2018 mayis-haziran-temmuz Anneleri❤️

Kizlar ya ben ilk ayimda neredeyse 4 ayliklar gibiyim karnım cok sis napicam ben ya 55 den neredeyse 59 oldum eskisi gb wc ye de çıkamıyorum normal mi bunlar
Hamilelikte hormonlar yüzünden kabızlık olabiliyor, bağırsaklarınızı rahatlatacak şeyler yiyin. ilk etap da gaz vs şişkinliği de oluyor. Benim kilom artmadı ama ilk haftalar çok şişkinlik vardı , adet öncesi gibi,

benim de 28 ama 30 dan sonra cesaret edebileceğimi sanmıyorum. hazır rahata alışmamışken Allah bu bebeğimizi de hayırlısıyla sağ salim nasip eder insallah
Şüpheli ilişkiden 10 günü sonran erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.bugün yarın regl olcam ama bugün kasıklarımda belimde ağrı var sağ mememde şiddetli öyle çürük olmuş gibi ağrı var ucu da yara oldu(10 aydır emziriyorum) ya üşüttüm yada dönüş doğru çıkmadı

Valla canim 2 kese var di bende birinde gorundu digerinde gorunmedi normal test tarihim kasim 2 sen neden gideceksin
Keseyi gormedm bn dha yana dha gitmedm hic bnmde ilk 149 2. 456 cikti. Degerlerne yakn gibi belki ikiz olablr bn iki koydurmustkgozukur cnn biri daha geridn gelior genelde ikizlern. Be kadrlikti gormeye gittiginde ?

Keseyi gormedm bn dha yana dha gitmedm hic bnmde ilk 149 2. 456 cikti. Degerlerne yakn gibi belki ikiz olablr bn iki koydurmustkgozukur cnn biri daha geridn gelior genelde ikizlern. Be kadrlikti gormeye gittiginde ?
Ayy insallah seninde ikiz olur valla birset soyliyeyim mi ben kalp atislarini duyuncaya kadar sakinim insallah rabbim canlarina can katar haber ver bana da

Ayy insallah seninde ikiz olur valla birset soyliyeyim mi ben kalp atislarini duyuncaya kadar sakinim insallah rabbim canlarina can katar haber ver bana da
İnsallah cnn bende oyle suan dha hamileym diye svinemiorm kalp atislarni duyunca svincm insallah. Sn suan ne kadrliksin. Tmm cnm yarn yazrm mutlaka

Valla ben en son 5 hafyaliktim degerlerime gore ama cok kucuk 3 haftalik dedi dun bende anlamadim ya
Geriden gelior dmekki ondn gozukmedi o genelde ikzlerde ole oluyor buyuyunce duzeliyor bnmde bugun 5+3 ama bakalm yarn dr ne dick

Kızlar geçen test yapmistim çift cizgi çıkmıştı bugün hastaneye gidip kan testi yaptirdim kandada çıktı ama kese gozukmedi sorun olmaz demi doktor erken olduğu için gozukmuyor dur dedi
Son adet tarihin ne cnm ?

Tatlim benim transferden beri goguslerimin yani hafif agriyordu birde sag kasigim da cekilme var gubi gogsumu crinone jele cekilmeye de yatmaktan diyordum ayetel kursi devamli cok cok bence yarin guzel haberler vercksin insallahhh
Aminnnnn. Tek cift farketmez yeterli saglikli dogsun onemli olan o ve hayrli olsun bna yeter insallah gzl hber veririm dua ediorm bolbol saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…