- 28 Nisan 2017
- 6.465
- 10.078
Yürümeye çalışıyor:)) minik kelebekOyyy MaşAllah ya hamilelik zamanında konuştuğumuzu hatırlıyorum şimdi büyümüş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yürümeye çalışıyor:)) minik kelebekOyyy MaşAllah ya hamilelik zamanında konuştuğumuzu hatırlıyorum şimdi büyümüş
Kiz yok hamile degilim Allah isteyene versin. Tovbe de tahtaya vur agzindan yel alsin bi tane 8 yasinda abileri var bi de biri kiz biri erkek nerdeyse 1 yaslarinda ikizlerim var iste.Ne güzel 3 oğlun bir kızon oluyor ha çok sevindim inşallah hayırlısı ile olurlar hayırlı evlat olurlar
ohh sefaniz olsunCok sukur bin sukur ki iyiii yarin da piknige cikicam daha iyi olacak insallahhh
Kız bı tane daha mı dogurtacanNe güzel 3 oğlun bir kızon oluyor ha çok sevindim inşallah hayırlısı ile olurlar hayırlı evlat olurlar
Ay o ilk yürüme evreleri çok tatlı oluyor valaYürümeye çalışıyor:)) minik kelebek
Ne olmuş doğur :) gelmişken sırasıyla olsunohh sefaniz olsun
Kız bı tane daha mı dogurtacan
Kavga ediyor elimden tutmuyorsun diye :)Ay o ilk yürüme evreleri çok tatlı oluyor vala
Kız niye nasibi varsa olur :)))) tamam tamam rabbim isteyenlere nasib etsin inşallahKiz yok hamile degilim Allah isteyene versin. Tovbe de tahtaya vur agzindan yel alsin bi tane 8 yasinda abileri var bi de biri kiz biri erkek nerdeyse 1 yaslarinda ikizlerim var iste.
Aminn. Rabbim hayirla bakabileceklere nasip etsin ben sirami savmis olam 3 tane yeter artar Allahim saglik versinKız niye nasibi varsa olur :)))) tamam tamam rabbim isteyenlere nasib etsin inşallah
İki meleğini kaybetti ondan merak ettimben zaten konu disiyim tanimiyorum kendisini
Rabbim sabrini vermistir insallah cok uzuldumİki meleğini kaybetti ondan merak ettim
Ne olmuş doğur :) gelmişken sırasıyla olsun
MaşAllah yaKavga ediyor elimden tutmuyorsun diye :)
Vala bende hiç hatrlamiom onu nick değişikliği falan yaptı mı kiKızlar konu sahibi arkadaşımız delirella nasıl merak ettim haberiniz varmı
Yaptı galiba ama resmi aynı
MaşAllah ya
Vala bende hiç hatrlamiom onu nick değişikliği falan yaptı mı ki
A.S canim evdeyiz ayni sen nasilsinSelamun aleyküm kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
Aynı bizde evden çıkamıyoruz sizleri meta ettim sesseda yokA.S canim evdeyiz ayni sen nasilsin
Valla mecburi ciktik simdi esimle hafta sonu evde oldugu için eksikleri almaya 1 saatte hal ettim valla normalleşme deselerde insan korkuyo. Kpss calisiyom fazla giremedimAynı bizde evden çıkamıyoruz sizleri meta ettim sesseda yok
Benimde çalışmam lazım ama malesef ya başladm birşeyler engel oluyorValla mecburi ciktik simdi esimle hafta sonu evde oldugu için eksikleri almaya 1 saatte hal ettim valla normalleşme deselerde insan korkuyo. Kpss calisiyom fazla giremedim
Valla hazır karantinadayiz dedim basla yoksa onceden ya gorumce ya kaynana biri gelip yada disarda gezelim derken kaliyodu. Onlisans mi senindeBenimde çalışmam lazım ama malesef ya başladm birşeyler engel oluyor
Evet benimde ônlisansValla hazır karantinadayiz dedim basla yoksa onceden ya gorumce ya kaynana biri gelip yada disarda gezelim derken kaliyodu. Onlisans mi seninde