2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım ben hiç doguramayacak gibiyim
Bir tek alt tarafta baskı ve bol bol idrar
Onun dışında ne sanci nede başka birşey

Ayy canım hayırlı uğurlu olsun :)

Evet alıp okuyanlar hamileyken okumayı öneriyorlar. bebeğine göre de değişir tabi :)
Aldim okudum kizimda hic biseyi becerip uygulayamadim ben
hadi ya. uygulamakta kolay değil ki

Bns90 tam 38 arti 0 da dogurdu :)

Oktivus da mı doğum yaptı, aa ne zaman oldu, listede göremedim.. Gözün aydın canım :)

Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün :) Her doğum haberine hem çok seviniyorum, hem de benimki ne zaman ve nasıl olacak acaba diye heyecanlanıyorum :)

Hahahha yok yok Bnsh1993 mus tam nick o başka biri. Geçen yazmıştı kusura bakma benim hatam:)

Oktivus hala beklemede :)

Ben diilim yesa sahtekarlik.yapma kiz insanlarin temiz duygulariyla oynama
Bakalim belki bugun dogururum

Su cahil islere o kadar sinirleniyorumki yaa bizim hastanemiz ilk gunden itibaren anne sütünü mamayla destekleyip sariligi engelliceksiniz dedi kuzenime hem hemsireler hem doktoru zaten verilen iki kasik bisey bi bildikleri varki öyle diyorlar bu herseyi bilen insanlara sinir oluyorum

Ayyyyy bu listede Birgün biz de olucaz mııııı Herkese hayırlı olsun arkadaşlar sağlıkla büyütün inşallah

Hayirli olsun cnm Allah anali babali buyutsun gogus kalkaninin iyileşmeye cok yardimci oldugunu soyluyolar onu dene istersen

Hayirli olsun canim saglikla buyut yawrunu :)

Hahahha yok yok Bnsh1993 mus tam nick o başka biri. Geçen yazmıştı kusura bakma benim hatam:)

Oktivus hala beklemede :)

Yaa çok güldüm, ben de atladım hemen :)))

Ben diilim yesa sahtekarlik.yapma kiz insanlarin temiz duygulariyla oynama
Bakalim belki bugun dogururum

:))))))

Ayyyy çok pardon, erken kutlamış oldum :)) Belki de içime doğmuştur 

Kızlar normalde bu hafta kontrol var esim haftaya gidelim diyo bizim durumlar sıkısık sizce bı sorun olur mu rahat edemiyorum kızım da hic boyle iki haftada falan cagırmamıstı en son 37 haftada gittim 40 da da dogurmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…