-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #64.321
HahahaKiyamam ya daha çok küçük arkadasinin bebesi de. Ama hani o cagdaki bir bebegi kesinlikle krese vermeyi düşünemez bizim Türk anaları inşallah bakabilecek bir yakini ya da deneyimli bur bakıcı vardır. Evet hatırlıyorum senin annenle o meseleden dolayi aranizin bozulduğunu. Allah yardimcin olsun canim benim de kv bebegi bana ver sen de çalış diyor ama şükür en azindan borcumuz kiramiz yok ben kendim bakmak istiyorum. Ama önümüzdeki bahar gibi bir iş kurarsak ben de bebege bakacak birilerini bulmam gerekebilir
Benimki hormonsuz seneye bitame daha düşünüyorum bakalım ozaman çıkarttırırım. Takarken hissetmedim çıkartırken de kolay olur heraldeBen de kullanmistim, takarken adetli olmak gerekiyor ama cikartirken herhangi bir zaman ve cikarmasi bir oksurmeye bakiyor doktor hazir dediginde
Benimki 5 yillik hormonluydu, bebek isteyince zamani dolmadan cikarttirmistim, hic yan etkisi olmadi, çok rahatti
Canım maşallah yaa nasıl doğum kilonun altına kadar düştün diyet mı spor mu..Ben 52ydim hamile kalınca,doguma fiderken 68tim..şimdi halen 59 60ta çakılı kaldım resmen veremiyorum yapıştılar sanki banaKizlar bende hamile oldugum kilonun altindayim ama biraz daha zayiflamak istiyorum diyete basladinizmi sizler
Ben tirsıyorum valla canım takarken bisey oldu mu ilişki sırasında yada sonrasında bisey hissediyon mu bisey oluyo mu..düşünürken bile içim bi tuhaf oluyoben 42.günümde spiral taktırdım 3 aylıkkende adet olmaya başladım
Ondan bende denedim kuzenim de varmış ama sevmedim ben çiş yapınca içindelki o emen kısım aşağıda top şeklinde indiKızlar a101 deki sofia bezi de beğendim ben komiliye benziyor deneyebilirsiniz. Yeni doğan Islak mendili de güzel bence
Tulumdan kastın ince mi yoksa kalın mont tarzı mu canım eğer öyleyse baya indirimde almışsın. Tulumu bende seviyorum ama hiç güzel model bulamıyorum ya hep çok çocuksu modeller çıkıyo karşıma bende hep iki parça giydiriyorum
Kızlar ben çıldırcam artık. Allah ın gücüne gitmesin ama benim oğlan çok zor. Ya hepsini geçtim şu ağlama işinde çileden çıkıyorum. Yere oyuncak koyuyorum onu bile kucağıma çıkıp öyle oynuyo. Wc ye gidiyorum çıldırıyo kahvaltı bile yaptırmıyo. Herseye ağlıyo herseye ya. Sadece kucağımda gezdiğinde susuyo. Yürüteç aldım en fazla 15 dakika duruyo. Uykusu çok kötü kucakta gezdir gezdir mahfoluyorum gözleri kapanıyo ama hala etrafa bakmak istiyo kendini geriyo. Yemek konusundada hıpp organik kavanoz mamalar varya sebzeli tavuklu felan onları sevdi bizimki güzel yiyo ama karnı ne kadar doyurur onlar bilmem. Sinirlerim çok gerildi ağlarken bazen bıkıyorum artık bırakıyorum yatağına deli gibi ağlıyo hiç susmuyo. Kumanda istiyo vermiyorum ağlıyo. Bugün yeter artık diyr bağırdım anladı kızdığımı iyice çıldırdı. Ama bende iyi değilim artık nasıl yönlendirmem gerektiğimi bilmiyorum bana bi kitap felan önerecek olan var mı? Çok huysuz ama bu huyu benimkinin bu diş hep mi olur ya? Bi el atın bana uyku saati yemek saati gelince içime sıkıntı giriyo bıktım kaostan. Benden başka da kimseye gitmiyo havalar soğudu dışarı da çok çıkamıyorum sıkıştım kaldım
Kızlar bende Pazartesi sendromu başladı malum işe başlıyorum maalesef. Eşimin görevlendirme işi olmadı şimdi ekim 15 e kadar izin rapor idare edip sonra 3 ay ücretsiz izne ayrılacak. 2. Döneme Allah büyük. Sütümü sağıp bırakcam ben gelene kadar 2 kere içer sanırım avent in alıştırma bardağını aldım suyu güzel içiyor onda. Yalnız içime kurt düştü ona alışıp memeyi istememezlik yapmaz di mi?
Efsunun ilk kelimesi babaydi. 2. Kelimesi dede oldu. Tum esyalari ile sahiplendirmeyi dusunuyorum ilgilenenler dm lutfen
Babayi kabullenmistim ama dedeyi kabul edemiyorum :'DBitane de bende var o sahiplendirilecektenakşama kadar bababababa diyordu. Şimdi sadece baba diyor
Carfud koşun kızlar bebek bezleri kolisi 99 lira[/QUOTE
?
Üzüldüm be canım. Benim eşimin tayininin çıkmayacağı da anlaşıldı. Uzun bir süre ayrı takılacağız. Sağlık olsun artık. Memeyi bırakacsğını zannetmiyorum. Merve 4,5 aydır biberon alıyor gerçi bir aydır sağmayı bıraktım. Ara ara geliyorum emziriyorum. Bu arada üni son sınıf öğrencisi buldum bi tane. 1000 lira dedim. Dersleri olduğunda idare edeceğim. Hoş iki dersi kalmış. Cumartesileri de gelecek veya pazar. Haftaiçi 11-17 arası ilgilenecek. Sadece ilgilenecek. Ev işi yemeği vs yok. Sofranızı bile toplama istersen dedim. Perşembe cuma okulda sınıflarda deneyeceğiz. Haftaya evde devam ederler inşallah. Sende ücretsiz izin yerine part time birilerini ayarlarsın belkiKızlar bende Pazartesi sendromu başladı malum işe başlıyorum maalesef. Eşimin görevlendirme işi olmadı şimdi ekim 15 e kadar izin rapor idare edip sonra 3 ay ücretsiz izne ayrılacak. 2. Döneme Allah büyük. Sütümü sağıp bırakcam ben gelene kadar 2 kere içer sanırım avent in alıştırma bardağını aldım suyu güzel içiyor onda. Yalnız içime kurt düştü ona alışıp memeyi istememezlik yapmaz di mi?
Ozaman çok iyiye almışsın canım. Ben bakıyorum hiç güzel yok yine h&m de buldum ama ben eldiven ve patikli gibi bütün olsun istiyorumMont olarak canım. Resmini atarım
Geçecek diyorum ama 1.5 ay oldu bu artık huyu oldu resmen hemen ağlıyo sesi felan gidiyo gözyaşları sel ama kucağıma alıyım anında susuyo. Ya birine gidiyo hala bana çabalıyo ağlıyo aynı kucak. Kendi kendine yetmemesi beni çok yoruyo ne yemek ne temizlik ne süslenme hiç bişey yapamıyorum. Geçen bi makyaj yapıyım dedim maskarayı zor sürdüm sinirlendim çıktım evden. Yani bırakıyorum çatlıcak gibi ağlıyo kucağıma alıyorum iyice alışıyo çaresiz kaldım artıkAz önce eşimin kucağında mutfaktayız. Emzirmeye gidecem sen getir dedim. Bak ben önde yürüyorum onlar dibimde. Başladı ağlamayabana yapışık olacak. Kendi oynamak istemiyor yan yana yatıcaz yada kucağımda oturup oynayacak. Bi kaç gündür benimle uyumak istiyor yatağında ağlıyor istemiyor ama bende onla yatınca felç oluyorum kığırdamadığım için. Aaat başı kalkıyor beni al diye. Emzirip koyuyorum yok. Böyle böyle sabah ediyoruz :) anneye yapışıklık dönemi sanırım.