- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.089
-
- Konu Sahibi Lazi Oxorca
Aminnnn insallah saol canim bende iki sene bekledim sabir ve zaman insallah Rabbim tez zamanda nasip etsin isteyen herkeseHayırlı olsun. bende uzun zamandır hamile olmayı bekliyorum. darısı bana ve bebek sahibi olmayı dileyen tüm bayanlara inşallah
Amin cnm Allah razi olsun sukur kavusturana cok sevindim insallah kisa zamanda olacaktir artk onunuzdeki engeller kalkmis :))) gzl hberleni bekliom :)))Valla bende neredeyse 2 sene oldu çocuk düşüneli. ama eşimin askerlik iş için başka şehirde olması derken çocuk yapmaya zaman kalmadı. Şimdi kavuştuk biz de heyecanla bu ay istiyoruz artık. Senin adına çok sevindim Allah bağışlasın canım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet cnm gogus hassasiyeti ve ayak usumesi tabi herkeste cok farkli belirtiler olur bazilarinda da hic olmuyorPeki regl geçikmeden önce belirtilerin var miydi? Varsa nelerdi bunları bizimle paylaşır misin?
Evet cnm regl belirtileri ve hamilelik belirtileri cok ayni sanirim hissettim ama yinede icinde korku vrdi deilsem diye cok kaptirmak istemedim kendimi dizginledim fakat bir ses hamilesin diorduHm anladım canım bu belirtiler çoğu zaman adet öncesi de oluyo o yuzden anlamak zor. Peki hissettin mi? İnsan hamile olduğunu hisseder mi?
Aynen ben bu ay baska seylerle ilgilendim psikolojik olarak cok rahattim cok sukur ben cok takmiodum ama ay basi olcma yakin sitresleniodumAnlıyorum bunları paylaştığın için çok tsk ederim. Bende de hep korku oluyo ya olmazsa diye. bazı topiklerde okuyorum takmamak gerekiyomus psikolojikmen rahat olmak hamileliği kolaylaştiriyomus öyle diyolar. Ama elde değil çok takıyorum ben
İyi az kalmis Rabbim saglikla duymayi nasip etsin bnm duymama daha 2 hafta vrkalp atışı için çarşamba günü gideceğim inşallah
Aminnn insallah sn yolu yarilamisin masallah :) Saglikla kucagimza almak nasip olur insallahAy herkesciklere hayırlı olsunnn Allah'ım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah :)
Aminn Cnm bnm bnde ayni cok heycanliyim bnde 1 kasimda gitcm kalp duymaya nasipse ama gunler gecmio sanki :)Kizlar bende kasimin 2 sinde duyacagim kalp sesini insallah keseye de bakacaklar cok heycan verici saglikla alalim insallah kucağımiza Allah isteyen herkese nasip etsin