- 24 Mart 2017
- 197
- 192
Günaydın kızlar. Herkes iyidir inşallah. Ben 04.01.18 de bebeğimi kucağıma aldım. Çok şükür. Pek kolay olmadı ama olsun herşeye değiyor . Şuanda hâlâ hastahanedeyim.
Piraye benm anlamadigim nokta annen yaninda kalirken kv neden kalio. Soyle gitsin evine. Seni strese sokacagina otursun evinde daha iyi. Kocanda onjnla ayni akla sahipse seni.cildirtcaksa oda gitsin anasiyla. Begenmiolarsa kendileri dogursalarmisKızlar ben çok kötüyüm
Kafayı yiyeceğim az kaldı
Ama asla Bebegimden dolayı değil
Kayınvalidem
Bugünde sırf sezeryan olduğum için bana sen normal doğum yapsan ne olurdu yaa onun sancısını çekemezdin dedi
Bende anne sezeryan olmak sanki çok mu kolay sen bunun ağrısını biliyor musun dedim
Ki ben zaten mecburen sezeryan oldum
Sütüm var yok değil ama bebeğim uzun kalmak istiyor memede diye ortaya süt yok lafini atıyor görümcemin öyle sütü varmış ki anlatamam bebeği fazlaligindan dolayı sürekli kusuyormuş
Buna lohusalık deniliyor galiba ama tahammülüm kalmadı
Hele kayınvalidem de duyduğum. Bir cümleyi eşimde kurunca sinir Küpüne döndüm konuşmuyorum
Sen nerden biliyorsun normal doğum sancısını kaç kez doğurdun haklısın dedim.ben sezeryan olduğum icin anne olamadım dedim konuşmuyorum ve konusmayacagimda
Lütfen geçecek deyin
Bebeği mi etkilemek istemiyorum.
Suan ikinizde iyimisiniz peki canım?gözünaydın buarada evladına kavustun rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin
Tebrikler masal sağlıkla büyüt :) neden üç gündür hastanedesin bildigim kadariyla 3unde suni verecekti sezeryana mi dondunuz yoksa normal mi oldu
Şükür İyiyiz canım çok sağolasın..
Evet canım 3ünde suni sancı verildi 4 Ocak akşama kadar ağrıları çektim ama bebek yolunu bi türlü bulamadı. Yurtdışında olduğum için şimdi ne iğnesi olduğunu tam bilmiyorum ama sırttan iğne vuruldu belki öyle bebek aşşağıya iner diye oda fayda etmeyince pompayla denediler, oda olmadı en son sezeryana alındım. Orda da istenildiği gibi vücudum uyuşmadı sonra full narkoz verildi. Gözümü açtığımda tirtir titriyordum üstüme elektrikli battaniye örtmüşlerdi. Ve yanıma baktığımda eşim ve bebeğimi gördüm. Çok şükür ona kavuştum. Ama o battaniyeden sonra ateşim çıktığı için hâlâ günde 3 kere serumla antibiyotik veriyorlar.
Burda zaten doğum yapıldığında 3 gün hastanede kalıuorsun. Benim nezaman çıkacağımda daha belli değil. Buarada kollarımın heryerini deldiler damarlarım ilaçları kabul etmiyor.
Şükür İyiyiz canım çok sağolasın..
Evet canım 3ünde suni sancı verildi 4 Ocak akşama kadar ağrıları çektim ama bebek yolunu bi türlü bulamadı. Yurtdışında olduğum için şimdi ne iğnesi olduğunu tam bilmiyorum ama sırttan iğne vuruldu belki öyle bebek aşşağıya iner diye oda fayda etmeyince pompayla denediler, oda olmadı en son sezeryana alındım. Orda da istenildiği gibi vücudum uyuşmadı sonra full narkoz verildi. Gözümü açtığımda tirtir titriyordum üstüme elektrikli battaniye örtmüşlerdi. Ve yanıma baktığımda eşim ve bebeğimi gördüm. Çok şükür ona kavuştum. Ama o battaniyeden sonra ateşim çıktığı için hâlâ günde 3 kere serumla antibiyotik veriyorlar.
Burda zaten doğum yapıldığında 3 gün hastanede kalıuorsun. Benim nezaman çıkacağımda daha belli değil. Buarada kollarımın heryerini deldiler damarlarım ilaçları kabul etmiyor.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin sana çok şükür bebeğin sağlıklı hepsi geçer inşallahŞükür İyiyiz canım çok sağolasın..
Belimde farklı bir ağrı var bugün
Ay canım boyle şu serptin yüreğime neden uyudum diye içim içimi yedi ama dogru söylüyorsun daha basindayiz Allah korusunHoşgeldin annelik pişmanlıklarinaDaha çok yeni normal böyle ufak tefek şeyler sıkma canını sıcağa bağlı vücut ısısı yükselmiş ateş değil ama fazla sıcak bebek için iyi değil odayı fazla ısıda tutmayın sen ayarlarsın onu . Sıcaktan bunalmış olabilir biberonda ki cc fazla gelmiş olabilir fazlasını kusmuş olabilir biraz takip et ama bence böyle olmuş olabilir. Sıkma canını daha düşecek edecek annelik pişmanlık ahh keske ben dusseydim benim hatam diye ara ara kendini suclu hissetmek ama halbuki bebekler böyle buyur :)
Ay canım boyle şu serptin yüreğime neden uyudum diye içim içimi yedi ama dogru söylüyorsun daha basindayiz Allah korusun
Bilmem artık umutlanmak istemiyorum kaç aydır bu ağrılar var çünkü ama bu hafta doguracamBebiş mi geliyor yoksaa
Bilmem artık umutlanmak istemiyorum kaç aydır bu ağrılar var çünkü ama bu hafta doguracam
Cnm uykusuzluktan esim dün gece sütünü sağ biberonla vereyim ben dedi ilk defa 5 saat boyunca uyudum esim biberonla besledi. Az önce bakalım memeyi alacak mı diye memeyi zorla emzirdim sonuç kustu. Biberonu dik tutup verme hafif eğimli acı da tut cnm o çeksin sütü. Bu arada gece kalkmadım diye vicdan azabından kurtulamıyorum. Sende inatçı ol memeyi daya alır elbet
Canım gözünüz aydın sağlıkla huzurla büyüt bebeğini :)Kızlar doğum yaptım. Doktor kontrolünden gelince suyum geldi birden. Ağar topar hastaneye geldik tekrar. Epidural sezeryanla aldılar bebeği. Şimdi çok iyiyiz çok şükür. Sadece ilk ayağa kalkmak zor oluyor. Onun dışında sıkıntımız yk çok şükür.
Teşekkürler amin herkesinkini inşallahGözünaydın canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Canım sıkıntısız geçmesine çok sevindim anestezi uzmanın iyi denk gelmiş sezaryende gerçekten çok önemli anestezi. Umarım ben de sağlıkla sıkıntısız atlatırım. Pıhtı ile ilgili rahatlattığın için ayrıca teşekkür ederimTeşekkürler canım:) hepimiz iyi ve mutlu olalım:)
Sezeryana epidural diye başladık. Anestezi doktoru epidural iğnesini yaparken dedi ki “omurganda hafif eğrilik var inşallah sıkıntı olmaz “ benim romatizmal bir rahatsızlığım vardı ondan dolayı olduğunu söyledi. Sonra epidural anestezi verdiler ama ben uyuşamadım. Bir kere daha verdiler ama istedikleri kadar yine uyuşmadı o yüzden genele döndük. Pıhtılaşma ile ilgili epidural sıkıntı yaratmıyormuş onu sordum, için rahat olsun:)
Canım geçmiş olsun. Süreç sıkıntılı geçmiş ama bebeğinin sağlıklı olması ve senin de iyi olman hepsine değecek. Allah analı babalı büyütsünŞükür İyiyiz canım çok sağolasın..
rabbim sana bol bol sabir versin inşallah,Kızlar ben çok kötüyüm
Kafayı yiyeceğim az kaldı
Ama asla Bebegimden dolayı değil
Kayınvalidem
Bugünde sırf sezeryan olduğum için bana sen normal doğum yapsan ne olurdu yaa onun sancısını çekemezdin dedi
Bende anne sezeryan olmak sanki çok mu kolay sen bunun ağrısını biliyor musun dedim
Ki ben zaten mecburen sezeryan oldum
Sütüm var yok değil ama bebeğim uzun kalmak istiyor memede diye ortaya süt yok lafini atıyor görümcemin öyle sütü varmış ki anlatamam bebeği fazlaligindan dolayı sürekli kusuyormuş
Buna lohusalık deniliyor galiba ama tahammülüm kalmadı
Hele kayınvalidem de duyduğum. Bir cümleyi eşimde kurunca sinir Küpüne döndüm konuşmuyorum
Sen nerden biliyorsun normal doğum sancısını kaç kez doğurdun haklısın dedim.ben sezeryan olduğum icin anne olamadım dedim konuşmuyorum ve konusmayacagimda
Lütfen geçecek deyin
Bebeği mi etkilemek istemiyorum.
yaa ne anlayissiz insanlar var allahım sabir versin sana ..Bende kafayı yemek üzereyim bu saat oldu hiç biri yatmadı birde üstüne omlar yüzünden eşimle tartıştık görümcemin kocası tutturdu eşime taksime gidelim diye tabi müsade etmedim buraya çocuk görmeye gelmemiş ler gezmeye gelmişler kaynanam da tutturmuş oğlum yarın beni gezdirsin diye bende dayanamadım sert çıktım siz buraya çocuk mu görmeye geldiniz gezmeye mi diye sonuç eşimle tartıştık neymiş iki gün idare edememişim daha gelmezler mis çokda umrumda
canım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sanada geçmiş olsunGünaydın kızlar. Herkes iyidir inşallah. Ben 04.01.18 de bebeğimi kucağıma aldım. Çok şükür. Pek kolay olmadı ama olsun herşeye değiyor . Şuanda hâlâ hastahanedeyim.