2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın kızlar. Herkes iyidir inşallah. Ben 04.01.18 de bebeğimi kucağıma aldım. Çok şükür. Pek kolay olmadı ama olsun herşeye değiyor . Şuanda hâlâ hastahanedeyim.

Tebrikler masal sağlıkla büyüt :) neden üç gündür hastanedesin bildigim kadariyla 3unde suni verecekti sezeryana mi dondunuz yoksa normal mi oldu

Piraye benm anlamadigim nokta annen yaninda kalirken kv neden kalio. Soyle gitsin evine. Seni strese sokacagina otursun evinde daha iyi. Kocanda onjnla ayni akla sahipse seni.cildirtcaksa oda gitsin anasiyla. Begenmiolarsa kendileri dogursalarmis

Suan ikinizde iyimisiniz peki canım?gözünaydın buarada evladına kavustun rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin

Şükür İyiyiz canım çok sağolasın..
Tebrikler masal sağlıkla büyüt :) neden üç gündür hastanedesin bildigim kadariyla 3unde suni verecekti sezeryana mi dondunuz yoksa normal mi oldu

Evet canım 3ünde suni sancı verildi 4 Ocak akşama kadar ağrıları çektim ama bebek yolunu bi türlü bulamadı. Yurtdışında olduğum için şimdi ne iğnesi olduğunu tam bilmiyorum ama sırttan iğne vuruldu belki öyle bebek aşşağıya iner diye oda fayda etmeyince pompayla denediler, oda olmadı en son sezeryana alındım. Orda da istenildiği gibi vücudum uyuşmadı sonra full narkoz verildi. Gözümü açtığımda tirtir titriyordum üstüme elektrikli battaniye örtmüşlerdi. Ve yanıma baktığımda eşim ve bebeğimi gördüm. Çok şükür ona kavuştum. Ama o battaniyeden sonra ateşim çıktığı için hâlâ günde 3 kere serumla antibiyotik veriyorlar.
Burda zaten doğum yapıldığında 3 gün hastanede kalıuorsun. Benim nezaman çıkacağımda daha belli değil. Buarada kollarımın heryerini deldiler damarlarım ilaçları kabul etmiyor.

Kolay bir doğum olmamış belli Allah yardımcın olsun canim ağrın sizin bir an önce azalsın insallah yanında biri kalabiliyor mu yanlizmisin bebek nasıl süt vermene izin veriyorlar mi antibiyotikten sebep.. Allah kolaylik versin guzel seyler disunmeye calis gececek emin ol eve geçince daha da rahatlarsın kaç kilo doğdu bebiş

Hangi ülkedesin masalcim

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin sana çok şükür bebeğin sağlıklı hepsi geçer inşallah

Ay canım boyle şu serptin yüreğime neden uyudum diye içim içimi yedi ama dogru söylüyorsun daha basindayiz Allah korusun

Memeyle resmen kavga ediyo biberonu degistirdim zorlaniyo bunda :)

Canım gözünüz aydın sağlıkla huzurla büyüt bebeğini :)

Canım sıkıntısız geçmesine çok sevindim anestezi uzmanın iyi denk gelmiş sezaryende gerçekten çok önemli anestezi. Umarım ben de sağlıkla sıkıntısız atlatırım. Pıhtı ile ilgili rahatlattığın için ayrıca teşekkür ederim

Canım geçmiş olsun. Süreç sıkıntılı geçmiş ama bebeğinin sağlıklı olması ve senin de iyi olman hepsine değecek. Allah analı babalı büyütsün

rabbim sana bol bol sabir versin inşallah,
mutlu musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu
sen bebegine odaklan bugunlerin tekrari yok her uykusuz kaldigin dakikanin bile ..
hamdolsun bebişinn kucaginda, kw denin gidecegini düşün mutlu ol ..

yaa ne anlayissiz insanlar var allahım sabir versin sana ..
ya engüzel gününü esinle bebeginle gecireceksin
millet gezme derdinde ...
benimki kw dem dediki hafta sonunu sec dogumu bende olursa 18 i sececegim dedim perşembe günü oluyor ogun cumaertesi günü cikarsam hastaneden esim cumartesi pazar yanimda olur dedim hiç birsey demediler ...
benim kw de temizlik derdinde eksikleri tamamlama derdinde daha ne olsun cocuklari rahat etsin derdinde allah'ım basimizdan eksik etmesin hamdolsun ...
ne nankör kw ler var duydukça sinirlerim kabariyor ..

Günaydın kızlar. Herkes iyidir inşallah. Ben 04.01.18 de bebeğimi kucağıma aldım. Çok şükür. Pek kolay olmadı ama olsun herşeye değiyor . Şuanda hâlâ hastahanedeyim.
canım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sanada geçmiş olsun
inşallah hersey yolundadir iyisinizdir sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu ..
bebegin kac kilo doğdu canım onu merak ediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…