• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Denize sokacak mısınız peki bebekleri. Benimki 4 ayı doldurmuş oluyo tuzlu felan ya dalgadan boğazına kaçar ye korkuyorum
Kuzum burnuna siktigimiz sular tuzlu su zaten temizlensin diye siktiklerimiz şeniz suyu okyanus suyu kaçsa bsy olmaz çok kaçarsa mide bulanır kusar ağzına kaçarsa susayabilir ekstra su verirsin

Kizlar bebeleriniz oyuncaklarla oynuyo mu.benim yer cucesi 3bucuk aylik olacak.sadece bi bakiyo sonra yuzunu degistiriyo.illa alip karsima konisacam ya da gesi baglarini soyluyecemm.yoksa durmuyo baska turlu.gesi baglarini cok severdimm.simdi soyluye soyluye:kusmuk:
Banyoya girdimm.dilimde bir turkuu tutturmusum.banyodan cikinca farkettim.tez zamanda yenisini bulmak lazim:KK53:

Marşları dene canım, mesela Ateş en çok İzmir marşını seviyor. Kahkahalarla dinliyor, İstiklal marşını daha ciddi şekilde dinliyor.

@estherr bugun doktorumuzla senin olayini konustum. Hatta direk mesajini okudum. Ozet olarak konusursak ne gunde 500 cc icti su kadAr kilo alacak 800 icti su kadar alacak diye bir rakam yada parametre yok dedi. Kimi bebegin metabolizmasi hizlidir ayrica hareketlidir. 1000 ccde icse gunde 10 gr alir kimisi 1000 cc icince 50 gr alir. Dedi. Onemli olan ay bazinda gelisimdir dedi.
Aynen bencede zaten mantıken öyle bizlerde öyleyiz
Benim tavuk pilav ornegi gibi eşim 2 tabak yer gr almaz ben avuç kadar Yerim 1 kilo olarak döner o tavukla pilav bana :D

Bazen memede bazen ana kucağında uyuyor geceleri özellikle kendi kendine uyuması için mamasını içirip emziği verip yatırıyorum uykusunun ağırlığına göre yarım saatte de uyuduğu oluyor beş dakikada uyuduğu oluyor her gece aynı saatte yatırmaya dikkat ediyorum yanında beklemiyorum dalana kadar bağırdıkça gidiyorum birde yapısal doğduğundan itibaren geceleri kendi uyuyordu saatinede kendi karar veriyordu :) saat 11 den sonra uyuyordu hatta 12 den sonra bile uyuduğu oluyordu şimdi uyku saatini bir iki saat erkene çekebildim inşallah böyle devam eder
Masallah ne güzel ya nazar değmesin ben koyunca tüm apartman duyuyor kıpkırmızı oluyor ağlamaktan resmen sinir krizi geçiriyor cocuk :)

Masallah ne güzel ya nazar değmesin ben koyunca tüm apartman duyuyor kıpkırmızı oluyor ağlamaktan resmen sinir krizi geçiriyor cocuk :)

Bizim ki de öyle ve doktor inatla bırakacaksın diyor. Çocuk oluyor domates ben oluyorum patlıcan. Bu uyku eğitimi nasıl verilir aaa dostlar

Hindistan cevizi yağı ve karbonat karışımıni deniycem ben çok iyi olduğunu duydum.
NASİl yapılıyor kuzim karıştırıp mu kullanılacak macun olarak mi hemen bi şukulasan da yapsam yarın merak ettim heyecan yaptım kurtulayım su terden :)

Yaa herkes tontiklerinin fotosunu atsa da baksak gözümüz gönlümüz açılsa:KK36:
Al bakam :)

Kendimi yüksek yerlerden aşağı itina ile bırakmak istiyorum. Iki haftadır eşimle tartışıyorum annemlerin yanına gideceğim diye. Adam dün ikna oldu yarına bilet aldı. Bu sefer de ben geceden beri karalari bağladım resmen. Nasıl gideceğim , eşimi nasıl tek bırakcam diye düşünüp duruyorum . Güzel bi dayaga ihtiyacım var bence.
Bacım git git az kafa dinle dinlenmiş olursun korkma her sey güzel geçecek iyi düşün iyi olsun
Kiz benimki evlenmeden önce cay demlemeyi bilmiyordu. Bir kere ona cay koyar misin dedim bi baktim iki kata da soguk su doldurmus cay demini koymuş al sana çay :KK70: simdi baya seyler öğrendi şükür haftasonlari beraber yapiyoruz et yemekleri onun
Ay koptum cay olayina
Bizim ki sadece kavun yer yatar
İftar geç olduğundan acıkmiyor bizim ki susatmadigi icin kavun yiyor sadece

Eklentiler

• D4C71F4D-1420-42A6-AA96-CD67E0B5C61A.webp
    D4C71F4D-1420-42A6-AA96-CD67E0B5C61A.webp
    11 KB · Görüntüleme: 103
Ben bu karışımı yapıyorum, bir de portakal yağı damlattım hoş bir koku versin diye. Tavsiye ediyorum. Bi de az önce aklıma geldi burada yazayım, benim 7-8 sene önce meme ile koltukaltı bağlantısı bir yerde feci bişey olmuştu ağrı vs gibi. Ben de koltukaltı deodorant ve rolonlarına yordum Çok kullanırdım kokmamak için ve çok zararlı olduğunu duymuştum rolonların. Kestim kullanmayı. Bi sene olmadan geçti ağrılarım.tişörtüme parfüm sıkıyorum koltuk altı tarafına. Bir senedir de bu hindistan cevizi yağı karbonat karışımını kullanıyorum. Memnunum. Kızlar aklıma gelen şey şu, acaba bu meme reddi olan bebeler, bu rolonlar süt kanallarına olumsuz mu etki ediyor kullanmayı bıraksanız düzelir mi?? Bi umut ..
Nasıl yapıyorsun karışımı canim macun gibi mi paylaşır misin
Rollondan olacağını sanmam canim

kızlaaaaar 4. ay aşısı yaptıran varmı ateş yapıyormu ? söyledikleri tarihten 1 gün sonra yaptırsak birşey olurmu ?
1 gun sonra yaptirmanin sakıncasi yok ama saglik ocagina haber vermelisin bebegine gore degisiyor biz ateslenmistik baya zor gecti.

Bayadir belliydi ki bizim.30 haziran 8btemmuz arasi alanyadayiz. Donuste denizli yapacagiz diye dusunduk. Ama suan o da zor. Biz tatili ayarlarken secim filan yoktu meydanda. Simdi 2.tur 8 ine denk geliyor erken cikmamiz gerekecek.
Antalya merkeze gelcekmisin demistim ama gormedin sanırım :(
Efsun güçlü kız ateşsiz atlattı. Bizim paşa süründüydü resmen :)

NASİl yapılıyor kuzim karıştırıp mu kullanılacak macun olarak mi hemen bi şukulasan da yapsam yarın merak ettim heyecan yaptım kurtulayım su terden :)

Al bakam :)

Bacım git git az kafa dinle dinlenmiş olursun korkma her sey güzel geçecek iyi düşün iyi olsun

Ay koptum cay olayina
Bizim ki sadece kavun yer yatar
İftar geç olduğundan acıkmiyor bizim ki susatmadigi icin kavun yiyor sadece
Maşallah bebitoya

Bizim ki de öyle ve doktor inatla bırakacaksın diyor. Çocuk oluyor domates ben oluyorum patlıcan. Bu uyku eğitimi nasıl verilir aaa dostlar
Sahan Gökbakar bebesine öyle vermiş su en sert olan uyku eğitimi koyuyorsun istediği kadar agliyor elemiyorsun
Benim vicdanım kaldırmaz ya
Cocuk çaresizlikle uyuyir gibi ya da ağlamaktan helak olup da uyuyor gibi geliyor

BACIM subat 1 mart 2 nisan 3 mayis 4 bitti.haziranda 5 bitcek. 4.ay kontrolune gottik asisini yaptik filan :KK70:
Suan 5 in içinse he tmm 4 gün kalmış oliyor 6. Aya ay benim beyin yandı uykum geldi ona rağmen burayı okudum giremedim bugün diye beyin error verdi doğru doğru
Matematiğim zayıf ben napam :D

Sahan Gökbakar bebesine öyle vermiş su en sert olan uyku eğitimi koyuyorsun istediği kadar agliyor elemiyorsun
Benim vicdanım kaldırmaz ya
Cocuk çaresizlikle uyuyir gibi ya da ağlamaktan helak olup da uyuyor gibi geliyor
Ben de yapamam yaa ver memeyi gitsin napcam iki yaşına gelince zaten düzene giriyor en kotu ihtimal aglatinca güveni de sarsılmaz mi anneye ihtiyacı var ve sen yanımda degilsin

Nasıl yapıyorsun karışımı canim macun gibi mi paylaşır misin
Rollondan olacağını sanmam canim
İki üç yemek kaşığı hindistan cevizi yağı ve iki tatlı kaşığı karbonat, direk karıştır, ben aromatik yağ da damlatmıştım güzel koksun diye. hindistan cevizi yağı biraz daha eklenebilir, göz kararı yapmıştım ben ama aşağı yukarı bu ölçü diyebilirim canım

Back
X