• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben de bugün cok icmeyi deneyecem. Su icmek kesinlikle sütü cok artririyormus. Instgramda okudum bir bebek dogdugundan beri meme reddi yasamis annesi hep sagarak verdiği halde 6 ay disaridan hicbisey yememis bebek. Annesi günde 4.5 lt su içerek başardığını yazmış
Canım su içmek güzel ama 3, en fazla 3.5 litre içmek sağlıklı diye biliyorum. Sakın abartıp 4 litre içme, su zehirlenmesi olur maazallah

Canım su içmek güzel ama 3, en fazla 3.5 litre içmek sağlıklı diye biliyorum. Sakın abartıp 4 litre içme, su zehirlenmesi olur maazallah
İlk doğum yaptığımda 4.5 lt su içiyorum. Ama bebe memeyi ağzına aldığı an içim yanıyordu. Öyle öyle 15 kg verdim. Şimdi 3 lt içmek için kendimi zorluyorum. Zehirlenme bünye meselesi bence. Bende bi şey yapmadı :)

Hindistan cevizi yağı ve karbonat karışımıni deniycem ben çok iyi olduğunu duydum.
Ben bu karışımı yapıyorum, bir de portakal yağı damlattım hoş bir koku versin diye. Tavsiye ediyorum. Bi de az önce aklıma geldi burada yazayım, benim 7-8 sene önce meme ile koltukaltı bağlantısı bir yerde feci bişey olmuştu ağrı vs gibi. Ben de koltukaltı deodorant ve rolonlarına yordum Çok kullanırdım kokmamak için ve çok zararlı olduğunu duymuştum rolonların. Kestim kullanmayı. Bi sene olmadan geçti ağrılarım.tişörtüme parfüm sıkıyorum koltuk altı tarafına. Bir senedir de bu hindistan cevizi yağı karbonat karışımını kullanıyorum. Memnunum. Kızlar aklıma gelen şey şu, acaba bu meme reddi olan bebeler, bu rolonlar süt kanallarına olumsuz mu etki ediyor kullanmayı bıraksanız düzelir mi?? Bi umut ..

Kendimi yüksek yerlerden aşağı itina ile bırakmak istiyorum. Iki haftadır eşimle tartışıyorum annemlerin yanına gideceğim diye. Adam dün ikna oldu yarına bilet aldı. Bu sefer de ben geceden beri karalari bağladım resmen. Nasıl gideceğim , eşimi nasıl tek bırakcam diye düşünüp duruyorum . Güzel bi dayaga ihtiyacım var bence.
Kendi paradoksunu kendin yarattın yani... Allahım bana yardım et de. Sonra da içinden geleni dinle...

Ben bu karışımı yapıyorum, bir de portakal yağı damlattım hoş bir koku versin diye. Tavsiye ediyorum. Bi de az önce aklıma geldi burada yazayım, benim 7-8 sene önce meme ile koltukaltı bağlantısı bir yerde feci bişey olmuştu ağrı vs gibi. Ben de koltukaltı deodorant ve rolonlarına yordum Çok kullanırdım kokmamak için ve çok zararlı olduğunu duymuştum rolonların. Kestim kullanmayı. Bi sene olmadan geçti ağrılarım.tişörtüme parfüm sıkıyorum koltuk altı tarafına. Bir senedir de bu hindistan cevizi yağı karbonat karışımını kullanıyorum. Memnunum. Kızlar aklıma gelen şey şu, acaba bu meme reddi olan bebeler, bu rolonlar süt kanallarına olumsuz mu etki ediyor kullanmayı bıraksanız düzelir mi?? Bi umut ..
Bu düşünceden dolayı hiç rolon kullanamadım koku rahatsıız eder diye. Bitkisel kokusuz bi rolon buldum onu aldım yeni. bilmiyorum onunda faydası olur mu

İlk doğum yaptığımda 4.5 lt su içiyorum. Ama bebe memeyi ağzına aldığı an içim yanıyordu. Öyle öyle 15 kg verdim. Şimdi 3 lt içmek için kendimi zorluyorum. Zehirlenme bünye meselesi bence. Bende bi şey yapmadı :)
Hmm... İçebiliyorsan ne ala zaten. Ben hamilelikte 3.5 içiyordum zorlamadan, oyy maşallah diyordu eşim. Şimdi 2 litre ancak ..

Bu düşünceden dolayı hiç rolon kullanamadım koku rahatsıız eder diye. Bitkisel kokusuz bi rolon buldum onu aldım yeni. bilmiyorum onunda faydası olur mu
Aslında bitkisel olanlar diğerleri gibi teri önlemiyor pek. Çünkü sağlıklı olan terlemek. Terlememiz lazım yani... Ben duşa girmek yerine koltukaltımı yıkıyorum bazen... Hindistan cevizi yağı karbonat karışımını sürüyorum sonra.

Ebebekteki baby&me şeke çıkarıcıyı kullanıyorum ben. Çok güzel çıkarıyor.

Evet canım ben demiştim bi konu açalım diye. Burdaki diyet gruplarına baktım ama dahil olamadım baya kurallar filan koymuşlar.

Ben geldim vallahi:KK53: öbürlerine kız:sinirli:
Balinadan narin bir istavrit e dönme işini napıyoz şimdi :) grup?

Onu mu sürüyosun ben sırtımdan da terliyorum ama dur dediğini de denetim hamilelikten hindistan cevizim var
Vallahi ben denemedim boş bi krem kutusu alip hemen deniycem..Hindistan cevizi yağını zaten çok kullanıyorum yüzüme saç diplerime dirsek topuk ve dizlerime

Canim ben de uzun yıllardır kullanmıyorum roll on cünkü fibrokistlerim var korkuyorum zaten aleminyum var çoğunda dediğin gibi çok zararli...buna ragmen bizimkinde var meme reddi bilmiyorum sebebimi artık bulmaya çalışmiyorum. Yıldım
Kullandığın karisimin ölçülerini paylaşır misin canim

Vallahi ben denemedim boş bi krem kutusu alip hemen deniycem..Hindistan cevizi yağını zaten çok kullanıyorum yüzüme saç diplerime dirsek topuk ve dizlerime

Canim ben de uzun yıllardır kullanmıyorum roll on cünkü fibrokistlerim var korkuyorum zaten aleminyum var çoğunda dediğin gibi çok zararli...buna ragmen bizimkinde var meme reddi bilmiyorum sebebimi artık bulmaya çalışmiyorum. Yıldım
Kullandığın karisimin ölçülerini paylaşır misin canim
Tabii. Küçücük kavanozlar var ya minyatür, ona koymuştum göz kararı. Ama şöyle diyim iki üç yemek kaşığı hindistan cevizi yağı içine iki tatlı kaşığı karbonat, 10-15 damla da aromatik yağ. Nane yağı da çok güzel bu arada. Ben portakal yağı koymuştum..

Sonra ayağınızla bana doğru gönderiyonuz. :)
Yarisini yidim :D ve tabi tepsinin cogunu :D
Screenshot_20180604-224329_Gallery.webp

Back
X