- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.057
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #64.361
Bunları bilinçli mi diyolar kızlar babasına bakıp yada onu kastedip. Maşallah valla bizimkinde tık yok arada bişiler diyo da herşeye benziyo. Paso çığlık var bide homurdanma gibi bi ses galiba öyle konuştuğunu felan sanıyo
Onlarında desenini pek beğenmedimE bebekte var öyle eldivenli patikli falan
Tadını çıkaramıyorum valla wc ye gitmek için bile iyice sıkışmayı bekliyorum ah keske yürüse yaramazlık yapsın hiç kızmıcam kendi kendine oynasın da :)Ortalama 1 yaşında yürüyecekler. İşte o zaman biz kucakta tutmak istiycez ama onlar koşuyor olacak :) bide bi bakıcaz o kucaktan inmeyen bebek kucağa sığmıyor ben kendim yürürüm diyor. Şimdi zor ama bu dediklerim bi kaç ay sonra. Ve öyle hızlı geçiyor ki çok özlycez hemde çok. Zor ama tadını çıkar.
Erkek çocuğu genelde anaya düşkün olur baba dese de yakandan düşmez merak etmeBilinçli değil kızbababababab sesi çıkarıyor. Ama ne hikmetse bi süredir baba diyor kısa tutuyor bilinçli desin de kapıya koymuyor muyum onu ben
Asıl film ozaman başlıyor bacım. Şuanki durumun gerçekten kötüyse de beterin beteri vardır şükür de bence :)Tadını çıkaramıyorum valla wc ye gitmek için bile iyice sıkışmayı bekliyorum ah keske yürüse yaramazlık yapsın hiç kızmıcam kendi kendine oynasın da :)
Annene her türlü nazin geçer. Benim kaynana oglumu alıp götürmeyi düşünüyor. Gezeceklermis baska sehirlerr evli kizlarina memlekete falan.. Oha dedim icimden o zaman sen doğuraydin. Hayatta vermemHahahabenim kv de bakayım diyor canım ama ben korkuyorum. Gelecek şimdi ben ona hizmet ederken daha çok yorulacağım. Annem bari kendi işini kendi görür benim elime bakmaz. Kavga dövüş idare etcen diyor babam, ben de istemiyorum dedim ama babam komple ipleri koparacağımdan korkuyor annemle. O yüzden yarın geliyorlar bakalım artık. Bu deveyi kim güdecek belli değil
Ne biliyim ya sanki ozamanlar daha iyi gibi. Gerçi sizin 2. Bebeler daha tecrübelisiniz :)Asıl film ozaman başlıyor bacım. Şuanki durumun gerçekten kötüyse de beterin beteri vardır şükür de bence :)
Uyku hali yoksa sorun yok. Uyursa bile 2 saatte bir uyandirman lazim ilk 24 saat uynaiyirsa problem yok. Ama agir uyku hali varsa acil hastaneye gitmen gerekliKızlar merhaba herkese bı sorum olacak benim kızı diğer sıpa mama sandalyesinin on korumasını açmak suretiyle yere düşürdü baba başlarindaydi ama yetisememis. Yaklaşık 60cm falan ordan yere düşmüş. Aldım kucağıma hemen sakinleşti güldü oynadı iki saat uyutmucaktim ama bir buçuk saat dayanabildi bı 40dk kadar uyudu şimdi uyandı yine bı gariplik yok gibi oynuyor gülüyor falan içim içimi yiyor ya bişey olduysa diye sizce goturmeli miyim acile daha önce başına gelen vardı goturdugunuzde ne yaptılar bebeklerinize ?off valla ya ötekine de Cok kızdım bağırdım ağlayarak uyudu kaldı yavrum ama bu benim çok hassas noktamdi çok dikkat ederdim daha hareket etmezken bile düşer falan diye yatağa tek koymadım hep güvenli yerlerde tek başına bıraktım. Ona da kızdım çünkü yanlışlıkla yaptığı bişey değil geçen hafta da yaptı aynısını uyarmistim bı daha yapacağı aklıma gelmedi
Cnm sagol az önce kendisi uyandı ben uyandirmadim ağır bı uyku durumu yok yani simdi.. ins bişey olmaz yaUyku hali yoksa sorun yok. Uyursa bile 2 saatte bir uyandirman lazim ilk 24 saat uynaiyirsa problem yok. Ama agir uyku hali varsa acil hastaneye gitmen gerekli
Benim bebek birkac gün önce benim yataktan laminanta vurdu kafasini arkası şişti. Agladi tabi hemen alip sakinlestirdim panik yapmadan evde kontrol altinda tuttum. Bebek o aciyla aglamaktan yorulup 15 dakika sonra uyudu ama arada kontrol ettikçe gözlerini acip tekrar uyudu. Kusmasi falan da olmayinca goturmedim doktora canım.Kızlar merhaba herkese bı sorum olacak benim kızı diğer sıpa mama sandalyesinin on korumasını açmak suretiyle yere düşürdü baba başlarindaydi ama yetisememis. Yaklaşık 60cm falan ordan yere düşmüş. Aldım kucağıma hemen sakinleşti güldü oynadı iki saat uyutmucaktim ama bir buçuk saat dayanabildi bı 40dk kadar uyudu şimdi uyandı yine bı gariplik yok gibi oynuyor gülüyor falan içim içimi yiyor ya bişey olduysa diye sizce goturmeli miyim acile daha önce başına gelen vardı goturdugunuzde ne yaptılar bebeklerinize ?off valla ya ötekine de Cok kızdım bağırdım ağlayarak uyudu kaldı yavrum ama bu benim çok hassas noktamdi çok dikkat ederdim daha hareket etmezken bile düşer falan diye yatağa tek koymadım hep güvenli yerlerde tek başına bıraktım. Ona da kızdım çünkü yanlışlıkla yaptığı bişey değil geçen hafta da yaptı aynısını uyarmistim bı daha yapacağı aklıma gelmedi
Siz de geçmiş olsun geçmişi okumadım haberim yoktu. Bir buçuk saat beklettim ben dayanamadı uyudu sonra şimdi kendi uyandı. oynuyor bakalım takipteyimBenim bebek birkac gün önce benim yataktan laminanta vurdu kafasini arkası şişti. Agladi tabi hemen alip sakinlestirdim kafasinin arkasi şişti ama panik yapmadan evde kontrol altinda tuttum. Bebek o aciyla aglamaktan yorulup 15 dakika sonra uyudu ama arada kontrol ettikçe gözlerini acip tekrar uyudu. Kusmasi falan da olmayinca goturmedim doktora canım.
Bu mühendisinoglu sayfasını duyduğum ne iyi oldu teşekkürler kızlar tamda deterjanımiz bitmek üzereyken ne alsam diye araştırma yapmaya başlamışken çok iyi oldu Dalin kullaniyordum değiştirmek istiyordum isabet oldu baby&me njn deterjanı sıcak geldi bana nedenseMuhEndisin oğlu paylaşmış kızlar deterjan ıslak mendil instahram gruptan gönderdim
Yeni bi marka gelmiş deterjan o tertemizmiş rossmanlarda satılmaya başlamış siveno markası
Şimdi araştırdım yetişkinler icin rollun falanda cok iyiymiş duş jeli vs bu ay gelmiş rosmana o yüzden eylul sonunda kadar %20 indirimliymiş
Frendly güya organik doye alıyordum mehter yüzde 5 organikmis bundan sonra bu markayı alır kullanırım
Omoyi da kendime kullanayım bari onda da cok varmış kimyasal gerçi yemek lekelerini en iyi o çıkarmisti demek kimyasallardanmis
Artık leke çıkmazsa omoyla yıkar üstüne siveno ile yıkarım
Bizde de durum ayni aylardir sut alan cocuklar aliskin degil zamanla alisir dedi doktor. Hosuna gidennseyi kemiriyor gitmeyeni agzina almiyor.Kızlar ya ek gıdaya başlayalı bı hafta kadar oluyor benim bebiş ağzını hiç açmıyor , ağzı açık yakalarsam yiyor yada geri püskürtüyor bu geçici bı durummu böyle olup düzelen varmı meyveli yoğurda bile açmıyor ağzını
Alissinda sıkıntı değil şuan, çok şükür memeyi güzel emiyor o yüzden çok takmamaya çalışıyorumBizde de durum ayni aylardir sut alan cocuklar aliskin degil zamanla alisir dedi doktor. Hosuna gidennseyi kemiriyor gitmeyeni agzina almiyor.
cnm gecen doktor cikmisti tv de 1 m ye kadar genelde sikinti olmaz takip edin dedi ama 1 m den fazla ise direk acile gidin dedi.Kızlar merhaba herkese bı sorum olacak benim kızı diğer sıpa mama sandalyesinin on korumasını açmak suretiyle yere düşürdü baba başlarindaydi ama yetisememis. Yaklaşık 60cm falan ordan yere düşmüş. Aldım kucağıma hemen sakinleşti güldü oynadı iki saat uyutmucaktim ama bir buçuk saat dayanabildi bı 40dk kadar uyudu şimdi uyandı yine bı gariplik yok gibi oynuyor gülüyor falan içim içimi yiyor ya bişey olduysa diye sizce goturmeli miyim acile daha önce başına gelen vardı goturdugunuzde ne yaptılar bebeklerinize ?off valla ya ötekine de Cok kızdım bağırdım ağlayarak uyudu kaldı yavrum ama bu benim çok hassas noktamdi çok dikkat ederdim daha hareket etmezken bile düşer falan diye yatağa tek koymadım hep güvenli yerlerde tek başına bıraktım. Ona da kızdım çünkü yanlışlıkla yaptığı bişey değil geçen hafta da yaptı aynısını uyarmistim bı daha yapacağı aklıma gelmedi
Tanesi 1 liraya geliyor, indirim mi:)Hahahaha carrefur da KuZum prima 104 lu 99 lira sleppy can bebe de vardı