyle ağlak mı olacağım sizde de var mı böyle şeyler görünce ağlama

Eklentiler

• 1CAADBB6-47A0-4271-A5C6-E7C79D235029.jpeg
    131,8 KB · Görüntüleme: 66
Sonuç almak önemli çoğunluk sonuç almış ergen gibiyim :)
Canım ben de 13 yıl önce kullanmıştım ergenlikten çıkarken tam çok fena sivilce vardı yüz sırt vs bana iyi geldi o dönem ama dedikleri gibi cildimi dudaklarımı aşırı kurutmuştu o dönemlerden miras kronik dudak kuruluğum var ve evet asla hamile kalmaman lazım ben bekar olmama rağmen doktor tembih üstüne tembih yapardı diğer ilaçlarla falan düzenlemeyecek gibiysen mutlaka doktor kontrolünde başla bi de kışa gelmesi avantaj yazın güneş sorunsalı eklenir bi de ek olarak bana da emzirme riskli olabilir diye geldi çünkü ilacın içinde yanlış bilmiyorsam çok yoğun bir şekilde a vitamini vardı sütten bebeğe de a vitamini geçiyormuş vitamin iyi de aşırısı bebeğe toksik olabilir ama bu tamamen benim tahminim doktorlar daha iyi bilir

Kızlar ev iş bebek derken acayip yoruluyorum eşim iki gündür evde ama adı ev hep gezmelerde nöbette çok yoruluyor tamamda bn dinlendiriyorum onu bebeğe bakturmıyorum iki gecedir ortada yok arkadaşları çağırıyor çıkıyor akşam 7 de gtti yine hala gelmedi bugün oyle de yorgundumki bebek bakmak dışında genel temzilk yaptm şimdi arkadasının yanında arayıp kızıp gel desemmi

Gidip konuşmanda fayda var bence az para değil boşa gitmesin. Emzirirken de yapılmıyor diye biliyorum canım.

Anladım canım. Bende güneş lekesi var. Yazları daha da artıyor

Arkadaşım her türlü tedaviyi denedi olmadı tüp bebek yaptı. Sonrasında Doktoru korunma demiş şimdi ocakta ikincisi doğacak nasipse ilki daha 1.5 yaşında. Olmaz diye düşünme. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin

İkiz bebeli bir anne olarak derim ki çok zor. Bazen gücüm yetmeyecek gibi geliyor. 37 yaşındayım gerçi gençlere belki daha kolay olur.

Benimde ilk hedefim kilo vermek. Bugün zayıflama grubuna girdim bakalım

Eklentiler

• C4641F22-6D02-4171-86CA-5279112E948F.png
    209,3 KB · Görüntüleme: 50
  • D6624606-8615-4F43-8D1E-B2298155507F.png
    244,6 KB · Görüntüleme: 53
Kızlarrrr
26 aralıkta e bebekte primada yüzde 26 indirim
28 aralıkta beslenme gereçlerinde yüzde 28 indirim var. !!

Alıştırma bardağı alayım dedim 50-60 lira
Ek gıda alışverişini ozaman yapalım iyi oldu
chicco nunkini aldım ben memnunum akıtmıyor 35 40tl gibi bişeydi

Gaz ilacını vs kesmemizi söyledi alerji doktoru. Bizimkinin laktoz intoleransı var, bir de süt ve yumurta alerjisi. Ben diyeti bozdum 1 hafta önce, ondan şuan çok kötü durumda. 2 hafta sonra daha iyi olur diye umuyorum. Olmazsa 2 yıl daha böyle gidecek herhalde

Yaa peki onlar kil gibi değil ya lazer görmez ki? Benim koluma bile yapmıyorlar bunu görmez makine diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…