• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Tabii. Küçücük kavanozlar var ya minyatür, ona koymuştum göz kararı. Ama şöyle diyim iki üç yemek kaşığı hindistan cevizi yağı içine iki tatlı kaşığı karbonat, 10-15 damla da aromatik yağ. Nane yağı da çok güzel bu arada. Ben portakal yağı koymuştum..
Dolapta mi sakliyorsun peki canim

Yaa herkes tontiklerinin fotosunu atsa da baksak gözümüz gönlümüz açılsa:KK36:
O zaman dünden bir kare :)
Screenshot_20180604-225321.webp

Kendi paradoksunu kendin yarattın yani... Allahım bana yardım et de. Sonra da içinden geleni dinle...
Kesinlikle öyle kendi kendime kurdum . Ama şu an daha iyiyim. Bebise kanguru filan aldım gitmek için hazırım :-) aklım Burda kalacak ama on gün idare eder eşim ne yapalım. Onun herkesi burda ama ben hala onu düşünüyorum . Sinir oluyorum kendime :-)

Kesinlikle öyle kendi kendime kurdum . Ama şu an daha iyiyim. Bebise kanguru filan aldım gitmek için hazırım :-) aklım Burda kalacak ama on gün idare eder eşim ne yapalım. Onun herkesi burda ama ben hala onu düşünüyorum . Sinir oluyorum kendime :-)
Kanguru çok rahat. Değişiklik olur kötü düşünme Eşini de düşün, o da seni düşünüyorsa sıkıntı yok :) birbirimizi düşünelim ki sevgiler tazelensin ;)

Back
X