2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Bilinçli değil kız bababababab sesi çıkarıyor. Ama ne hikmetse bi süredir baba diyor kısa tutuyor bilinçli desin de kapıya koymuyor muyum onu ben

kizlar baston puset alanınız var mi , ya bu travel sistemli cok agir annemlere tek cikartamiyorum hafif birsey bakiyorum da. bir de uygun.

Tadını çıkaramıyorum valla wc ye gitmek için bile iyice sıkışmayı bekliyorum ah keske yürüse yaramazlık yapsın hiç kızmıcam kendi kendine oynasın da :)

Annene her türlü nazin geçer. Benim kaynana oglumu alıp götürmeyi düşünüyor. Gezeceklermis baska sehirlerr evli kizlarina memlekete falan.. Oha dedim icimden o zaman sen doğuraydin. Hayatta vermem

Merhaba kizlar nasılsınız ?
Kizlar kullanipta memnun kaldiginiz oto koltugu varmı fiyat ucuz yada pahli farketmez

Kızlar merhaba herkese bı sorum olacak benim kızı diğer sıpa mama sandalyesinin on korumasını açmak suretiyle yere düşürdü baba başlarindaydi ama yetisememis. Yaklaşık 60cm falan ordan yere düşmüş. Aldım kucağıma hemen sakinleşti güldü oynadı iki saat uyutmucaktim ama bir buçuk saat dayanabildi bı 40dk kadar uyudu şimdi uyandı yine bı gariplik yok gibi oynuyor gülüyor falan içim içimi yiyor ya bişey olduysa diye sizce goturmeli miyim acile daha önce başına gelen vardı goturdugunuzde ne yaptılar bebeklerinize ?off valla ya ötekine de Cok kızdım bağırdım ağlayarak uyudu kaldı yavrum ama bu benim çok hassas noktamdi çok dikkat ederdim daha hareket etmezken bile düşer falan diye yatağa tek koymadım hep güvenli yerlerde tek başına bıraktım. Ona da kızdım çünkü yanlışlıkla yaptığı bişey değil geçen hafta da yaptı aynısını uyarmistim bı daha yapacağı aklıma gelmedi

Uyku hali yoksa sorun yok. Uyursa bile 2 saatte bir uyandirman lazim ilk 24 saat uynaiyirsa problem yok. Ama agir uyku hali varsa acil hastaneye gitmen gerekli

Benim bebek birkac gün önce benim yataktan laminanta vurdu kafasini arkası şişti. Agladi tabi hemen alip sakinlestirdim panik yapmadan evde kontrol altinda tuttum. Bebek o aciyla aglamaktan yorulup 15 dakika sonra uyudu ama arada kontrol ettikçe gözlerini acip tekrar uyudu. Kusmasi falan da olmayinca goturmedim doktora canım.

Siz de geçmiş olsun geçmişi okumadım haberim yoktu. Bir buçuk saat beklettim ben dayanamadı uyudu sonra şimdi kendi uyandı. oynuyor bakalım takipteyim

Bu mühendisinoglu sayfasını duyduğum ne iyi oldu teşekkürler kızlar tamda deterjanımiz bitmek üzereyken ne alsam diye araştırma yapmaya başlamışken çok iyi oldu Dalin kullaniyordum değiştirmek istiyordum isabet oldu baby&me njn deterjanı sıcak geldi bana nedense

Kızlar ya ek gıdaya başlayalı bı hafta kadar oluyor benim bebiş ağzını hiç açmıyor , ağzı açık yakalarsam yiyor yada geri püskürtüyor bu geçici bı durummu böyle olup düzelen varmı meyveli yoğurda bile açmıyor ağzını

Bizde de durum ayni aylardir sut alan cocuklar aliskin degil zamanla alisir dedi doktor. Hosuna gidennseyi kemiriyor gitmeyeni agzina almiyor.

cnm gecen doktor cikmisti tv de 1 m ye kadar genelde sikinti olmaz takip edin dedi ama 1 m den fazla ise direk acile gidin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…