- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
- #57.981
:) Yyoook.onun gömüleceği yer; hazır!Sen de ordan yakalayip hoopp diye bana yolluyosun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) Yyoook.onun gömüleceği yer; hazır!Sen de ordan yakalayip hoopp diye bana yolluyosun :)
Şimdilik birkaç çıngırak ve ahşap kuklalarimiz var birkaç tane :)Kızlar bebelerinize nerden nasıl oyuncaklar aldınız? Görselli paylaşabilir misiniz?
Maşalllahh bu güzel kızaaa severimmm kiiO zaman dünden bir kare :) Eki Görüntüle 2154032
HahahhhaYoook :) Memede uyuyor kuzucuk. Yalnız değilsin bacım.
Bi oyun halısı aldık e bebekten. Abladan kalma çıngıraklar vardı onlarla da oynuyoruzKızlar bebelerinize nerden nasıl oyuncaklar aldınız? Görselli paylaşabilir misiniz?
Benim yavrumm acıklı şarkı söyleyince çok duygulanıyo teyzesi ben sadece konuşuyorumKizlar bebeleriniz oyuncaklarla oynuyo mu.benim yer cucesi 3bucuk aylik olacak.sadece bi bakiyo sonra yuzunu degistiriyo.illa alip karsima konisacam ya da gesi baglarini soyluyecemm.yoksa durmuyo baska turlu.gesi baglarini cok severdimm.simdi soyluye soyluye
Banyoya girdimm.dilimde bir turkuu tutturmusum.banyodan cikinca farkettim.tez zamanda yenisini bulmak lazim![]()
Bizi de yaz zor uyuyanlara. Herşey serbest valla bizde uyusun yeterkiHahahhhaduydukça mutlu oluyorum
Sağol canım ❤Maşalllahh bu güzel kızaaa severimmm kii![]()
Oğluma efsunu mu alsam yoksa ipeği mi acep![]()
Canım benimki bazen memede bazen beşikte sallayarak uyuyor. Ayakta sallamayı sevmiyor benimki.. bu arada instagramda uykusuz anneleri takip ediyorum. Bebeği memede uyutmaktan vazgeçirmek sallanmaktan vazgeçirmekten daha zormuş. Yani epey bilgi edindim. Uyku eğitimine başlamaya karar verdiğimizde oradaki bilgilerden yararlanabilirizKızlar bebekleriniz nasıl uyyo
Valla benimki genelde memede uyyo
Onun dışında ayağımda ya da beşikte sallayarak uyutuyorum
Sanki benim dışımda herkesin bebeği beşiğe koyunca kendi kendine uyyo var mı böyle bişey
Hiç belli olmuyor. Takip bile etmiyorum :) ilk zamanlardan saatten gözümü alamazdım.Şimdi akışına bıraktım. Bebiş ağlayınca emziyorum. Çoğunlukla 2 saati buluyor sanırım.. hatta nadiren 3 saati buluyor. Dur bi takip ediyim :)Kızlar haftaya 4 aylık olucaz.emme sürelerimiz çok uzadı.3 saatte acıkmıyor.sizler kaç saat arayla emziriyorsunuz?
Takip ediyim canım ben deCanım benimki bazen memede bazen beşikte sallayarak uyuyor. Ayakta sallamayı sevmiyor benimki.. bu arada instagramda uykusuz anneleri takip ediyorum. Bebeği memede uyutmaktan vazgeçirmek sallanmaktan vazgeçirmekten daha zormuş. Yani epey bilgi edindim. Uyku eğitimine başlamaya karar verdiğimizde oradaki bilgilerden yararlanabiliriz
Bizim bayan doktor 6 Aydan önce güneş kremi önermiyorum dedi hep gölgede duracak dedi bi de sami hocaya soracağım bakalim ne diyecekBen carters ve hm den gunes koruma ozellikli mayo tulum ve bikini aldim. Gunes kremi bagder babyganics yada trukid alacagim. Badger gibi duruyor onceligim. Boyun simidi efsun cok seviyor birde golgelikli simitlerden alacagim. Sapkayida uv korumali olanlardan alacagim ense korumasida olanlar varya onlardan.
Kucakta omuZda yatağına koyunca falan asa yanı direk uyaniyor illa bana dokunacak valla napaacağım bilmiyorum büyüyünce benle yatmak isteyecek sanirimKızlar bebekleriniz nasıl uyyo
Valla benimki genelde memede uyyo
Onun dışında ayağımda ya da beşikte sallayarak uyutuyorum
Sanki benim dışımda herkesin bebeği beşiğe koyunca kendi kendine uyyo var mı böyle bişey
Ben yeni yeni sabah kısa kolluya geciyorum havanın durumuna göre ama yatarken uzun kollu atletsizBu arada dışarı çok sıcak ama benim ev serin akşam güneşi aliyor o yüzden tek kat uzun giydiriyorum hala...herkes kisalara geçti mi acep![]()
Kuzum bebekler her şeyi emer yakında ayağını emecek masa sandalye emecek milleti emmesi meme aradığı anlamına gelmiyor kuzumUyanıkken her dakika canım
3 saatte mümkün değil durmaz, o an kimin kucağındaysa milletin kafasını gözünü emmeye çalışıyo bu bebekler ne garip
Doktor bile dedi az emzir göğüslerin dinlensin diye ama dinlenmiyo malesef, diğer bebekleri merak ediyorum
Ben normalde de çok su içerim simdi de öyle 3/4 gidiyorKiz masallah nasil su iciyorsunuz ya ben hic icemiyorum bogazimdan geçmiyor![]()
Evet 6 aydan once onerilmiyor cok. Ama 6.ayin icinde olacak efsun gittiimizde birsey olmaz heralde.Bizim bayan doktor 6 Aydan önce güneş kremi önermiyorum dedi hep gölgede duracak dedi bi de sami hocaya soracağım bakalim ne diyecek
Kucakta omuZda yatağına koyunca falan asa yanı direk uyaniyor illa bana dokunacak valla napaacağım bilmiyorum büyüyünce benle yatmak isteyecek sanirim
Ben yeni yeni sabah kısa kolluya geciyorum havanın durumuna göre ama yatarken uzun kollu atletsiz
Cunku kollarını hep dışarı çıkarıyor bizimde üst kat esiyor soguk olabiliyor o yüzden yatmadan önce uzun kollu giydiriyorum
Kuzum bebekler her şeyi emer yakında ayağını emecek masa sandalye emecek milleti emmesi meme aradığı anlamına gelmiyor kuzum
Sıçrama olayı sallanarak uyuduğu icin kuzum 4 aylık bebek çok sıçramaz çünküRamazanı bi atlatalım ben de deneyeceğim yatağına bırakıp sabır isteyen bişey çünkü 4 aylık olunca daha kolay olur sanırım sormadım dr a ama çok rüya görüyor sanırım uykusunda garip sesler çıkarıyo
Ben 30 haziran da gittiğinizde kullanacaksın sandım okey toEvet 6 aydan once onerilmiyor cok. Ama 6.ayin icinde olacak efsun gittiimizde birsey olmaz heralde.
Tamam iste 30 haziranda 5. Ay bitmis olacak 6.ay baslayacakBen 30 haziran da gittiğinizde kullanacaksın sandım okey to
Benim ki 6 saat sonra bile 5 dk emiyor :/ doktor 6 saat emmemesi normal dedi surede normal dedi artık büyüdükçe beslenme ihtiyacı öncelikli olmaz onlar icin doyacak kadar emebilirler dediO yüzden kilo alımı fazla olabilir. Benimki iki saatte bir 5 dk emiyo kilosu ortalamada