2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet çok haklısın
Günlerdir buraları okuyorum diğer topikleri de ve biz kendimize ne yapıyoruz dedim
Annem düşük yaptığında ; anne üzülmedinmi dedim , üzüldüm biraz ama çok değil , sağlıklı olsa zaten doğardı, Allah işine ne diye karışayım dedi. Gerçekten üzüldü belki ama hiç ağlamadı. Hemen normal yaşamına geri döndü.
İşte bu tam tevekkül hali yok şimdi bizlerde ben diyeyim daha doğrusu kendi nefsime söyleyeyim en önce sakın yanlış anlamayın
Çok kurcaladıkça çok sorun çıkıyo
Çok koşunca peşine kaçıyo
bu bir mucize ve biz ona fazlaca burnumuzu sokuyoruz sanki
Çok müdahale ediyoruz
Eminim ki o kadınların beta değerlerlerinden zerre haberleri yoktu
Hamile mi hamile
Düştü mü düştü
Doğurdu mu doğurdu
En fazla uzanmaz ağır kaldırmazlardı

Düşüne düşüne bebeğe de zarar bize de
En relaks geçireceğimiz zamanlar aslında

Doğru canım tabi sakınan göze çöp batar demişler.. fakat söyle bi gerçekte var ki eskiden bebek ölümleri doğmadan ölü bebekler vs daha çok oluyormuş şimdi gittikçe bu oran azalıyor bunda kendimize dikkat etmenin yeterli sağlıklı beslenmenin vitamin almanın vs etkisi de Yok sayamayız :)

Hayırlısı olsun canım
Moral bozmak yok
Sen yine buralarda olacaksın
Şubat olmaz mart olur nisan olur ama olur
Vakti saati vardır elbet

Tabiki doktora da gidelim vitamin de alalım güzel de beslenelim ama çok düşünmemeliyiz üstüne
Benim çok başarılı olduğum söylenemez ama daha olumlu olucam inşallah

Hayırlısı olsun canım
Moral bozmak yok
Sen yine buralarda olacaksın
Şubat olmaz mart olur nisan olur ama olur
Vakti saati vardır elbet
Kesinlikle Rabbim biliyordur en hayırlısını inşallah geri gelirim bu ay kalırsam gene burda olurum

Tabiki doktora da gidelim vitamin de alalım güzel de beslenelim ama çok düşünmemeliyiz üstüne
Benim çok başarılı olduğum söylenemez ama daha olumlu olucam inşallah
Evet en güzeli tabiki rahat olmak yoksa stres olmayacak şeyi de var edebiliyor.. ben de Allah'a şükür hiç düşünmemeye gayret edıyorum zaten bişey olacağı varsa oluyor

Cok dogru soyluyorsun cokkk..

İlk denememdi benim benim ama çok isteyerek planladığım biseydi biseylerden ertelemistik hep
maşallah diyim o zaman canım burda hemen hemen herkez uzun yıllardır anne olmayı bekliyor rabbim yine verir merak etme kimyasal gebelik gecirip ertesi ay hemen hamile kalan bi sürü arkadasımız var rahat ol canım Allahın izniyle sende anne olup yavrunu kucagına alıcaksın inşallah cümlemize nasip eder Rabbim saglıklı hayırlı bebekler:)

İnşallah canım çok sağol yüreğime şu serptiniz

Canım benimde sat 28 nisan bat 25-26 mayıstı.26 mayısta kan tahlili yaptırım değerim 161 çıktı.Doktorum cumartesiye randevu verdi.Kimyasal gebelik falan bir sürü şey konuşuluyor.benim de ilk gebeliğim iyice tedirgin olmaya başladım.napsam bi kan tahlili daha yaptırsam mı değer yükseliyor mu diye?

canım hemen hemen aynı gün yumurtlamısız sanırım:)bence stres yapma peki doktorun degerini gördümü testi tekrarlamanı söyledimi mesela benimki haftaya bidaha gel demişti işte yarınmı gitsem cumamı bi karar vermedim keseyi görmeyi çok istiyorum

gerçi daha yeni yeni geliyoruz :))) ama insan merak ediyor keseyi gören yazsın degeri kacken gördü veyahut kaçıncı haftada gördüler

Doktoruma telefon edip tahlil sonucunu söyledim.O da cmts gel dedi.Kanamam yok.Belki biraz belim ağrıyor.(işyerinde sabit oturarak çalışıyorum).göüğsüm şiş ve ağrıyor.öff kendimi çok dinlemeye başladım galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…