2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Rica ederim değişik ilgi çekici birşey alırsanız haberleşelim lütfen yakın olsak degisirdik kitaplari

Hemen yeni bir kitap önereyim :) remzi kitabevi ilk 100 sözcük kanatçıklı versiyonu. İçeriğindeki sözcükler gerçek resimlerle desteklenmiş. Kanatçık altlarında da o kavramla ilgili farklı bir sözcük var. Mesela, büyük bir fil resmini kaldırınca küçük bir fil çıkıyor vs. Tematik olarak kavramları işlemişler ki bu oldukça hoşuma gitti. Piyasada birçok ilk sözcükler kitabı var ama inceleyince en içime sineni bu oldu. Sevgiler.

Güzel anneler merhaba, bebişleriniz ve sizler nasılsınız her şey yolundadır umarım. Menenjit b tipi aşısı hakkında doktorlarınızın yorumu nedir? Kaçıncı ayında yaptırmanızı tavsiye ettiler? Merak ettiğim için sormak istedim.

Güzel anneler merhaba, bebişleriniz ve sizler nasılsınız her şey yolundadır umarım. Menenjit b tipi aşısı hakkında doktorlarınızın yorumu nedir? Kaçıncı ayında yaptırmanızı tavsiye ettiler? Merak ettiğim için sormak istedim.

1 yastan sonra tek doz onermisti doktorumuz bize ama henuz yapmadik 15. ay kontrolunde bakalim ne dicek

1 yastan sonra tek doz onermisti doktorumuz bize ama henuz yapmadik 15. ay kontrolunde bakalim ne dicek

B tipi ile ilgili bir şey derse yazar mısın? Bu konudaki doktor görüşlerini merak ediyorum çünkü yeni bir aşı. Sıkıntısız geçsin inşallah aşınız :)

Merhabaaaa, uzun zamandır girmiyordum.
Bebişler ne kadarlık oldu ? Ankara da olan var mı acaba ?

Merhaba arkadaşlar, evdeki sivri köşelerden bebeklerinizi nasıl koruyorsunuz. Bütün köşe koruyucuları aldım bildiğim. Ama kızım söküyor. Var mı orijinal fikirleriniz.

Bizim Dr.bu aşının ilk dozunu 14 aylıkken yaptı. 2 .dozuda 16 aylıkken yapacağız dedi. Önümüzdeki ay gittiğimizde 2. doz yaptıracağız.

Merhaba arkadaşlar, evdeki sivri köşelerden bebeklerinizi nasıl koruyorsunuz. Bütün köşe koruyucuları aldım bildiğim. Ama kızım söküyor. Var mı orijinal fikirleriniz.
Vallahi al bende okadar sivri köşe korucular sökülüyor çekmece kilitleri söküldü sökemediklerini çözdü bizim gibi açıyor vallahi bir çözüm bende bulamadım. Mümkün olduğunca eşyaları kaldırdım. Tv duvara monte edildi ünitesi kaldırdım, Sehpalar masa kalktı onun kullanmadığı odaya aldık hep öyle eşyaları ama ne yaparsan yap çarpacak şey buluyor mesala geçen kalorifer peteğine çarptı. oda kaldırılcak şey değilki. Neyse Önüne koltuk koyduk. bildiğin sürekli eşyalar yer değiştiriyor.

Vallahi al bende okadar sivri köşe korucular sökülüyor çekmece kilitleri söküldü sökemediklerini çözdü bizim gibi açıyor vallahi bir çözüm bende bulamadım. Mümkün olduğunca eşyaları kaldırdım. Tv duvara monte edildi ünitesi kaldırdım, Sehpalar masa kalktı onun kullanmadığı odaya aldık hep öyle eşyaları ama ne yaparsan yap çarpacak şey buluyor mesala geçen kalorifer peteğine çarptı. oda kaldırılcak şey değilki. Neyse Önüne koltuk koyduk. bildiğin sürekli eşyalar yer değiştiriyor.
Sorma ya kaldirilacaklari bende yok ettim ama yemek masasını nereye kaldırayım. O kadar sivri ki. Komidinlerin köşesi de öyle. Mutfak masası öyle. Yani gözüne gelecek diye aklım gidiyor. O koruyuculari koparıyor acaba silikonla yapıştırınca da çıkarabilirler mi

Merhaba arkadaşlar
Forumda Yemek bölümünde yeni bir yarışmamız var.Yarışmaya katılmak ister misiniz?
Bebeklerinize yaptığınız mama tariflerini bizimle paylaşmanızı istiyoruz.
Yarışma 06 ay ve 2 yaş aralığında olacak katılmak isteyenler linkteki konuya yazabilir veya benimle iletişime geçebilir.Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Anneler Yarışıyor ! En besleyici mama tarifini arıyoruz ?
Mis kokulu yavrularınıza ve sizlere hayırlı geceler :KK68:

Sicak silikonsa ben denedim onuda sokuyor.vidayi sokemedi.zaten bi sure sonra alisti simdi hic denemiyor.

Benim kızımın kaşı yarıldı sehpa kesti en son çare nalburdan eşik süngeri aldım kalın ve çok esnek değil TV ünitesini ve orta sehpanın sivri yerini onunla kapladım

Benim kızımın kaşı yarıldı sehpa kesti en son çare nalburdan eşik süngeri aldım kalın ve çok esnek değil TV ünitesini ve orta sehpanın sivri yerini onunla kapladım
Oyy çok geçmiş olsun kuzuna. Bende boydan boya bebek güvenliği için satılan arkası yapışkanlı kalın sungerlerden aldım ve kapladim. Ama gel gelelim kızım onu da soktu. Sizin ki sokmuyor mu?

Oyy çok geçmiş olsun kuzuna. Bende boydan boya bebek güvenliği için satılan arkası yapışkanlı kalın sungerlerden aldım ve kapladim. Ama gel gelelim kızım onu da soktu. Sizin ki sokmuyor mu?
Baya kuvvetli yapıştı sökmeye çalışıyor ama ötekiler gibi çabuk gelmiyor

Canım ben de vazgeçtim artık, ne koyduysak söktü. Dolap kilitlerini de çözmüştü ama şimdi fisher price ın kilitlerinden aldım. Onları açamıyor. Yine aklınızda olsun sizin de.

X