- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
- #58.021
İpek huzursuz diyordum ya
Memede ağlayıp duruyor çıkıp duruyor diye bugün doktora gittk dedim bu bebe de bsy var belki de idrar yolu enfeksiyonu tekrar etti
Gittik ki Boğaz kızarık
Doktor nezle grip olmuş biriyle temas etmiş dedi
2 gün Ateş kontrolü yapalım ona göre karar veririm asiyi erteleyin suan icin 2 gün dedi
Boğaz’ı gıcıklanıyordur ondan emmek istemiyordur huzursuzluğu ondan dedi
İşin garibi hasta kimse de yok
Acaba @-nemesis- bizim ki de mi saman nezlesi gibi bsy polenlerden falan mi Boğaz’ı kızardı ki
Çok hapşırıyor çünkü dışarı çıkınca
Soguk hava nemlensiricisiyle odayı nemlendirin 2 saate bir 10 15 dk çalıştırın dedi su verin dedi ayni oranda bizde durumlar boyle
Kolik sancısı gibi ağlayarak uyaniyor gözleri kapalı sakinlestiremedim gözler kapalı katılarak ahladı emmiyor da beni tutuyor deli gibi sonra uykuya dalıyor
Yavrusunu kaybetmiş kedi gibi öyle içten agliyor ki boguk boguk boyle
Cidden anneden ayrılık korkusu mu basladi
Arkadaşmın doktorunun dediği anneden ayrılma rüyaları annenin öldugu ruyalari görürler demis
O olayı mi yaşıyoruz acaba
Memede ağlayıp duruyor çıkıp duruyor diye bugün doktora gittk dedim bu bebe de bsy var belki de idrar yolu enfeksiyonu tekrar etti
Gittik ki Boğaz kızarık
Doktor nezle grip olmuş biriyle temas etmiş dedi
2 gün Ateş kontrolü yapalım ona göre karar veririm asiyi erteleyin suan icin 2 gün dedi
Boğaz’ı gıcıklanıyordur ondan emmek istemiyordur huzursuzluğu ondan dedi
İşin garibi hasta kimse de yok
Acaba @-nemesis- bizim ki de mi saman nezlesi gibi bsy polenlerden falan mi Boğaz’ı kızardı ki
Çok hapşırıyor çünkü dışarı çıkınca
Soguk hava nemlensiricisiyle odayı nemlendirin 2 saate bir 10 15 dk çalıştırın dedi su verin dedi ayni oranda bizde durumlar boyle
Kolik sancısı gibi ağlayarak uyaniyor gözleri kapalı sakinlestiremedim gözler kapalı katılarak ahladı emmiyor da beni tutuyor deli gibi sonra uykuya dalıyor
Yavrusunu kaybetmiş kedi gibi öyle içten agliyor ki boguk boguk boyle
Cidden anneden ayrılık korkusu mu basladi
Arkadaşmın doktorunun dediği anneden ayrılma rüyaları annenin öldugu ruyalari görürler demis
O olayı mi yaşıyoruz acaba