- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #64.341
Bunları bilinçli mi diyolar kızlar babasına bakıp yada onu kastedip. Maşallah valla bizimkinde tık yok arada bişiler diyo da herşeye benziyo. Paso çığlık var bide homurdanma gibi bi ses galiba öyle konuştuğunu felan sanıyoBitane de bende var o sahiplendirilecektenakşama kadar bababababa diyordu. Şimdi sadece baba diyor
Et 7. Ay balık 8. Ay dedk doktor ben bu hafta balık yedirdim 10 gun erkenden oldu sevdi de palamut yedi bir dilim bile değildi mideleri cok küçük zaten 1 /2 yasında kı cocuk 4 çilek/8 yemeliymis meselaYaa ne kadar çok cesit denemissin, ne guzel, ben de bu hafta basladim, ne denediysem tukurdu, bazen keyfi olursa yogurt yiyor, keyfi yoksa onu da tukuruyor... daha et urunleri ve yumurta denemedim, ne zaman basladiniz onlari da vermeye.. bir kere ben peynir yerken bakiyordu tattirdim ama normal peynirdi, suda bekletme firsatim olmadi :)
Türkiye’de de 0-6 yas ama veren cok azHeheh evet Turk analari degil.. herkes vermiyor o kadar erken tabiki, hatta cogu kisi 1 sene tam dogum iznini kullaniyor ama durumu olmayip ise donmek zorunda olanlar icin cok iyi bence.. zaten o hastalik cocuklarda 2-3 cocuga bir egitmen oluyor daha çok ilgiye ihtiyaclari oldugu icin
Molfix denemiş arkadasım primadan daha iyi diyo ben komikli deneyeceğim sanirimKızlar primanin kokusundan nefret eden ben molfixi denedim begenmedim ama komili gercekten güzelmiş
Ahahah bizim mi sen angarali yaEfsunun ilk kelimesi babaydi. 2. Kelimesi dede oldu. Tum esyalari ile sahiplendirmeyi dusunuyorum ilgilenenler dm lutfen
Para yok bacım ana baba Yok ölmus gelen yok ya da kavgalı ayrılmışlar iki asgari ücret maaş ev geçiniyor bakıcı 1/2 bin isterken kreş 500 e bakarsa mecbur kreşe veriyor KuZumKız bizim burda mesele ayrı. Evde ya bakıcıya verirsin ya aileden biri bakar. Ama bebek evde olur. Kreşe nasil verecen o kadar bebek daha gazını bile kendisi atamaz yahu
Sıfırdan başlayan var KuZum 4 aylıkken bırakanlar var ise donup mecburenOooo burda 1 yaş öncesi duymadım ben. Almanyada 9 aylıkken başlıyorlar diye duymuştum da türkiyede genellikle 18-24 ay
Ben onun alt açmasını bUlamadım uygunmuş fiyatı bayaKızlar a101 deki sofia bezi de beğendim ben komiliye benziyor deneyebilirsiniz. Yeni doğan Islak mendili de güzel bence
Alıştırma bardağını emmiyor pilek gibi cekiyorlae ya sıkıntı olmaz hem meme şeklinde de degil hic endişelenmeKızlar bende Pazartesi sendromu başladı malum işe başlıyorum maalesef. Eşimin görevlendirme işi olmadı şimdi ekim 15 e kadar izin rapor idare edip sonra 3 ay ücretsiz izne ayrılacak. 2. Döneme Allah büyük. Sütümü sağıp bırakcam ben gelene kadar 2 kere içer sanırım avent in alıştırma bardağını aldım suyu güzel içiyor onda. Yalnız içime kurt düştü ona alışıp memeyi istememezlik yapmaz di mi?
Hahahaha carrefur da KuZum prima 104 lu 99 lira sleppy can bebe de vardıcarrefour da mi demek istedin cnm ? hangi marka
Yok kız bilinçli degil ses çıkartıyorlar iste ba bs da da bu bu es kaza baba oluyor isteBunları bilinçli mi diyolar kızlar babasına bakıp yada onu kastedip. Maşallah valla bizimkinde tık yok arada bişiler diyo da herşeye benziyo. Paso çığlık var bide homurdanma gibi bi ses galiba öyle konuştuğunu felan sanıyo
Ee biz burda habire diyoz ya kıZ. Merve sulu sevmez mesela. Çorbaya ekmeği daldırcan ağzına tutucan. Yemeğe bandır salatadan bir iki tutam derken toplam 6-7 lokma yer mesela. Öyle hızlı yedirmem ben yerken arada onun ağzına tutarım kendi yiyebileceği şeyleri eline verirşm. Üstünü kirletmesine o an tahammülüm yoksa elinde oyuncak kemirir :)Et 7. Ay balık 8. Ay dedk doktor ben bu hafta balık yedirdim 10 gun erkenden oldu sevdi de palamut yedi bir dilim bile değildi mideleri cok küçük zaten 1 /2 yasında kı cocuk 4 çilek/8 yemeliymis mesela
Yanı 5 6 mama kaşığı çorba içse aslında öğünüymüş biz 5 yasında kı cocuk gibi düşünüyoruz şahsen ben oyle düşünüyordum ne kadar az diye doğrusu buymuş
Hiç duymadım inan. Oğlumdd çok aradım hep 24 aylık sonrasını alıyorlardı. Birine rica minnet 19 ay kabul ettirmiştimSıfırdan başlayan var KuZum 4 aylıkken bırakanlar var ise donup mecburen
0-3 kreş
3/6 anaokulu
Bak gör efsun 15 aylıkken cümle kuruyor olacakYok kız bilinçli degil ses çıkartıyorlar iste ba bs da da bu bu es kaza baba oluyor iste
Babildama dönemine girdiler cunku 9. Aydan sonra bilinçli başlayabilir ama oda değişir 18. Ayda bile kelime kurabilir 2 yasında bile cümle kuramauabolir vs
Yok kiz bilincli diyor. Ben birseye kizarsam mesela efsuna baba diye agliyor ve ergine gitmek istiyor. Babami gorunce dada dede karisik bir sey diyor. Dedeyi mesela sadece babamla diyor. Ama fotodan anlamadi mesala. Illa canli olacak. Babayi bende inkar ediyorum bilincsiz diyor diye ama baya baya bilincli gibiYok kız bilinçli degil ses çıkartıyorlar iste ba bs da da bu bu es kaza baba oluyor iste
Babildama dönemine girdiler cunku 9. Aydan sonra bilinçli başlayabilir ama oda değişir 18. Ayda bile kelime kurabilir 2 yasında bile cümle kuramauabolir vs
Bize getireydin anamın memelerinde uyurduEe biz burda habire diyoz ya kıZ. Merve sulu sevmez mesela. Çorbaya ekmeği daldırcan ağzına tutucan. Yemeğe bandır salatadan bir iki tutam derken toplam 6-7 lokma yer mesela. Öyle hızlı yedirmem ben yerken arada onun ağzına tutarım kendi yiyebileceği şeyleri eline verirşm. Üstünü kirletmesine o an tahammülüm yoksa elinde oyuncak kemirir :)
Hiç duymadım inan. Oğlumdd çok aradım hep 24 aylık sonrasını alıyorlardı. Birine rica minnet 19 ay kabul ettirmiştim
O zaman efsun baya 4 5 ay önder gidiyor beybiYok kiz bilincli diyor. Ben birseye kizarsam mesela efsuna baba diye agliyor ve ergine gitmek istiyor. Babami gorunce dada dede karisik bir sey diyor. Dedeyi mesela sadece babamla diyor. Ama fotodan anlamadi mesala. Illa canli olacak. Babayi bende inkar ediyorum bilincsiz diyor diye ama baya baya bilincli gibiforewer inkar
Bi an öyle anladım. Yazık kolaylarına ne geliyosa onu diyolar heralde bizimkide çığlık atıyo bence oda ana demek oluyo gibiYok kız bilinçli degil ses çıkartıyorlar iste ba bs da da bu bu es kaza baba oluyor iste
Ozaman çok iyiye almışsın canım. Ben bakıyorum hiç güzel yok yine h&m de buldum ama ben eldiven ve patikli gibi bütün olsun istiyorum
Geçecek diyorum ama 1.5 ay oldu bu artık huyu oldu resmen hemen ağlıyo sesi felan gidiyo gözyaşları sel ama kucağıma alıyım anında susuyo. Ya birine gidiyo hala bana çabalıyo ağlıyo aynı kucak. Kendi kendine yetmemesi beni çok yoruyo ne yemek ne temizlik ne süslenme hiç bişey yapamıyorum. Geçen bi makyaj yapıyım dedim maskarayı zor sürdüm sinirlendim çıktım evden. Yani bırakıyorum çatlıcak gibi ağlıyo kucağıma alıyorum iyice alışıyo çaresiz kaldım artık