- 8 Aralık 2015
- 619
- 722
-
- Konu Sahibi Lazi Oxorca
Yaaa evettt disari ciktin mi canim ben hergun cikmak istiyorum evde de sıkıldım dun geldik memlekete degisik fiziksel olaylar var mi kasima kadar nasil gecicek gunler kalp atisini keseyi gorsek sukur diyeceğim guzel haberler mutluluklar yasayalim insallahAminn Cnm bnm bnde ayni cok heycanliyim bnde 1 kasimda gitcm kalp duymaya nasipse ama gunler gecmio sanki :)
Cikiorm cnm cok yorlmamak sartiyla avmlere gidiom ama genelde evdeym ve dinleniorm kalp atisini duyana kdr yorulmucm ve az is yapcm iice yerlessin arada cikiorm yata yata skildm ama 6. Gune kadr hep yttim desm yeridirYaaa evettt disari ciktin mi canim ben hergun cikmak istiyorum evde de sıkıldım dun geldik memlekete degisik fiziksel olaylar var mi kasima kadar nasil gecicek gunler kalp atisini keseyi gorsek sukur diyeceğim guzel haberler mutluluklar yasayalim insallah
Fiziksel olrk bgun kasik agrim vr arada karnm agridi adet olcm gibi mide bulantim vrdi sbah hafif onlr gecti ama arada olup kaybolrlar sanrm birde sirtim ve ayaklarm usuor . Siskinlik vr 5 aylk gbiyim :) snde be gbi deisikller vr ?Yaaa evettt disari ciktin mi canim ben hergun cikmak istiyorum evde de sıkıldım dun geldik memlekete degisik fiziksel olaylar var mi kasima kadar nasil gecicek gunler kalp atisini keseyi gorsek sukur diyeceğim guzel haberler mutluluklar yasayalim insallah
Benimdw sag kasigim da agri oluyor hafif hafif biraz sanki uykum geliyor gibi ayakta cok kalinca belim agriyir gibi onun dışında birsey yokFiziksel olrk bgun kasik agrim vr arada karnm agridi adet olcm gibi mide bulantim vrdi sbah hafif onlr gecti ama arada olup kaybolrlar sanrm birde sirtim ve ayaklarm usuor . Siskinlik vr 5 aylk gbiyim :) snde be gbi deisikller vr ?
Vitamin verdi mi doktor canim sanaBenimdw sag kasigim da agri oluyor hafif hafif biraz sanki uykum geliyor gibi ayakta cok kalinca belim agriyir gibi onun dışında birsey yokdisari cikiyormusun canim yuruyuse
Yuruyus jelden sonra cikiorm yarm saat en fazla br saat fazla cikmiorm suanlk genelde gezmeyi helden snra yapiorm aksmkri hem harketbetmis oluyorm. Biyere gttgm zmnda en fazla 15 uzaklikta arkdslra gdiom smdilik bu kalp atisindan snra hiraz dha norml hayata dnecegm vitmn vermedi cnku dha drye gtmedm bakmadi bna 15 gun snrya rndevum vr hic kontrl olmadm henuz sn hamilelk ogrendiktn snra hic gttnmi dryeVitamin verdi mi doktor canim sana
Allah bagislasn kizini suanki bebisini de saglikla kucagina almak nasip olur insallahdışarı da çıkın tabi ama yormayın çok kendinizi.. hep evde yatmakla da yoruluyor insan.. benim 1 kizim var 2.5 yaşında yerinde durmaz. telefona bakarsa anca durur. ondan da bi süre sonra sıkılıp bırakır..
Evett canim bak guleceksin simdi pazar gunu ikea ya gittik ablamin aklina tekerlekli sandalye geldi gitti aldi geldiYuruyus jelden sonra cikiorm yarm saat en fazla br saat fazla cikmiorm suanlk genelde gezmeyi helden snra yapiorm aksmkri hem harketbetmis oluyorm. Biyere gttgm zmnda en fazla 15 uzaklikta arkdslra gdiom smdilik bu kalp atisindan snra hiraz dha norml hayata dnecegm vitmn vermedi cnku dha drye gtmedm bakmadi bna 15 gun snrya rndevum vr hic kontrl olmadm henuz sn hamilelk ogrendiktn snra hic gttnmi drye
:))) yani yorulmadn normal hayata donmekte bir sakinca yok artk yatirmiokar eskidendi o smdi Allah korusun dusuk riski olanlara yatis verio yoksa diger hamileler nasilsa ayniyiz fark yk sdce dha dikktli olmamz gerek ani kalkmicz ani harkt yok vs vs gbiEvett canim bak guleceksin simdi pazar gunu ikea ya gittik ablamin aklina tekerlekli sandalye geldi gitti aldi geldi10 yasindaki yiğenim surdu 2 kati onla gezdim ama 1gun once cumartesi gunu akasyaya gittik magazaya girdim ciktim oturdum her seferinde zaten pazar gunu de testim cikti
İnsallah hakkinda hayirli olur cnm ana cok baktirmak istiorsan erken gebelik testi yapabilirsin yine kan kadar kesin sonuc deil tabi ama kan icin de erken olabilirKızlar hepinize bebekleriniz hayırlı olsun.Benim 10 aylık bir kızım var (maşallah diyeyim :)) doğumdan itibaren 9,5 ay sonra ilk kez regli oldum ,6 gün geldi bitince 14.günü eşimle hiç korumasız yani tamamen içimesonraki gün de şeffaf böyle yumurta akı gibi sünen bir akıntı geldi bir kaç gün ,şuan reglime 6 gün var ,hamilelik kanda çıkar ama sağlık ocakları günü geçmeden yapmıyor yapsa da çıkmaz herhalde ne yapacam bana akıl verirmisiniz
Teşekkür ederim canım hiç hazır değilim Rabbim hayırlı olanı verir inşallah.6 gün beklemek zorundayım yaniİnsallah hakkinda hayirli olur cnm ana cok baktirmak istiorsan erken gebelik testi yapabilirsin yine kan kadar kesin sonuc deil tabi ama kan icin de erken olabilir
Valla zamanini Allah bilir cnm eger verdiyse zamani demektir nasip insallah gonlunden gecen hayirlisiyla olurTeşekkür ederim canım hiç hazır değilim Rabbim hayırlı olanı verir inşallah.6 gün beklemek zorundayım yani
Eğer öyleyse sat a göre bugün tam 4 haftalık hamileyim sat 24 Eylül.Valla zamanini Allah bilir cnm eger verdiyse zamani demektir nasip insallah gonlunden gecen hayirlisiyla olur
Belirtilern hamilelik belirtisine benzio hicbsy olmayablrde adet gecmesini beklemelisin suanlk yapablcegin sey bu veya bir iki gn dha bekleyip kan vermekEğer öyleyse sat a göre bugün tam 4 haftalık hamileyim sat 24 Eylül.
Kızımda da aynı şekilde oldu,aynı jel gibi bir akıntı geldi bir kaç gün sonra da sol kasığıma vuran yürümekte zorlanmama sebeb olan bir ağrım oldu 3-4 gün ,gece dayanamadık hani bacağıma birşey mi oldu diyerekten acil servise gittik daha adet günüme günler vardı yine böyle, doktor hemen kan testi yaptı.tam 4 haftalık hamileymişim.şimdi bacak ağrım Yok ama arada kasıklarıma hafif ağrı giriyor adet sancısı gibi
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bnde 2 yıl bekledm ck skur Rabbim nasio etti Allahimbisteyen herkese nasip etsin insallahBenimde sat 11 Eylül. Gecikmesinin 2. Günü olan 8 Ekimde evde test ile çift çizgiyi gördüm. 9 Ekimde kan testinde çıktı. 1 buçuk senedir bekliyordum.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Hayırlım olsun öncelikle ,benim kızım 10 aylık ya hamileysem ben ne yapayımBenim 2 yaşını tamamlamış 1 oğlum var.
Adetim 7 gün geçti test yaptım çift çizgi sevinemedim bile hemen kaygılar başladı oglum daha ufak ya onu ihmal edersem nasil gececek bugünler