2018 mayis-haziran-temmuz Anneleri❤️

Yaaaa ne guzell masallah sesini duydun mu ne dedi doktor kac haftalik dedi tatlim
Yok cnm sdce kese gorundu baska bsey gorunmedi 31inde cagrdi bni kalp atisi icin bakalm hayrlisi haftasi icinde brsey solemedi fkat kesem 6mm cikti dr sikintili demedi ama inttn baktigim kadryle az cikms :/

Yok cnm sdce kese gorundu baska bsey gorunmedi 31inde cagrdi bni kalp atisi icin bakalm hayrlisi haftasi icinde brsey solemedi fkat kesem 6mm cikti dr sikintili demedi ama inttn baktigim kadryle az cikms :/
Yok bence aklina birsey getrme tatlim 1 haftan var daha

Kızlar bn bugün dayanamayıp dr. Gittim kese görüldü 4 haftalık dedi 10 gün sonra kalp atışlarını dinleyelim dedi. Ama ben burda devlete gttim kirkagacta yani ama hiç memnun değilim esimin işi yoğun bu aralar o yüzde oraya gidip geleyim dedim nasip olursa 10 gün sonra kendi doktoruma gidicem özel é gitmistim oğlumda çok memnun kaldım burdaki devlet hastanesi beni hiç memnun etmiyor mesala ornek veriyim sonuçlar için dr. Yanına giriyorum içerde 2 tane erkek doktor normal sohbet ediyorlar sonuçta kadın doğum belki özel birsey sormam gerek cok rahatsız oldum şahsen sikayetci olmayı düşünüyorum baş hekime çıkıp

Gozun aydin cnm insallah kalp atislarnida duymak nasip olur

Gözün aydın canım inşallahü teala kalp atışlarını da duyarsın...
Devlet hastaneleri hepsi aynı sanırım bende bugün kan testi için gittim hem ben hem annem dr'dan azar yedik kan aldırırken de kan alan adamın azar ve alayına maruz kaldım sonuçlarımı alayım arayıp sağlık bakanlığına şikayet edecem

Bende arıyorum o zaman hemen sağlık Bakanlığını

Gozun aydin canim rabbim evladina kavustirsun insallah bende kalp atisimi duymayi bekliyorim cok duygusalim herseye agliyorum artik stres yapiyorim korkuyorum durmadan bu arada cok haklisin doktorlar iyice larc olmussl insan çekiniyor ama sen bosver simdi sevinme zamani

Cnm sn keseyi gordunmu kalp atisi ne zmn rabdevun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…