- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
-
- Konu Sahibi Homely_angel
Evet çok haklısınaynen canım ne bi ilaç kullanılıyomuş ne bi test hatta hiç hastaneye gitmeyip ve evde dogumu olan insanlar var biz bi yerden hep bi sorun çıkartıyoruz yada çok kurcaladıgımız için hep bi problem çıkıyo hem kendimizi hem bebegimizi strese sokuyoruz
Doğru canım tabi sakınan göze çöp batar demişler.. fakat söyle bi gerçekte var ki eskiden bebek ölümleri doğmadan ölü bebekler vs daha çok oluyormuş şimdi gittikçe bu oran azalıyor bunda kendimize dikkat etmenin yeterli sağlıklı beslenmenin vitamin almanın vs etkisi de Yok sayamayız :)Kendi annemin kardeşime hamileliğini düşünüyorum kaç gündür
Kan mı verdi idrar mı tam hatırlamıyorum
Teyzem gitti çalıştığı yerde test yaptırdı
Telefonla sonucu söyledi
3 . Ay dolmadan ne doktora gitti ne bişey yaptı
Yengemi, tanıdıkları, konu komşuyu düşünüyorum hepsi aynıydı
Gebelik bile ne kolaymış diyorum o zamanlar
Herşeyi bilmek bilinçli olmakta çok iyi değil sanki
Şimdiki anneler olarak bizler kendi kendimizi sıkıntıya sokmakta üstümüze yok
Yine herşey olacağına varıyor
Hayırlısı olsun canımKızlar malesef benim degerlerim düşmüş ilk yaptırdığım yerde yaptirdim 2.0 adet olmayı bekliyorum artık bu ay kalırsam tekrar şubat annesi olabilirim inşallah sağlıklı hamilelikler sizlere Allah kucağınıza almayı nasip etsin tekrar görüşmek üzere
Tabiki doktora da gidelim vitamin de alalım güzel de beslenelim ama çok düşünmemeliyiz üstüneDoğru canım tabi sakınan göze çöp batar demişler.. fakat söyle bi gerçekte var ki eskiden bebek ölümleri doğmadan ölü bebekler vs daha çok oluyormuş şimdi gittikçe bu oran azalıyor bunda kendimize dikkat etmenin yeterli sağlıklı beslenmenin vitamin almanın vs etkisi de Yok sayamayız :)
Kesinlikle Rabbim biliyordur en hayırlısını inşallah geri gelirim bu ay kalırsam gene burda olurumHayırlısı olsun canım
Moral bozmak yok
Sen yine buralarda olacaksın
Şubat olmaz mart olur nisan olur ama olur
Vakti saati vardır elbet
Evet en güzeli tabiki rahat olmak yoksa stres olmayacak şeyi de var edebiliyor.. ben de Allah'a şükür hiç düşünmemeye gayret edıyorum zaten bişey olacağı varsa oluyorTabiki doktora da gidelim vitamin de alalım güzel de beslenelim ama çok düşünmemeliyiz üstüne
Benim çok başarılı olduğum söylenemez ama daha olumlu olucam inşallah
İnşallah , dualarımdasınKesinlikle Rabbim biliyordur en hayırlısını inşallah geri gelirim bu ay kalırsam gene burda olurum
Cok dogru soyluyorsun cokkk..Evet çok haklısın
Günlerdir buraları okuyorum diğer topikleri de ve biz kendimize ne yapıyoruz dedim
Annem düşük yaptığında ; anne üzülmedinmi dedim , üzüldüm biraz ama çok değil , sağlıklı olsa zaten doğardı, Allah işine ne diye karışayım dedi. Gerçekten üzüldü belki ama hiç ağlamadı. Hemen normal yaşamına geri döndü.
İşte bu tam tevekkül hali yok şimdi bizlerde ben diyeyim daha doğrusu kendi nefsime söyleyeyim en önce sakın yanlış anlamayın
Çok kurcaladıkça çok sorun çıkıyo
Çok koşunca peşine kaçıyo
bu bir mucize ve biz ona fazlaca burnumuzu sokuyoruz sanki
Çok müdahale ediyoruz
Eminim ki o kadınların beta değerlerlerinden zerre haberleri yoktu
Hamile mi hamile
Düştü mü düştü
Doğurdu mu doğurdu
En fazla uzanmaz ağır kaldırmazlardı
Düşüne düşüne bebeğe de zarar bize de
En relaks geçireceğimiz zamanlar aslında
üzme kendini canım elbet olur içime dogdu inşallah bu ay güzel haberlerini alırız canımKesinlikle Rabbim biliyordur en hayırlısını inşallah geri gelirim bu ay kalırsam gene burda olurum
İnşallah canım bende cook istiyorum inşallah Rabbim de nasip eder hayırlısıüzme kendini canım elbet olur içime dogdu inşallah bu ay güzel haberlerini alırız canım
inşallah canım bu ay olucak gibi hissettim Allahım bilir tabiki bide canım ne zamandır istiyorsun olmuyoİnşallah canım bende cook istiyorum inşallah Rabbim de nasip eder hayırlısı
İlk denememdi benim benim ama çok isteyerek planladığım biseydi biseylerden ertelemistik hepinşallah canım bu ay olucak gibi hissettim Allahım bilir tabiki bide canım ne zamandır istiyorsun olmuyo
maşallah diyim o zaman canım burda hemen hemen herkez uzun yıllardır anne olmayı bekliyor rabbim yine verir merak etme kimyasal gebelik gecirip ertesi ay hemen hamile kalan bi sürü arkadasımız var rahat ol canım Allahın izniyle sende anne olup yavrunu kucagına alıcaksın inşallah cümlemize nasip eder Rabbim saglıklı hayırlı bebekler:)İlk denememdi benim benim ama çok isteyerek planladığım biseydi biseylerden ertelemistik hep
İnşallah canım çok sağol yüreğime şu serptinizmaşallah diyim o zaman canım burda hemen hemen herkez uzun yıllardır anne olmayı bekliyor rabbim yine verir merak etme kimyasal gebelik gecirip ertesi ay hemen hamile kalan bi sürü arkadasımız var rahat ol canım Allahın izniyle sende anne olup yavrunu kucagına alıcaksın inşallah cümlemize nasip eder Rabbim saglıklı hayırlı bebekler:)
Canım benimde sat 28 nisan bat 25-26 mayıstı.26 mayısta kan tahlili yaptırım değerim 161 çıktı.Doktorum cumartesiye randevu verdi.Kimyasal gebelik falan bir sürü şey konuşuluyor.benim de ilk gebeliğim iyice tedirgin olmaya başladım.napsam bi kan tahlili daha yaptırsam mı değer yükseliyor mu diye?aynen canım şu kimyasal gebelik denen şey korkutuyor insanı bide benim ilk gebeliğim düşükle sonuclandı o üzden tedirgin oluyorum benimde bat tarihim 22 mayıs dı 25 mayısda kan da 197,4 çıktı bu hafta tekrar bekliyor doktor bakalım kesemiz gözükür inşallah bide canım kaç çıktı test sonucun
canım hemen hemen aynı gün yumurtlamısız sanırım:)bence stres yapma peki doktorun degerini gördümü testi tekrarlamanı söyledimi mesela benimki haftaya bidaha gel demişti işte yarınmı gitsem cumamı bi karar vermedim keseyi görmeyi çok istiyorumCanım benimde sat 28 nisan bat 25-26 mayıstı.26 mayısta kan tahlili yaptırım değerim 161 çıktı.Doktorum cumartesiye randevu verdi.Kimyasal gebelik falan bir sürü şey konuşuluyor.benim de ilk gebeliğim iyice tedirgin olmaya başladım.napsam bi kan tahlili daha yaptırsam mı değer yükseliyor mu diye?
Doktoruma telefon edip tahlil sonucunu söyledim.O da cmts gel dedi.Kanamam yok.Belki biraz belim ağrıyor.(işyerinde sabit oturarak çalışıyorum).göüğsüm şiş ve ağrıyor.öff kendimi çok dinlemeye başladım galiba.canım hemen hemen aynı gün yumurtlamısız sanırım:)bence stres yapma peki doktorun degerini gördümü testi tekrarlamanı söyledimi mesela benimki haftaya bidaha gel demişti işte yarınmı gitsem cumamı bi karar vermedim keseyi görmeyi çok istiyorum